11. BÖLÜM

767 584 72
                                    

DÜZENLENECEK AMA ŞİMDİLİK BÖYLE OKUYUN BEN Bİ ARA DÜZELTECEĞİM HİC İÇİME SİNMİYOR BÖLÜMLER .

















Kaşlarımı çatarak " Ne oldu ? " evet kesinlikle şu an merak ettiğim konu buydu beni leziz kek'lerden ayıran o konu neydi acaba Özge dişlerinin arasından " Aslı'cığım hani misafirimiz var ya hemde tam karsinda oturuyor biraz kibarcamı yesen mesela çatalla yiyebilirsin " misafir var diye çatal kullanıp nazik ve kibar olmam mı gerekir ? Ben böyle yemeyi seviyodum ve böylede devam edeceğim onlara aldırış etmeden yeniden tabağıma doldurduğum kek ve poğçaları yemeye başladım .

" SEEEELAAAAAAAAM "

Bahçeye bağırarak giren kadınla beraber ayağa kalkarak

" Hop hop hop yanlış geldin bacım burası aile evi "

Giyindiği kıyafetlere bakarsak kesinlikle yanlış gelmiş olmalıydı ...

Kadın oluğu yerde durup yüzünü eskiterek beni baştan aşağıya süzdükten sonra arka tarafımdan birine bakarak " Aşkım bu paçavra kim ? Buna acıyıp eve mi aldınız ? " bu daha yeni bana paçavra mı dedi ? Ben mi yanlış duydum ?

~ Sana paçavrada dedi hatta acıyıp eve mi aldınız da dedi ~

* Demek ki yanlış duymadım *

Akıllı iç sesimde beni onayladıktan sonra yavaşça arkamı döndüm elimdeki tabağı hasır masanın üzerine bıraktım yeniden kadına döneceğim sıra biri beni belimden tutarak havaya kaldırdı . Anın şokuyla ufak bir çığlık attım daha sonrasında Anıl abim beni kendine doğru çevirerek " Seninle İnstanbul turu yapalım mı ? " sorduğu soruyla öfkelenerek

" BURDA TANIMADIĞIM NE OLDUĞU BELİRSİZ BİR KADIN BANA PAÇAVRA DİYOR SEN İNSTANBUL TURU DİYOSUN ÖYLEMİ ? "

" Biraz öyle oldu galiba "

Beni yere bırakarak geriledi bende abilerime bakarak ,"Hanginiz ? " Sorduğum soru gayet açıktı bu kadın kimin sevgilisiydi o kadar sakin sormuştum ki ben bile kendime şaşırmıştım . Asıl şaşırdığım konu bu kadının bana karşı kullandığı kelimelere hiç bir tepki göstermemeleri olmuştu . Onlarda ki değerim gerçekten bu kaarmıydı ? Benim hiç mi değerim yoktu onlar için ?

" Teşekkür ederim "

Arkamı dönerek eve ilerledim evet onlara teşekkür ettim beni bu kadar önemsedikleri için gerçekten teşekkür ettim . Mutfaktan geçerek merdivenlere ilerledim ağlamamak için kendimi sıkıyordum ama gözlerim buna izin vermiyordu . Ağlamak bana göre değil evet ben Emanete bu konu hakkında'da söz vermiştim .

" Aslııııııııı "

Gözlerimden akan yaşları silerek ilerlediğim merdiven basamaklarında duyduğum ses ile durma gereksinimi duydum . Arkamı dönemdim ama sadece durdum , durdum ve bekledim belki biri gelir sarılır ' sana kimse bir şey diyemez 'der diye bekledim . Hani abiler kardeşlerini korurlarya belki o 5 abimden biri gelir dedim ama hiç biri gelmedi ! Emanet kolumdan tutuğunda sanki kolumu tutmasını bekliyormuşçasına sarıldım ve hıçkıra hıçkıra ağladım yüzümü boynuna gömdüm , o üzülür mü diye düşünmeden ilk defa kendimi düşünerek hıçkıra hıçkıra ağladım .

Normal şartlar altında o kadını orda evire çevire döverdim ama abilerim yanımda olmasına rağmen hiç bir tepki göstermemişti , onlara döndüm hepsinin gözünün içine baktım en ufak bi sinir kırıntısı bulamadım ! Onlar beni sevmiyorlardı onlar bana değer vermiyorladı .

EMANETİN İHANETİDove le storie prendono vita. Scoprilo ora