8. Bölüm

22.6K 178 8
                                    

Cengiz, gülümseyerek Merve'ye bakarken aynı zamanda saçlarını okşadı ve alnına, burnuna, yanaklarına, dudağına ve çenesine birer öpücük bıraktı. Merve'nin tedirgin bakışlarını gördü ve şaşkın ama aynı zamanda meraklı bir şekilde kaşlarını çattı. "Ne oldu?" diye sordu.

"Biz korunmadık. Ya hamile kalırsam."

Cengiz, tekrar gülümsedi. Merve'nin dudağına bir öpücük daha bıraktı. Ayağa kalktı ve kollarını Merve'nin belinin altına atıp onu kucağına aldıktan sonra koltuğa oturdu. Muzip bir tavır takınarak tekrar Merve'nin yüzüne baktı.

"O zaman dünyanın en güzel ailesi oluruz."

"Saçmalama! Daha ne senin ne benim okulum bitti."

Cengiz, "fark etmez." diye yanıt verdi. Ardından bir öpücük daha kondurdu dudaklarına ve kollarını geri çekti. Sonrasında Merve de ayağa kalktı fakat koltuğa geri oturdu. Bacaklarını Cengiz'in bacaklarının üzerine attı. Dirseğini koltuğun başına, başını da eline dayadıktan sonra Cengiz'e baktı.

"Çocuğumuz olursa nasıl hem okuyup hem çocuğumuza bakacağız?"

Cengiz, güldü ve "düşüncesi bile çok güzel." diye yanıt verdi. Merve'nin ofladığını ve gözlerini devirdiğini görünce alındı, gücendi ve "peki." dedi.

"Bu mevzuları sonra konuşalım. Yarın sakin ve ayık kafayla. Geleceğimizi, bizim ne olduğumuzu planlayalım."

Merve, duyduklarından ötürü şok olmuş bir şekilde Cengiz'e baktı ve "ne demek o?" diye sordu. Biraz da öfke vardı sesinde.

"Bu işin planı mı olur? Biz az önce beraber olduk. Artık birbirimizin değil miyiz?"

"Öyleyiz. Öyleyiz ama..."

Merve, sesindeki öfkeyle bu sefer bağırdı.

"Aması ney Cengiz?"

Cengiz, Merve'yi üzmüş ve öfkelendirmiş olmanın verdiği pişmanlıkla açıklama yapma gereği hissederek derin bir nefes aldı.

"Biz sevişirken kafamız güzeldi. Hâlâ güzel de gerçi..."

Merve, kaşlarını çatarak "pişman mısın yoksa?" diye sordu.

Cengiz, Merve'nin konuşmasına şans vermesiyle beraber gözlerini devirdi fakat akabinde gülümsedi ve "tabiki hayır." dedi. Merve'nin bacağını yavaşça okşayarak yüzüne baktı.

"Ben seni seviyorum ve hep seveceğim fakat bu yaşadıklarımızdan sonra senin bir ara sağlam kafayla düşünmen lazım. Aynı zamanda benim de. Senin daha çok ama."

Merve, bir iç çekti ve öfkesi kendi kendine yatışınca "anladım ben seni." diyerek oyun konsollarına uzandı.

"Sen bütün bu yaşadıklarımızın alkol sebebiyle olduğunu düşünüyorsun. Neyse, öyle diyorsan öyle olsun. Dediğin gibi sağlam kafayla konuşalım ve şimdi maçımıza dönelim."

Cengiz, "peki." dedi ve uzatılan kolu aldı. Böylelikle tekrar PES oynamaya başladılar.

Bölüm Sonu 

Sahte İzdivaç (+18 Erotizm) (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now