13. BÖLÜM

583 462 67
                                    


DÜZENLENECEK AMA ŞİMDİLİK BÖYLE OKUYUN BEN Bİ ARA DÜZELTECEĞİM HİC İÇİME SİNMİYOR BÖLÜMLER .













Bölümü oylayıp en az bir yorum yaparsanız sevinirim sizin her bir yorumunuzun bana kattığı çok farklı yerlere getiriyor beni

Berkay abim ile şirketten çıkıp sakin bir restoranta gittik siparişlri verip beklemeye başladık o sırada etrafa bakınmaya başladım . Doğa esintili bir mekandı içeride çok fazla çiçek vardı . kapının kenarındaki gerçek sarmaşıklar özellikle dikkatimi çekmişti .

Hayran hayran kapının kenarında ki sarmaşıklara bakarken kapıdan giren çift ile tabiri caiz ise ağzım bir karış açık kaldı .

Şempazeler gurup başkanıyla okulun en sessiz çocuğu kapıdan girmesi beni bir hayli şaşırtmıştı . Okulun en sessiz çocuğunu bile bu hale getiren bir kızdan daha ne beklenir ki ?

( Dhhdufff tongaya düştünüz . Emanet yada Anıl sananlar oldu ama malesef şempazeler gurup başkanı çıktı 😄😄 ilk bölümde yer alıyordu hatırlayanlar vardır inşAllah )

El ele yanımızda ki masaya oturduklarında onlara bakmayı bırakıp garsonun önüme bıraktığı yemeğime odaklandım . Aklıma Özgürün gelmesiyle telefonumu sıkıştırdığım cebimden yeniden çıkarıp Melike ablayı aradım .

" Alo Melike abla "

" Efendim Aslı "

" Özgür eve geldi mi ? "

" Evet biraz önce geldi odasında "

" Tamam . Özgür sabah pek bir şey yemedi ona az ama doyurucu bir tabak hazırlar mısın ? "

" Tamam Aslı hallediyorum şimdi "

" Ha bu arada sakın Esilay götürmesin sen götür "

" Tamam sen merak etme "

Telefonu kapatıp bu sefer çantama attım Berkay abimin hiç konuşmadığını fark edince kafamı kaldırıp Berkay abime baktım düşünceli bir şekilde yemeğini kurcalıyordu .

" Abi iyi misin ? "

" Ha , Efendim ? "

" İyi misin ? "

" Evet iyiyim "

" Bana hiç öyle gelmedi . Toplantımı kötü geçti ? "

" Biraz kötü geçti bazi maddelerde anlaşamadık "

" Sıkma canını anlaşırsınız elbet "

" Anlaşmayı fes edeceklermiş "

" Ee ne olacak ? "

" Şirketi büyük sıkıntılara sürükleyebilir . En iyi müşterilerimizden biriydi "

Abimi ilk defa böyle görüyorum . Normalde abim herhangi bir anlaşma fes edilince üzülmez durgunlaşmazdın abim için önemli bir müşteri demek ki .

EMANETİN İHANETİWhere stories live. Discover now