5. BÖLÜM

1K 758 180
                                    

Genç adam ela gözlerini küçük çocuğun eşsiz güzellikte ki gözleriyle buluşturdu o gözlerde korku vardı endişe vardı mutluluk vardı sevgi vardı merak vardı ama en çokta özlem vardı .

Genç adamın içi parçalanıyor gözlerine bakamıyordu bunu ona nasıl söylerdi o küçücük bedeni kaldırabilirmiydi bu yükü , bilmiyordu ! Çok korkuyordu küçük çocuğa bir sey olacağından hemde çok korkuyordu .

Genç adam daha fazla dayanamayarak ayağa kalktı iki küçük çocuğun gözleride genç adamın üzerindeydi genç adam onlara aldırmadan odadan çıktı ve evden ayrılarak arabasına bindi .

( Bir gün önce akşam üstü )

ALİ AKAY

Gün içerisindeki işler sonunda bitmiş yorgunluk kahvemi bekliyordum bütün gün imzalanacak dosyalar toplantılar anlaşmalar beni hem çok germiş hemde çok yormuştu .

Kapı tıklandığında ' Gir ' diye seslendim kapı açıldı içeri asistanım Eslem hanım girdi kahvemi getirmiş Eslem hanım 37 yaşında 1.70 boylarında 3 çocuğu olan bakımlı güzel bir bayandı .

Kahvemi masama bıraktıktan sonra bi isteğim olup olmadığını sordu ben de olmadığını söyleyince mesaisinin bittiğini ve şirketten ayrılacağını söyledi bende onayladıktan sonra odamdan çıktı kahvemi yudumlarken bi yandanda saati kontrol ettim 17.39 du yarım saat sonra güzel bi restorantta önemli bi toplantım vardı eve gidip üstümü değistirsem iyi olacak .

Ceketimi ve toplantı icin gerekli dosyaları aldım  Fatmayı arayarak eve gelip üstümü değiştireceğimi haber verdim pdamdan çıkarak uzun kolidorda asonsöre doğru yürüyerek cağrı dümeaine bastım asansör gelince binerek otopark bölümüne indim arabama binerek şirketten ayrıldım .

Eve gidip üstümü değiştirdim ve toplantı için gideceğimiz mekana gitmek üzere evden çıktım yolda toplantı asistanım Leyla haımı ve bu konu hakkında görevli olan Serkan beyi arayıp mekana gitmeden önce son kez konunun üzerinden geçtik bizim için cok önemli bir toplantıydı her şeyin güzel ve özenli olması gerekiyordu .

Toplantı yerine geldiğimde Leyla hanım ve Serkan beyin beni beklediğini gördüm beraber restoranta giriş yaptık önceden ayırttığımız masamıza geçtik ve karşı tarafın gelmesini bekledik .

Yaklaşık 10 dakika sonra karşı taraf ta gelmiş ve toplantıya başlamıştık anlaşmanın kurallarını konuştuğumuz sırada telefonum çaldı müsade isteyerek yerimden kalkıp bir kaç adım ilerleyerek kimin aradığına baktım tanımadığım bir numaraydı aramayı cevapladım.

Ben ; Alo

Bilinmeyen numara ; Alo iyi akşamlar Ali bey ben İzmir il emniyetinden Yakup koca .

Bu saatte beni İzmir il emniyetinden neden arar ki ? Meraklı çıkan sesimle

Ben ; İyi akşamlar Yakup bey bu saatte hayırdır inşallah .

Bilinmeyen numara ; Pek hayır olduğunu söyleyemem Ali bey Kemal ....... Kemal bozsay , Feriha bozsay Semiha bilgi Mustafa bilgi ve Yasemin bilgi akşam üstü İzmir ' den - İstanbul ' a doğru seyehata çıkmışlar ve biraz önce aldığımız habere göre gemileri batmış yapılan araştırmalarda malesef cansız bedenlerine ulaştık başınız sağolsun !

EMANETİN İHANETİOù les histoires vivent. Découvrez maintenant