Tepki 4《¥》

1.1K 44 213
                                    

Uyarı: Bu bölümde şiddet içeriği ve ağır bir dil kullanılmıştır. Okumak sizin sorumluluğunuzda.

İyelikçi ve kıskanç davranış sergiledikleri an ve sonrasında OT9.

(σ`д′)σ

θXIUMINθ

Gümüş kıyafetleri sebebiyle parlarken kameraya poz verdi. Fotoğraf çekimi sürerken yaptığı her hareketi izlemeye devam ettin. Her ne kadar çocuksu bir görüntüsü olsa da o sırada fazlasıyla çekici duruyordu. Sana bakıp dudağını ısırarak daha da çekici bir poz vermeye çalıştı. 

Bir adam elinde kahve ile sana yaklaştığı sırada sen onun bu hareketine karşılık kafanı eğmiş ve hafifçe gülümsemiştin. Kahveyi çok sevmemenden ötürü reddetmek istesen de adamın ısrarları sonucu garip bir durum içerisinde kabul etmek zorunda kaldın. Elinde kahve ile otururken adam sana asılmaya başladı ve eğlenip eğlenmediğini sordu, elini dizinde hissettiğinde daha da rahatsız ve güvensiz hissetmiştin. Miseok fotoğraf çekimini durdurup yanınıza geldiğinde bir şeyler söylemek için pek fazla vaktin olmamıştı. Adamın elini, senin üzerinden kaldırmasını sağladı.

"Sence de çok çekici değil miydim sevgilim?" diye sorarken yanına oturmuştu ve elini uyluklarına koymuştu. Kısa bir anlığına ise hala elinde olan kahveye bakıp hafifçe yüzünü buruşturdu.

Yüzünde oluşan gülümseme ile "Evet, öyleydin." dedin. Ardından elindeki kahveyi hızlıca diğer tarafında oturan adamın eline tutuşturdun. Adam hayal kırıklığına uğraşım bir ifade ile yanınızdan ayrıldı ve siz de çıkışa doğru ilerlediniz.

~

"Kız arkadaşıma sevmediği bir şeyi vermeyi cürrettinde bulunduğun, onun yanına yaklaştığın ve onu huzursuz hissettirdiğin için seni kovmalıyım; öyle de yapacağım. Eğer başka bir yerde onun karşısına çıkarsan seni öldürürüm." diye adamın kulağına fısıldadı ve ardından adamın yakasını bıraktı. 

Uzun süredir nefes alamayan ve bir anda bırakıldığı için dengesini koruyamayan adam yerle buluşurken Minseok ona son bir kez daha iğrenerek baktı ve kapüşonunu kafasına geçirip ara sokaktan çıktı. Adam ise korku ve dehşet ile bir süre daha onun arkasından baktı ve sonra toparlanıp evine doğru yola koyuldu.

 Adam ise korku ve dehşet ile bir süre daha onun arkasından baktı ve sonra toparlanıp evine doğru yola koyuldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
exo tepkiWhere stories live. Discover now