14. Bölüm

8.6K 72 18
                                    

Venüs, araba evinin önünde durur durmaz arabadan indi. Polislere başıyla selam vererek eve girdi ve koridordan salona geçti. Valizini almak için eğildi ama ondan önce Cengiz, hem kendi valizini hem de Venüs'ün valizini aldı ve Venüs'ün yatak odasına taşıdı. Bir kenara bıraktı. Gülümseyerek "dışarıda bekliyorum." dedi.

Venüs, ağlayacaklı bir hal aldı ve Cengiz'e sarıldı.

"Burada kal! Korkuyorum, beni yalnız bırakma!"

Cengiz, bir elini Venüs'ün beline götürürken diğer eliyle de başını okşadı. Gülümseyerek "geçti." dedi ve başını okşamaya devam etti. Sonra da Venüs'ün sımsıkı sarılışına sımsıkı sarılarak karşılık verdi. Bir müddet böyle birbirlerine kenetlenmiş şekilde kaldılar. 

Kendini geri çeken Venüs oldu. Zorla da olsa tebessüm etti ve "çok oyalandık." dedi.

Cengiz, "haklısın." dedi ve yatağın başucundaki sandalyeye oturdu. Gülümseyerek Venüs'e baktı ve "buradayım." dedi.

Venüs, gülümseyerek "tamam." dedi ve geceliğinin üzerinden düşmesine izin verdi. Valizini açtı ve üzerine kırmızı bir penye ve siyah bir kumaş pantolon giyindi. Odadan çıktı ve aşağıya indi. Cengiz ile birlikte arka koltuğa geçti.

Talat da çalışır halde bıraktığı arabayı hızla olay yerine, yani galata kulesine sürdü.

Araba durunca Aras, aklındakileri daha fazla tutamadı. "Benim buralardan gitmem lazım." diyerek aklındakileri dile getirdi.

Cengiz, Aras'ın söylediklerine şaşırmadı. Aynı zamanda Aras'ın korkaklığına sinirlendi. Öne doğru eğildi ve "ne diyorsun Aras?" diye sordu.

"Aileni yeniden yalnız bırakmayı mı düşünüyorsun yani? Aileni tekrar yalnız bırakmak bu kadar kolay mı cidden? Kaçmak bu kadar kolay mı?"

Aras, ellerini başına götürdü ve kafasını sinirlenerek aynı zamanda düşünerek durmadan kaşıdı. "Kolay değil." dedi ve arabadan çıktı. Kapıyı sertçe kapattı. "O Bilal'in amına koyacağım!" diye bağırdı. Sesi galata kulesinin en tepesine kadar ulaşmış olmalıydı.

Venüs, arabadan çıktı ve kardeşine arkasından sarıldı. Endişeli ama rahatlatıcı bir sesle "sakin ol!" dedi.

Aras, "sakinim." diyerek kendisini ablasından kurtardı.

"Ama yine de o Bilal'in amına koyacağım."

Cengiz de çıktığı arabanın kapısını kapattı. "Merak etme!" diyerek Aras'a yaklaştı.

"O orospu çocuğunun anasını beraber sikeceğiz!"

Talat, "hiçbir şey yapmayacaksınız la!" diye bağırarak önce Aras ve Cengiz'e, sonra olay yerine baktı. Ramazan'ı fark etti ve "gelin benle!" diyerek Ramazan'ın yanına gitti.

Cengiz, Talat'ın önüne geçerek Ramazan'a sarıldı ve sonra geri çekilerek "nasılsın kardeşim?" diye sordu.

Ramazan, zorlukla tebessüm ederek "ben iyiyim." dedi.

"Ama bir arkadaşımız ağır yaralı ve Bilge hanım da kaçırıldı."

Cengiz, "haberim var." dedi ve teselli vermek için elini Ramazan'ın omzuna koydu.

Bu sırada Aras ve Venüs de yanlarına geldi.

Aras, Ramazan'ın boğazına yapışacaktı ki Cengiz ve Talat onu durdurdu.

Cengiz, "sakin ol!" diye bağırdı.

"Ramazan'ın bir suçu yok."

Aras, bir süre alev topu gibi sinirli olsa da sonradan sakinleşti. "Haklısın galiba." dedi ve yere oturdu. Sırtını galata kulesine yasladı. Ramazan'a bakarak "konuş!" dedi ve yanına oturmak isteyen Venüs'ü eliyle durdurdu.

"Bilge hanım her zaman olduğu gibi bizi yanına alarak gece gezmesine çıktı..."

Ramazan, eliyle bir arabayı gösterdi.

"Arkadaşımız arabayı şuraya park etti ve hanımefendi benim durduğum yere kadar yürüdü. Bize biraz arkada durmamızı söyledi ve bu sırada bir arkadaşımız sırtından vuruldu. Hanımefendiye arabanın arkasına saklanmasını söylerken arkadaşa koştum ve onu kenara çektim. Bir araba hanımefendiyi aldı ve ben ateş edip adamlardan birini omzundan vursam da hanımefendiyi kurtaramadım. Yaya olanlar üzerimize kurşun yağdırınca bir yere çıkamadık. Araba uzaklaştıktan sonra diğerleri de başka arabaya binip kaçtılar."

Aras, gözlerini Ramazan'ın üzerinden çekti ve bu sırada telefonu çaldı. Cebinden telefonunu çıkarıp arayan numaraya baktı. Gizli numara olunca arayanın Muzaffer olduğundan emin oldu ve ayağa kalktı. Telefonu açıp "efendim?" dedi. Diğerlerinden uzaklaştı.

"Annenin yaşamasını istiyorsan Silivri sahiline gel!"

⛔Bölüm Sonu ⛔

Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum sevgili okurlarım. :) 🙂🙃

Sahte İzdivaç (+18 Erotizm) (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now