13.Bölüm 🌙 | Şifre

1.7K 160 197
                                    

Marinette Dupain-Cheng

"Bayan Abella, cidden çok teşekkür ederiz ama artık sizce de yetmez mi?"

Bayan Abella, yani Chloe'nin öğretmeni taç giyme töreni için bize kıyafet seçiyordu. Modadan anladığı için ona güvenebileceğimizi söyledi. Gerçekten zevkli bir kadındı ama Chloe ve ben burada neredeyse iki buçuk saattir topuklu ayakkabılar ile dikildiğimizden pek sabrımız kalmamıştı.

"Dayanın gençler, çok güzel olacaksınız."

Birkaç elbiseye daha göz gezdirmek için diğer taraflara yöneldi. Biz Chloe ile birbirimize bakıp ümitsizce kafa sallarken bir anda Bayan Abella'nın çığlık sesi gelmişti.

"BULDUM!"

Elinde bir mavi bir mor elbise ile gelip onları bizim üzerimize tuttu.

"Tutun şunları böyle." Artık elbiseleri biz tutuyorduk. Birkaç adım uzaklaştı ve bizi baştan aşağı süzdü. "Hmmmm, gayet güzel görünüyor. Hadi kabine gidip deneyin."

Biz kabine doğru ilerlerken Bayan Abella bir hizmetçiye sesleniyordu. "Hey! Pardon bir bakar mısınız? Bana bir kahve yapın lütfen. Birde Güneş varisinin eğitmeni Bay Albaric'e sorun onlar halletmiş mi kıyafet işini diye."

Kabine girdim ve üzerimdekileri çıkartıp o mor elbiseyi giydim. Elbise; üst tarafı sade, eteğinde inci detayları bulunan bir elbiseydi. Sade, ama gerçekten güzeldi. Beyaz tenimi ortaya çıkarmıştı.

Kabinlerden Chloe ile aynı anda çıkıp birbirimize baktık. "" Çok güzel olmuşsun."" Aynı anda konuşmamıza güldük. Chloe gerçekten iyi biriydi ve kısa sürede kendini bana sevdirmişti.

Beraber Bayan Abella'nın yanına ilerlemeye başladık. Bizi görünce zafer edası ile gülümseyip, " Harika görünüyorsunuz kızlar, taç giyme töreninde kimse gözlerini sizin üzerinizden alamayacak." Dediğinde gülmeye başladık. O sırada kapı çalmıştı.

"Gel!" Bayan Abella'nın komutu ile içeri Adrien ve Luka girmişti.

"Bayan Abella, Bay Alba-" Adrien konuşmaya başladıktan kısa süre sonra beni görmüş ve öylece kalmıştı.

Kafamı iyi misin anlamında yana kaydırıp yüz ifademi değiştirdiğimde kendine geldi.

"Eee, Bay Albaric kravatlar burada mı diye soruyor."

Gözlerim Luka'ya kaydığında Chloe ile bakıştığını gördüm. Adrien'a baktığımda bana gülümseyerek bakıyordu. Ona baktığımı anlayınca kafasını çevirdi.

Neden içimde bir şeyler kıpırdandı?

Düşüncemden sıyrılıp gözlerim ile Adrien'a "Şunlara bak." anlamında hareket yaptım. Luka ve Chloe'ye baktığında kaşları yukarı kalkıp gülmeye başlamıştı.

Tam o sırada Bayan Abella elinde kravatlar ile geldi. "Alın bakalım gençler. Kusura bakmayın burada unutmuşlar sanırım."

"Sorun değil Bayan Abella. İyi günler."

"Size de." Adrien gitmeden dudaklarını oynatarak, "Çok güzel olmuşsun." Diyip göz kırptı. Arkasını dönüp gittiğinde yüzümde bir tebessüm olduğunu fark edip kendime geldim.

Yasak - Miraculous Where stories live. Discover now