|2| Yakınlaşma

7K 437 914
                                    

Yatağımda uzanmış dün sabahı düşünürken sürekli sinirlerim bozuluyordu. Yok yazılmıştım işte. Üstelik yarım gün! Okulda olduğum halde yok görünmem o kadar kötü bir durumdu ki anlatamam. Ulan hoca beni göre göre yok yazdı! Manyak! İyi ki de müdür beni görmedi. Yoksa okul saati bitene kadar koridorda dolaştığımı bilseydi ağzıma sıçardı. Neyse ki Taehyung hyung var-

Oh~ Taehyung hyung.. Tanrım şu adam o kadar yakışıklı ki kalbim onun yanında at yarışında gibi.. Acaba sosyal medyası var mı ki?

Sırıtarak yuvarlandığım yataktan hızla kalkarak çalışma masamın üstündeki telefonumu bir çırpıda aldım ve geri yerime geldim. Yatak başlığına yaslanarak Jungkook'un takip ettiği kişilere 'taehyung' Diye arattım. Ama birşey çıkmamıştı. Tamam.. O bir edebiyat öğrencisi, daha havalı bir şeyler koymuş olmalı sanırım..
Uzun uğraşlar sonucu Kook'un takip ettiği üç yüz kişiyi tek tek inceleyerek sonunda bulmuştum. Kapak fotoğrafı olarak havaya doğru zafer işareti yaptığı bir fotoğrafı koymuştu.
Oh şükürler olsun ki hesabı gizli değil..

Hızla ekranda parmaklarımı kıpırdatarak ilk attığı fotoğrafa indim. 2016 senesine aitti.

xkimt4e

1424 beğeni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1424 beğeni

xkimt4e Kampüste ilk günümün bu kadar kolay geçeceğini tahmin etmezdim..

Yorumlar kapatılmıştır..

xkimt4e

2110 beğeni 204 yorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2110 beğeni 204 yorum

xkimtae Biraz hava, biraz deniz ve şarap bulaşmış dudaklar.

jackie42 Adamım!🤞🏻

ko_ok.kim Altına fotoğraf makinesi emojosi koyup beni etiketlemen gerekirdi! @xkimt4e

Hyung | vminWhere stories live. Discover now