Nu suntem în TVD

188 7 4
                                    

Ok guys , nu mă urâţi , ştiu că nu e exact ceea ce aţi vrea voi , dar am planuri mari pentru cele 3 personaje . Ştiu că e un capitol al naibii de scurt , dar nu prea mai am inspiraţie şi nici chef de scris , dar am improvizat ceva pe moment pentru că vă IUBESC omg . Asta şi mă bucur de faptul că minunatul  Cas s-a întors :D . CAPITOL NEEDITAT . 

În momentul acela puteam să jur că am văzut o scenă asemenătoare într-un film de groază . Când fostul vine nervos şi-i omoară pe amândoi spunând că "dacă eu nu te pot avea , nu te are nimeni" . Mi s-a zbârlit părul de pe mâini la acest gând , şi am scuturat rapid capul , ridicându-mă . 
- Darius , ce e cu tine aici ? zic şi încerc să mă apropii de el 
Şi-a fluturat mâinile în aer în semn de "stai departe" şi a continuat să scoate foc pe nări . 
- Ce e cu tine aici ? răspunde cu acelaşi ton şi-şi trece rapid o mănă prin păr 
- Eşti cumva beat ?
Îmi mijesc ochii să-mi dau seama şi face o faţă de -ai-înnebunit-cum-naiba-să-fiu-beat.
- Ştii bine că nu pun gura pe alcool . spune calm
Prea calm . Sigur urma să explodeze din nou .
- Ce vrei ? întreabă de data aceasta Chase , parcă provocându-l 
- Pe ea , mârâi Darius şi mă fixă cu privirea
- Ei bine ea nu te vrea ! ţipă şi se pune în faţa mea 
- Ok , băieţi , asta e deja penibil , fac un pas în faţă , fiind acum între cei doi . Nu sunt vreo păpuşă , acum mă vrei tu , acum el . Şi cu siguranţă nu suntem în filmele acelea siropoase de proastă calitate de care râdeam înainte , Darius . Nu m-am născut să mă bag între voi , să vă stric prietenia . Aşa că mai bine mă retrag eu , şi voi doi veţi fi din nou ca înainte , fraţi până la moarte . Dacă ştiam că se va ajunge la asta , renunţam la amândoi , şi n-aş mai fi vrut să fac cunoştinţă cu tine . răsuflu şi arăt spre cel mai bun prieten al meu , care acum mă privea cu milă .
- T-tu ai vrut asta ? întreabă şi rămâne cu gura căscată .
- Evident ! ţip şi gesticulez de parcă mâinile mele ar fi fost rupte . Crezi că a fost vreo coincidenţă că eram la Jas exact când tu erai cu băieţii tăi , sau că eram în acelaşi perimetru ? Karma nu-i atât de mişto încât să facă d-astea . 
Am aşteptat vreo 5 minute răspunsul lui , dar el doar privea în jos , încordându-şi maxilarul. Chase deja privea în altă parte , probabil dorindu-şi să fi dispărut . Dar eu eram aia în plus , şi uram asta , uram faptul că m-am jucat cu amândoi .
- La dracu ! bolborosesc atrăgându-le atenţia . Mă faceţi să mă simt ca-n TVD când Elena întâi se cuplează cu fratele cel bun şi dulce , şi arăt spre Darius , apoi îi frânge inima pentru cel rău şi misterios , şi arăt spre Chase . Ei bine , eu nu sunt ea , şi nu voi alege , dacă la asta vă gândeaţi . Îmi pare rău că v-am distrus vieţile . 
Astea fiind spuse , mi-am luat jacheta şi am ieşit din casa lui Chase . Mă aşteptam să bocesc tot drumul spre casă , dar eram doar dezamăgită de mine . Mereu am crezut că sunt o persoană bună , care face doar bine şi iubeşte pe toată lumea , dar se pare că sunt exact opusul . La naiba cu toţi , la naiba cu mine şi cu deciziile proaste pe care le iau ! Ştiam că imediat ce ajung acasă mama mă va asalta cu întrebări şi detalii , pentru că eram sigură că nu doarme . Şi ce o să-i spun ? Că în timpul "vacanţei lor" fata ei a făcut pe mica curvă şi s-a jucat cu inimile a doi băieţi , care înainte de apariţia ei erau cei mai buni prieteni ? Da , cu siguranţă o să fie încântată , o s-o pupe-n frunte . Ce e cu toată drama asta de căcat în viaţa mea ? 
M-am aşezat pe nişte trepte , şi mi-am pus palmele peste faţă , suspinând . Nu puteam să plâng , doar câteva lacrimi care mai cădeau fără voia mea . Liniştea nopţii fu perturbată de nişte paşi . Mă ridic speriată şi îl văd pe Darius în faţa mea .
- Am zis ce aveam de zis , spun cu faţa în pământ 
S-a pus în genunchi , lângă mine , şi m-a prins de bărbie , forţându-mă să-l privesc .
- Nu-mi pasă dacă tu crezi că ne-ai distrus prietenia , sau pe noi . Nu e adevărat , n-am fost cei mai buni prieteni , mereu mi-a luat iubitele , niciodată nu l-am suportat . De aceea eram atât de nervos , la dracu , eram turbat , puteam să jur că e cu tine doar pentru că vrea să-mi facă mie în ciudă , şi nu voiam să-şi bată joc de tine . Ţin la tine , dar sunt cu Krista , iar ea chiar mă iubeşte , noi doi o să fim mereu frate şi soră , aşa cum spuneam înainte . Nu vreau să te pierd din cauza unor sentimente trecătoare . 
- De ce-mi spui toate astea ? Nu mă faci decât să mă simt şi mai rău . Tot acest timp m-ai ignorat , şi acum , vii şi-mi spui că vrei să fim ca înainte . Te-am iubit , ai fost singura persoană care conta cu adevărat , primul băiat la care am ţinut al naibii de mult , un an de zile te-am iubit , şi am sperat că e reciproc . Nu a fost , am acceptat asta , dar când am vrut să-mi văd de viaţă , te-ai băgat . Nici cu mine , nici fără mine . Trebuie să te hotărăşti . 
Nu mi-a răspuns , pur şi simplu m-a luat în braţe , genul de îmbrăţişare de urs , să spun aşa , m-a îmbrăţişat cam 5 minute timp în care simţeam că nu mai pot respira . 
- Haide , să te duc acasă , mă ia de mână şi mergem spre maşina lui . 
Voiam răspunsuri , mai multe , voiam să-mi zică că eu sunt aia pe care a iubit-o , nu Krista . Îmi venea să urlu din cauza asta , dar nu puteam face nimic . Mereu mi-a spus că sunt imatură şi cred că tot ce e în cărţi e real , dar mă înşel . De data asta voiam să-i demonstrez că se înşală , şi că nu mai sunt acelaşi copil de acum un an .
Înainte să ies din maşină m-a sărutat . Genul acela de sărut pe care-l ai când îţi iei adio de la cineva , cum e şi cu sexul de despărţire . Am lăsat câteva lacrimi să-mi scape , şi un zâmbet care numai de fericire nu era . M-a sărutat uşor pe frunte , şi mi-a urat noapte bună . 
De mâine jur că totul se va schimba , începând cu mine . 

Pradă de războiWhere stories live. Discover now