82. Eläintarha

92 9 8
                                    

•Pov: Jung Hoseok
•Kirjoitettu: 24.7.2020
---------------------------------

Ajoin autoni eläintarhan parkkipaikan pihaan. Sammutin moottorin avaten samalla turvavyön. Toiselle puolelle autoa ulos astui Ju-Hyung. Hymyilin tuolle normaalia leveää aurinkoista hymyäni ja lukitsin auton ovet sille kuuluvalla avaimella.

Kiersin auton toiselle puolelle ja nappasin käteeni kiinni nykyisen poikaystäväni käden. Se oli hieman viileä, joten yritin lämmittää sitä sivelemällä sitä sormillani.

Olin saanut Ju-hyungin suostuteltua menemään kanssani kotipaikkamme suosituimpaan eläintarhaan. Olin jo pitkään halunnut sinne. Tämä oli ensimmäinen kerta, ja olin siitä hyvin innoissani. Täällä oli kuulemma harviaisia eläimiä, mitä ei kamalasti muualla näkynyt ollenkaan.

Pääsimme info pisteelle ja ostimme sieltä meille kummallekin rakkenneet. En malttanut enää pysyä paikoillani, joten pyörin ja pompin sinne sun tänne kuin mikäkin pikkulapsi ensimmäistä kertaa huvipuistossa.

Astelin innokkaana eteenpäin katselemaan kaikkia eri eläimiä. Raahasin vain takaani hymyilevää Ju-hyungia.

Pysähdyin katselemaan tarkemmin yhtä tiettyä eläintä jonka näin isossa aitauksessaan. Tai olihan niitä siellä muutama. Olin aina ollut kiinnostunut eniten tiikereistä. Niissä oli sitä jotain upeaa. Kaunis väritys ja vankka rakenne. Henkäisin hiljaa jääden vain tuijottamaan muutamia tiikereitä luonnollisessa elinympäristössään, joka oli vain aidattu ettei tapahtuisi mitään peruuttamatonta.

Tunsin lämmittävät kädet ympärilläni takaapäin. Nappasin niistä kiinni ja käännyin ympäri. Hymyilin samantien leveämmin.
"Etkai oo enemmän kiinnostunut noista tiikereistä ku musta? Näytät kiinnittävän huomiota enemmän niihin ku muhun", Ju-Hyung mutisi heti käännyttyäni. Naurahdin hiljaa ja pörrötin tuon hiuksia.
"En tietenkään höpsö. Sä se mulle tärkein oot", hymähdin jättäen tuon huulille lyhyen suukon.
"No hyvä", tuo hymähti ja lähti viemään minua kohti ruokapaikka. Suunnitelmana oli siis mennä tässä välissä syömään jotakin.

Istuimme sinisen puutarhapöydän ääreen ja laskimme ruokamme pöydälle. Tilasimme annokset ranskiksia ja hampparit. Aloin syömään jo vauhdin kanssa. Oli kyllä jo aikakin syödä, sillä nälkä oli alkanut ottaa minusta pikkuhiljaa valtaa.

Syötyämme ruuat ja vielä hetken aikaa keirreltyä kävimme matkamuisto kaupassa ostamassa pienet muistot mukaamme. Itselleni ostin pienen tiikeri pehmon lisäksi kokoelmiini, ja Ju-Hyung itselleen jonkin vielä pienemmän metallisen avaimenperän, jossa oli eläintarhan logo ja pienellä tekstillä nimi.

Lähdimme takaisin autolle vielä hetken aikaa istuttuamme jossain vanhalla puisella penkillä. Aloin olla tässä vaiheessa jo sen verran väsynyt, etten jaksaisi ajaa muutaman tunnin matkaa takaisin, joten päätimme vaihtaa kuskia. Saisin istua pelkääjän paikalla kun Ju-Hyung ajaisi meidät takaisin kotiin.

Istuin autoon, vedin oven kiinni ja suljin vielä vyön. Ju-hyungin istuttua autoon sisälle, ojensin tuolle avaimet ja suljin silmäni. Tarkoitukseni ei ollut nukahtaa matkan aikana, mutten voinut sille mitään että vaivuin pikkuhiljaa uneen. Ajantajuni katosi kokonaan, kun tuhisin siinä auton penkillä halaillen uutta tiikeri pehmoleluani.

-Pov vaihtuu!-
•Pov: Jeon Ju-Hyung•

Istuin sisälle autoon ja nappasin Hoseokilta auton avaimet saadakseni auton käyntiin. Olimme sopineet minun ajavan, Hoseokin väsymyksen takia. Ettei sattuisi mitään onnettomuutta.

Käynnistin auton ja lähdin ajamaan vyön kiinni vetämisen jälkeen. Huomasin melkein heti Hoseokin nukahtaneen uusi tiikeri pehmolelu käsiensä suojissa. Hymyilin hetken aikaa tuon suloisuudelle, jonka jälkeen keskityin täysin tiehen ja liikenteeseen.

Pysähdyin matkan varrella jollekkin huoltoasemalle. Herätin hetkeksi Hoseokin, jotta pystyin kertomaan tuolle käyväni ostamassa itselleni loppu matkaksi pientä evästä. Sen jälkeen jätin tuon autoon odottamaan ja luultavasti nukkumaan.

Ostin huoltoaseman pienestä ruokakaupasta leivän täytteineen, ja maksoin sen kassalla. Palasin takaisin autolle ja näin heti etupenkillä nukkuvan Hoseokin. Sulin tuolle näylle, ja hymyilin vain. Istuin takaisin kuskin paikalle ja silitin hellästi, varoen Hoseokin hiuksia, jotten vahingossakaan herättäisi tuota. Se vasta kamalaa olisikin. Herättää yksi hyviltä unilta ja vielä, kun tuo näytti niin suloiselta siinä tuhistessaan.

Ajoin koko loppu matkan putkeen välillä haukaten leivästä palasia suuhuni. Haukottelin pikkuisen. Onneksi aloimme olla jo perillä ja hetken päästä parkkeerasin auton pienelle hiekka parkkipaikalle rivitalon pihaan.

Herätin Hoseokin ja lähdin kävelemään tuon kanssa käsi kädessä kohti asuntomme ovea. Asuimme rivitalon toisessa päätyasunnossa. Se oli mielestäni paljon mukavampi kuin keskimmäiset asunnot. Siellä sai tavallaan olla enemmän omassa rauhassaan.

Päästin Hoseokin ensimmäisenä suihkuun ja itse aloin jo laittamaan keittiössä iltapalaa. Kävisin sitten suihkussa tuon tullessa sieltä pois. Saisi pukeutua ja alkaa syödä jo sillä aikaa. Tiesin Hoseokin pitävän siitä vadelman makuisesta puurosta, joten laitoin sille jo valmiiksi veden kiehumaan. Otin kaapista tuon oman keltaisen kulhon, lusikan ja juomalasin. Asetin ne rusehtavalle keittiön puupöydälle. Etsin myös keittiön tason purkista pienen hiutalepussin puuroa varten. Eihän sen teko muuten onnistuisi. Kaadoin hiutaleet kulhoon odottamaan.

Pian huomasin Hoseokin poistuneen kylppäristä. Kaadoin kulhoon hiutaleiden sekaan veden ja huudahdin Hoseokille: "Pue vielä, ja tuu sit syömään. Tein sulle puuroa. Meen käymään ite tässä välissä pesulla ja tuun sit syömään sun kanssa", lähdin saman tien sen jälkeen kylppäriin.

Riisuin vaatteeni pieneen pyykkikoriin ja astuin suihkun alle. Käynnistin hanan ja annoin viileän veden ihan vain valua hetken aikaa kehoani pitkin alaspäin. Ihan vain seisoskelin ja hengailin suihkussa usein. Se tuntui yllättävän rentouttavalta. Hetken vain seisoskelu jälkeen aloin kunnolla peseytymään. Levitin saippuaa pitkin kehoani huuhtosen sen vedellä hetken kuluttua pois. Levitin myös hiuksiini shampoon. Pestyäni itseni kokonaan sammutin suihkun ja astuin sen alta pois. Nappasin harmaan pyyhkeeni naulakosta kuivattaen sillä ensin hiukseni ja sitten muun vartaloni. Kiedoin pyyhkeen lanteilleni suunnaten makkariin. Kaivoin kaapin pohjalta ensin yhden boxerit vetäen ne ylleni. Sen jälkeen nappasin sängyltä peiton alta muut yövaatteeni pukien myös ne päälleni. Lähdin astelemaan rauhaksiin keittiöön Hoseokin seuraksi iltapalalle. Nälkä alkoikin kasvaa vaikka olinkin syönyt matkalla sen yhden aika isohkon leivän.

....

Syötyämme kaiken iltapalan loppuun, pesimme yhdessä samaan aikaan hampaamme vessassa ja käperryimme yhteiseen sänkyymme yhteisen peiton alle. Kiedoin käteni rakastavasti nuoremman ympärille ja suljin silmäni. Kuulin Hoseokin tuhinan nopeasti sen jälkeen. Nukahdin onneksi itsekin tuon tuhinan kuuntelemiseen.
Nukahdin kädet suojelevasti Hoseokin ympärillä. Samoin nukahdin hymyissä suin.

-hp-

What Is Life Really Like? 💫🕊️Where stories live. Discover now