Atacul

30 4 0
                                    

Gabriel: Ahh, ce zi frumoasă, nu-i așa Mihail?

Mihail: E groaznic Gabriel... ce se va întâmpla cu Raiul? Avem tot mai puțină putere...

Gabriel: Ce va fi, va fi. Hai să ne bucurăm de această zi până atunci.

Mihail: Până mâine adică.

Gabriel: Ce? De ce?

Mihail: Creatorul adună toți îngerii și mergem să ne luptăm. Nu mai avem ce aștepta.

Gabriel: Oh, așa a hotărât el?

Mihail: Da. Dar nu vrea să știe nimeni. Oricine ar putea fi un intrus aici. Vrea să meargă mâine de dimineață la luptă.

Gabriel: Dar mi se pare stupid! Nici măcar nu știe unde se ascund!

Mihail: De asta m-a pus să fac căutări. Știu câteva locuri unde ar putea să se ascundă.

Gabriel: U-u-unde?

Mihail: Am suspectat Babylonia, turnul acela părăsit e perfect, dar nu destul de încăpător. Așa că acestui Înger Rebel să zicem așa, i-ar trebui o ascunzătoare mai mare.

Gabriel: De unde știi că este un conducător?

Mihail: Am stat să analizez totul Gabriel! Este atât de clar! A fost cineva care a avut acest plan de la început! Cineva care le-a indus asta în cap!

Gabriel: C-cine?

Mihail: Cassiel! Doar el a avut atâta răbdare. El a fost de la început mai rebel, dar să vină cu un așa plan? M-a uluit și pe mine. Și sunt mulți îngeri care probabil sunt infiltrați printre noi, așa că trebuie să avem grijă!

Gabriel: Ce inteligent ești Mihail, nu știu cum ți-ai dat seama de plan!

***

   Creatorul deschise o scrisoare venită din Iad, de la fratele său.

   Dragă frate,

Consider ideea atacului tău una acceptabilă, dar nu foarte eficientă. Dacă vrei cu adevărat să îi învingi pe îngerii rebeli trebuie să îți schimbi tactica de luptă și să gândești ca demonii, nu îngerii. Îți recomand să începi atacul în seara asta, unul surpriză, de care nici îngerii tăi să nu știe în caz de ai îngeri infiltrați. Doar tu să știi de asta. În momente de astea, dragă frate, nu poți avea încredere nici în cei mai apropiați îngeri. Nu fă aceiași greșeală ca atunci când ai avut încredere în mine.

      Cu drag
Lucifer.

Creatorul: Lucifer are dreptate... trebuie să acționez cât mai rapid. Unde s-ar ascunde însă această revoltă? Un loc ușor de manipulat, nu prea departe...

 Unde s-ar ascunde însă această revoltă? Un loc ușor de manipulat, nu prea departe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Creatorul se uită la harta Raiului încețoșat. Niciun loc nu părea bun pentru o ascunzătoare. În Tărâmul Morților, Paradis și Landa nu are acces nimeni care nu are persoane moarte sau trece de Moarte, ceea ce e foarte greu. Tiamat e doar un templu părăsit, nu ar avea rost. Djanne este un loc foarte periculos, iar Gradina Edenului e prea mare și împrăștiata. Și chiar dacă ultimul loc ar rămâne Babylonia, turnul e prea mic să adăpostească toți rebelii. Atunci Creatorul deschise ochii. Și-a dat seama unde se ascunseseră atâta timp fără să realizeze.

Îngerul Rebel (4)Where stories live. Discover now