7.fejezet

86 8 1
                                    

- Kiderült, hogy egy kém van a köreinkben. A kém pedig nem más, mint Stella. A szobájában találtunk egy cetlit, mi szerint, ma 23:59-kor  megtámadnak minket. Szeretném, ha meglepetés szerűen érné őket az, hogy mi felkészültünk rájuk. Szokás szerint lesz takarodó is, de mivel most Stella küldetésen van vacsora időig, így feltudunk készülni. Az Obszidián gárdások előkészítik a fegyvereket és edzenek, Valkyonnal lesztek, gondolom ez nem meglepő. Az Abszint gárda minden féle gyógy dolgokat fog csinálni Ezarellel. Az Árnyék gárda pedig felméri a legjobb rejtözködési helyeket. Miután mindenki végzett elmondom a tervet. Gyerünk, munkára fel! - tapsolt kettőt Miiko mire mindenki észbe kapott is sietősen elindult a dolgára. 

- Később találkozunk? - pillantott rám Flora. 

- Természetesen. - nyomtam egy puszit a homlokára. - ÁRNYÉK GÁRDA A SOKAJTÓS TEREMBE JÖJJÖN! - kiáltottam el magam, majd sarkon fordultam és az említette helyre indultam. A lépcső tetején megállva vártam, hogy a gárdám ide érjen. 

-Hogy viseled? - lépett mellém Karenn.

- Mit? - kérdeztem. 

- Hogy Stella elárult minket, ezzel téged is. Ritka gusztustalan volt ez tőle! - háborodott fel. 

- Dühös vagyok rá, mert minden szó nélkül befogadtuk, de amit ma fog kapni azt nem fogja zsebre tenni. - mondtam hűvösen. 

- Ha ez megnyugtat én sosem kedveltem. - lökött oldalba. 

- Te melyik lányt kedvelted bármikor is a köreimben? - kérdeztem röhögve. 

- Ott a pont! - bicentett. - De amúgy lenne egy lány akit kedvelnék! - mutatott fel az Alkímia labor felé ahová éppen Flora lépett be. Egy ideig még néztem a már becsukott ajtót. - Tetszel neki. És ő is neked. Ha rám hallgatsz akkor gyorsan cselekszel, mert nem te vagy az egyetlen akinek tetszik. - tanácsolta, majd elslisszolt. 

- Rendben akkor névsor olvasás. - kezdtem. Mindenki egyesével mondta, hogy "jelen" vagy "itt vagyok".  Miután végeztem az olvasással össze csaptam a tenyerem. 

- Mondom a tervet. A szokásos beosztással lesznek a csapatok. Fel kell készülnünk a legrosszabra így nem csak a kinti terepet fogjuk felmérni, hanem a bentieket is, illetve fel kell készülnünk vizi támadásra is, így az egész főhadiszállást fel kell térképeznünk, hogy minden támadást ki tudjunk védeni. A csapat vezetők szeretném megkérni, hogy egy pillanatra jöjjenek ide amíg megbeszéljük, hogy ki hova megy. Miután ez meg van mindegyik csapat elindul a dolgára. Szokás szerint a csapat vezetők lesznek a főnökök, így úgy kell rájuk hallgatnotok, minta én mondtam volna a parancsot. Vezetők, gyertek! - intettem magamhoz őket, mire engedelmesen oda jöttek hozzám. 

- Szokásosan a legjobb formát fogjuk hozni Nevra. - bólintott Raja. 

- Köszönöm. Raja, te kapod a sokajtós termet és piac teret. Pon, te és a csapatod megy a gárdafolyosójára és a folyosóra. Bon, te mész a százéves cseresznyefához és az ívek sétányához. Horty, börtönök és pavolon. Maek, börtönök vizei és menedék. Zaríky, szökökutak és a zenekert. Én megyek a kapuhoz és a kristályterembe. Mindenkinek világos a feladata? - pilantottam körbe. 

- Igen, főnök! - bólintottak. 

- Helyes, okozzunk nekik meglepetést! - mosolyogtam rájuk. - Indulás. - fordultam a gárdához, majd mindenki elndult a saját vezetőjéhez.............

Eldarya (majdnem) kihalt fajaWhere stories live. Discover now