2. BÖLÜM

1.1K 821 167
                                    

Babam telefonlarla yanıma gelince hepsini kapatıp kendi telefonumuda titreşime alıp cebi attım Emanet film hazır diye seslenince salona geçtim televizyon salona girince tam karşıda duruyo ama koltuklar' ın hepsi televizyonu görecek şekilde değil " Emanet , baba gelinde şu koktukları televizyona göre yerleştirelim !" diye bağırdım ikiside salona girince " Hadi hadi şimdi kızlarda gelir Emnet ne filmi bu ? " sabırsızca söylendim.

" Romantik komedi Aslı "

"İyi güzel güzel . Kızlar hadiiiii çabuk olun"

"Sizde tutun şu koltuğu bakiyim onu televizyonun tam karşısına yerleştirin yada biraz sola doğru ... az daha getirin ha tamam oldu"

~ Sende iyice ali kıran baş kesen kesildin başımıza onu bunu emrediyon kendin otur anca pisliiiiiiiik~

~ Sen nası bi şeysin bu zamana kadar yoktunda iki gündür ortaya çıkasınmı geldi ? ~

~ Yooo ben hep buralardaydım ama sen yoktun ne zamandır buralardasın sen ? Seni burda görmek büyük şeref ~

~ Sus benim sana ihtiyacım yok şimdiye kadar hangi cehennemdeysen dofol geri git bi daha da gelme ~

~ Yarin bir gün işin düserse o cehenemin en ücra köşesinde olcam merak etme pislik şey seni ~

Onu bırakıp geri babamlara döndüm 4 kişilik kanepeyi televizyonun tam karşısına değilde biraz soluna doğru koymuşlar ' dı tam istediğim gibi diğer 2 kişilik koltuğuda hemen yanına yerleştirdiler benim isteğim üzerine arkadan annemle kızlarda gelince yiyecek içecekleri önümüzdeki masaya yerleştirdik ali bey ' le fatma sultan' ı 2 kişilik koltuğa oturttum.

Bizde sırasıyla soldan sağa doğru Özgür , Ben , Nisa ve Özge olarak koltuğa yerleştik tam eğilp masadan kumandayı alcakken telefonum titremeye başladı gülümseyerek kumandayı aldım ve filmi başlattım.

_________________

Film boyunca bir çok kez arasalarda açmadım doğrusu filmde çok güzeldi sürekli film' deki kızla oğlana yorum yaptım gülmekten yüz kaslarımın ağrıdığını hissediyorum tam herkes koktuktan kalkacakken " Durun durun bi selfh yapmadan bırakmam "

"Tamam ama bi yerde paylaşmıycan "

" Tamam düşünürüz Özge hele bi çekinelim söylenmeyi . Sonraya bırak"

Telefonumu cebimden çıkarıp ekranı açtım 100 ' ü aşkın arama görünce ufak çaplı bi şok geçirdim ama sonrasında sinsice gülümsedeim son arama kayıtlarını temizledikten sonra kamerayı açtım arkamı dönerek

" Şöyle büyük koltuğa geçelim parça parça durmayın "

" Tamam Fatma teyze sen şöyle ali amcayla ortaya geç benle Nisada yanlarınıza oturalım Özgür sende Aslı' yla beraber kamefpranın yanlarında olun "

Herkes nisanın dediklerini onaylayıp yerini aldı bende

" 3 diyince 'Aslııı' diye bağrıyoruz tamammı ? "

"Tamam kızım"

"Tamam"

"Ok"

"Okey"

"Tamam Aslı "

" 1-2-2:30-3"

EMANETİN İHANETİWhere stories live. Discover now