14. BÖLÜM

547 413 58
                                    


DÜZENLENECEK AMA ŞİMDİLİK BÖYLE OKUYUN BEN Bİ ARA DÜZELTECEĞİM HİC İÇİME SİNMİYOR BÖLÜMLER .

















Yemek odasından çıkıp kolidorda yürümeye başladım Özgürde arkamdan geliyordu elini omzuma atıp .

" Noldu minik prensesime benim ? küstümü benim minik prensesim ? "

Cevap vermedim sadece omuz silktim kapının yanına geldiğimizde Özgür kapıyı açtı tam dışarı çıkmak için hir adım atacaktım ki bir şeyin üzerime zıplamasıyla çığlık atmam bir oldu .

Emanet beni tutup arkaya doğru çekti üstüme zıplayan kedide sesimden dolayı galiba kaçmıştı . Kalbimin hızı neredeyse 3 kat artmıştı Emanet bana sarılıp ' Tamam bir şey yok korkma ' dedi .

Kolidordaki adım sesleriyle beraber abimler yanımıza geldi Emanet bir şey olmadığını söyleyerek onları geri gönderdi . Kedi birinin üzerine atlamak için benimi seçti diye düşünmeden edemedim hayır başka insan mı kalmadı ? İçerde Buket var Esil var git onların üstüne atla neden ben ?

Şöför arabayı hazırlamış bahcede bizi bekliyordu Emanet ben kullanıcam diyince şöför anahtarı teslim ederek yanımızdan ayrıldı Emanetle birlikte arabamıza ikinci kez binecektik bir kere restoranta gitmiştik şimdi ise okuku gidicez .

Genelde abimlerle bir yerlerw gittiğimizden abimlerin arabalarını kullanıyorduk . Emanetle dışarı çıktığımız zaman genelde koşu için çıkıyoruz o yüzden arabaya gerek olmuyordu .

Emanet arabayı çalıştırınca neden yürüyerek gitmediğimiz aklıma geldi ama sabah sabah hiç yürüyesim olmadığından sesimi çıkarmadım .

Okulun ilk günü var tabi heyecan . Kimlerle tanışcaz , nasıl hocalar var , sınıftaki insanlarla anlaşabilcez mi ? Bir sürü soru ve heyecan aslından ven sınıfta ki kızları merak ediyordum Emaneti gördüklerinde ki tepkileri felan . Her sınıfta en az bir tane erkek meraklısı bir kız ve çok sayıda ona özenen yandaşı olur .

Arabada heyecan sesizliği hüküm sürerken aklıma gelen fikirle Emanete dönüp konusmaya başladım ,

" Özgür bir gün seninle bir ev alalım tamam mı ? "

" Tamam da neden ? "

" Bizim evimiz olsun işte . Tek ikimizin "

" Böyle içinde sadece bizim fotoğraflarımızın olduğu bir ev "

" Evet her tarafında bizim mutlu resimlerimizi asalım "

" Tamam "

" Böyle apartmanda yada sitede küçük şirin bir ev "

" Tamam öyle bir ev alıcaz içinde ikimizin fotoğrafları asılı olan balkonunda iki tane koltuk olan bir ev "

" Koltuklar önemli "

" Evet koltuklar önemli "

EMANETİN İHANETİWhere stories live. Discover now