tutamıyorum zamanı-mg

22 5 0
                                    

günlerdir ağlayamıyorum. belki ağlıyorum da rahatlayamıyorum. yüreğimde ki sancılarımı akıtamıyorum. içimde ki yangını söndüremiyorum yaşlarımla. olmuyor. bir yardımı dokunmuyor yaşların. kendi içimde çaresizce çarpıyorum sağa sola. elimde ki çare sandığım hiçbir yol çare olmuyor acılarıma. sıkışıp kaldım. acıların içine sıkışıp kaldım.

,,

korkuyorum. neyden korkuyorum, kimden korkuyorum bilmiyorum. içimde büyük bir korku var. gecelerimi gündüzlerimi mahveden bir korku. bütün duygularımı köreltip sadece kendisini sivriltip tüm ruhuma batan bir korku. kaçışımın olmadığı bir korku. daha sebebini bulamadığım bir korkudan nasıl kaçacağım. yönümü nasıl bulacağım. bu korkuyu nasıl sökeceğim göğsümden. sökemeyecek miyim? hep böyle mi gidecek? yüzümde ki gülüşlerin altına hep saklı mı kalacak bu korku. kimsenin bakıp göremediği gözbebeklerimde mi saklanacak? kimselerin tutmadığı ellerimi biraz da o mu titretecek? zaten kaybetmek üzere olduğum aklıma bu korku mu hakim olacak sadece? korkuyorum ben. korkumdan korkuyorum. korkuyorum.

,,

gecelerim huzursuz. gecelerim çok huzursuz. benim biraz geçmişe ihtiyacım var. beni saracak bir çift kola. saçlarımın arasına konacak bir öpücüğe. beni anladığını fısıldayan bir sese. benim biraz aidiyet hissetmeye ihtiyacım var. tanıdığım bir kokuya. ihtiyacım var. çok şeye.

,,

bu gece söyleyecek çok şeyim var ama susmak istiyorum. beni dinleyecek kimsem kalmamış çünkü. söylediklerime duyan tek bir kişi yok çevremde. gerçekten durup bana bakan kimse kalmamış. nasıl olduğumla ne hissettiğimle ilgilenen biri kalmamış. yalanımın yalan olduğunu anlayan biri kalmamış. herkes inanır olmuş sahte mutluluğuma. kime dönüp diyeceğim ki ben paramparçayım. kime diyeceğim benim ruhum soluyor. kime diyeceğim ben yok oluyorum, mahvoluyorum, ben ölüyorum. yaşayamıyorum. yaşayamıyorum. yaşayamıyorum.

,,

yalanlara tekrardan inanmak isterdim. o saf yalanların getirdiği yalan mutluluklara ihtiyaç duyacak kadar kayboldum. ufak bir hisse ihtiyacım var. hayattaymışım gibi hissettirecek. bir yerlerde bana hâlâ işte buradasın, hayattasın hissi yaşatacak bir şeylere ihtiyacım var. ufak bir şeyler.

..

bildiğin gibi değilim, sildiğin gibiyim. 01.31

düşüyoruzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin