2.fejezet

177 12 0
                                    

Senki nem lepődött meg, hogy Flora az Abszint gárdába került. Bár én nagyon örültem volna, hogyha az enyémbe keveredik, de tudtam, hogy ez lehetetlen. Nem messze tőlem kapott egy kis szobát. Olyan volt, mintha neki csinálták volna. Tiszta természet. Mű fű volt a szobában, a falon itt-ott olyan volt, mintha fák törzsei lettek volna, egy szóval nagyon Florás volt.

- Mikor mész ki? - kérdezte Ezarel durván. Feleszméltem bambulásomból és rájuk néztem. Ellöktem magam az ajtó félfától és beléptem a szobába.

- Majd, ha kedvem tartja. - vigyorogtam. Florára tévedt a tekintetem. A napfényben vettem észre igazán a szépségét. Az arcánál két tincs szőke volt és a feje tetején két gombóc a hajából. Szinte mezítláb volt, csak zöld indák tekeregtek a bokájánál és a nagy lábujja között. A rózsaszín ruhája a combja közepéig sem ért. Szárnyáról díszek lógtak le.

- Nem! - szólalt meg Ezarel.

- Tessék? - pillantottam rá.

- Folyton az én gárdám lány tagjai körül ólálkodsz, Florát nem adom! - fröcsögte. Flora szégyenlősen az ablak felé fordult. Meg van rólam a képe. Remek. Dühösen kivágtattam a szobából. Már a feltételezés is sértő, hogy én Florát kihasználnám, mint a többi kis csajt. Szó sincs róla. Azt hiszi, hogy én csak ilyen tudok lenni a lányokkal? Na majd én megmutatom! 

- Szia Nevra! - köszönt Alajéa. Tökéletes! Alajéa Abszintos. Mondjuk sose mozdulnék rá az biztos. Ellenben Stellara igen. Orákulum, hogy ő milyen szexi. Ahogyan a hosszú szőke haját szokta dobálni. Elvesztem a részletekben és nem is vettem észre, hogy Alajéa már vagy 15 perce várja a válaszom. 

- Szia Alajéa! Bocsánat elmerültem a gondolataimban. Hogy vagy? - mosolyogtam rá. 

- Nagyon jól, köszönöm! Láttad az új lányt? Szerinted szép? - pillogott rám. Szóval azt akarja tudni, hogy vetély társa-e. Senki sem a vetély társa, mert sosem kezdenék ki vele. Csak ő ezt nem tudja. 

- Igen, láttam. Én hoztam ide. Szerintem olyan átlagos kinézete van... - vontam meg a vállam. 

- És most hol van? - kérdezte. 

- A szobájában Ezarellel. - mutattam arra az irányba ahonnan jöttem. 

- Köszönöm! - nyomott egy puszit az arcomra, majd ellibegett. Hogy ez a csaj mennyire idegesítő! Egy laza mozdulattal töröltem le rúzsának helyét az arcomról. Majd tovább mentem a szökőkúthoz. Ugyanis várt ott valaki..............

Eldarya (majdnem) kihalt fajaWhere stories live. Discover now