Tepki 5 |⊙|

1.1K 37 172
                                    

Birisinin sizinle flört ettiğini gördüklerinde alacakları tavır.

💢

💥XIUMIN💥

Katıldığınız davette seni yanında ayırmamak için büyük bir çaba gösterse de bir süreliğine seni masada bırakmak zorunda kalmıştı, bu durumdan faydalanmak isteyen birisi de fırsattan istifade hemen yanına gelmiş ve seninle konuşmaya başlamıştı. Sen her ne kadar karşılık vermekten çekinsen de seninle konuşmak için olan çabasını devam ettirmişti. Neyse ki Minseok yardımına yetişmiş ve karşınızdaki adama attığı delici bakışlar ile 'tehlikeyi' uzaklaştırmıştı. Gecenin geri kalınında onun görüş alanından çıkmana izin vermedi ve kısa sürede de oradan ayrılıp eve geri döndünüz.

"Yemin ederim eğer bir kişi daha ona yaklaşmaya çalışırsa bu gece burada kan dökülecek."

눈_눈

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

눈_눈

💥LUHAN💥

Balo solununun dikkat çekmeyen bir köşesindeki masanızda içeceklerinizi yudumluyordunuz, Luhan'nın bir kaç arkadaşı ve onların sevgilileri size eşlik ediyordu. Luhan, sık sık siparişleriniz için yanınıza gelen garsonun her gelişinde senin arkanda durmasından ve sana yakın davranmasından rahatsız olsa da bir olay çıkartmamak için kendini sakinleştirmeye çalışıyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde makyajını tazelemek için masadan ayrıldığında ise o garson yanına gelmiş ve seninle bir sohbet başlatmaya çalışmıştı. Bu sırada hala Luhan'ın görüşündeydiniz ve bu onun için bardağı taşıran son damlaydı. Ancak yine de o gece elini kaa bulamak istemediği için adamlarına sinyal verdi.

"Sevgilim inan bana daha sonrasında ne olduğunu görmek istemezsin, o yüzden izin ver de adamaların onun icabına bakarken biz gecemize devam edelim."

눈_눈

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

눈_눈

💥KRIS💥

Tam kapıdan çıktığınızda aklına arabanın anahtarlarını içeride unuttuğu geldiği için bahçe kapısından içeriye ilerlemeye başlayan sevgilinin arkasından bakıyordun ki sana seslenilmesi ile sesin geldiği yöne döndün. Yifan bir mafya babası olsa da kendisinin kim olduğunu bilen neredeyse hiç kimse olmadığı için şehrin göbeğinde müstakil bir evde hayatınızı sürdürebiliyordunuz. Yaşadığınız evin yanındaki boş eve de iki hafta önce genç bir adam taşınmıştı ve her ne kadar Yifan kendisinden pek hoşlanmasa da senin ve yeni komşunuzun arası oldukça iyiydi. Ayak üstü başladığınız sohbete o kadar dalmıştınız ki sevgilinin size attığı bakışları fark edememiştiniz bile. En sonunda siin yanınıza gelerek konuşmanın içine dalan Yifan sebebiyle komşunuzla hızlıca vedalaşarak arabaya binmek zorunda kalmıştın. Hemen arabayı çalıştıran Yifan ise mızmızlanmak ile meşguldü.

exo tepkiWhere stories live. Discover now