89

68 7 5
                                    

•pov: Min Yoongi
•kirjoitettu: 27.7.2020
---------------------------------

Astuin takapihan ovesta ulos ja istuin pihalla olevalle puiselle, valkoiselle penkille. Oli vasta aikainen aamu, joten Jimin nukkui vielä. Halusin herätä aiemmin jotta saisin istuskella edes hetken ulkona yksikseni rauhassa. Nostin ylemmäs kädessäni olevaa vihreää teekuppia, ja hörppäsin teestäni hieman. Se oli vielä ihanan lämmintä. Joskus join kahvia paljonkin, mutta nyt olin alkanut siirtymään kokonaan tee:hen. Olihan se aika lailla parempaa kuin kahvi.

Oli lauantai joten Yoonwaniakaan ei tarvinnut viedä päiväkotiin tänään. Suunnitelman ainakin oli tänään mennä ostarille ostelemaan juttuja Yoonwanin huoneeseen. Sekä myös uusia vaatteita tytölle.

Join teen loppuun ja palasin sisälle. Suljin takapihan oven lähtien viemään kuppia keittiöön. Asettelin sen oikealle paikalle astian-
pesukoneeseen. Suljettuani sen luukun lähdin kohti makkaria herättääkseni Jiminin. Yoonwan saisi nukkua vielä vähän pidempään.

Avasin varovasti pienesti narisevan oven astuen sisään pimeään huoneeseen. Istuin sängyn reunalle ja laskin käteni Jiminin kyljelle.
"Jiminieee~ herätys", hymähdin hiljaa silitellen Jiminin pikkaisen kiharia hiuksia. Onnistuin yrityksessäni ja sain Jiminin hereille aika pian.

Nuorempi availi silmiään tuon kasvoille noustessa samaan aikaan pieni väsynyt hymy. Hymyilin itsekin tuolle silitellen edelleen nuoremman hiussuortuvia.

"Haluutko aamupalaa?", kysyin ja nousin paremmin istumaan. Katselin samalla tuon kasvoja kaikkialta.

"Joo, mielellään. Mut kauanko sä oot ollu hereillä?", Jimin kysyi myöntymisen perään.

"Hetken vain. Kävin vähän pihalla istumassa teen kanssa", vastasin ja nousin ylös.
"Tuu keittiöön ku oot valmis. Laitan sulle pari leipää sinne valmiiks", lisäsin ja lähdin jo edeltä makkarista keittiöön.

Jimin vain nyökkäsi perääni ja nousi ylös. Varmaankin alkoi pukemaan vaatteita päällensä.

Pääsin taas keittiöön ja aloin valmistamaan Jiminille kahta leipää. Laskin ne pöydälle yhden tuolin eteen, ja laitoin lisäksi vielä maitolasin. Istuin omalle tuolilleni jääden vain odottamaan Jiminin tuloa keittiöön.

….

Aamupalan ja kaiken muun oleellisen jälkeen pääsimme vihdoin lähtemään kohti kauppakeskusta. Istuin autoon sisälle sillä aikaa kun Jimin laittoi Yoonwania takapenkille.

Parkkeerasin auton kauppakeskuksen parkkihalliin lähelle ovea. Jimin otti Yoonwanin autosta ulos ja piti tuota kädestä kävellessämme kohti kauppakeskuksen parkkihallin puoleisia ovia. Ovet avautuivat automaattisesti, joten niistä pääsimme sisään ilman mitään sen enempiä.

Kiertelimme ensin kauan aikaa kaikkia sisustus kauppoja etsien sieltä jotakin kivaa Yoonwanin huoneeseen, jona toimi talomme vierashuone. Ajattelimme kyllä etsiä uuden kodin ja muuttaa. Saisimme enemmän tilaa ja myön Yoonwaninille kunnon huoneen. Vierashuoneemme kun oli todella pieni huone. Valitsimme kaikenlaista ja varasimme niille noudon noin viikon päähän. Jos saisimme siinä ajassa etsittyä uuden asunnon, jonne ne sitten suoraan viedä.

Kaikkien huonakalujen jälkeen siirryimme jonkin pikaruokalan pariin. Tilasimme sieltä meille ruokaa ja söimme.

Syömisen jälkeen suuntasimme vaateliikkeitä kohti. Suurimmaksi osaksi ajatuksena oli ostaa Yoonwanille vaatteita, mutta päätimme myös katsoa minulle ja Jiminille jos jotain kivaa löytyisi. Ei kamalan kallilla, sillä suurin osa oli mennyt huonekaluihin. Sitten pitäisi vielä maksaa uudesta asunnosta.

....

Illemmalla lähdimme takaisin kotiin päin. Sammutin auton kotipihaamme, josta kävelimme yhdessä takaisin sisälle. Vein ensimmäisenä kaikki Yoonwanin vaatteet pieneen kaappiin vierashuoneessa.

Palattuani olohuoneeseen näin siellä Jiminin sylissä istuvan Yoonwanin katselemassa Jiminin puhelinta. Istuin alas ja huomasin noiden katselevan netistä asuntoja.

"Mitäs teette?", kysyin vaikka tavallaan tiesin sen jo. Halusin vain kuulla sen Jiminin suusta. Hymyilin hennosti ja kiedon toisen käteni Jiminin ympärille.

"Katotaan meille sitä uutta asuntoa höpsö!", Jimin naurahti ja liikautti puhelintaan niin että minäkin näin sen näytön selvemmin.

Hymähdin vain hiljaa ja keskityin katselemiseen. Välillä aina juttelimme joistakin asunnoista ja selailimme kuvia niistä. Pitkän katselemisen jälkeen löysimme yhden hyvältä vaikuttavan vapaan rivitalo asunnon. Se tulisi halvemmaksi kuin omakotitalo, joten päädyimme siihen. Eihän sekään iso ollut, mutta saisimme sitä kautta Yoonwanille kunnon oman huoneen, joka oli tietty plussaa.

"Se on hyvä. Laita sille myyjälle viestiä", sanoin ja odotin Jiminin toimivan sanojeni mukaan. Niin kävikin aika pian ja Jimin oli jo kysynyt tietoja myyjältä.

Hetken odottelun jälkeen myyjä vastasikin jo. Pääsisimme katsomaan sitä näillä näkymin heti huomenna, ja saisimme ostaa asunnon jos se olisi meille kelpuullinen. Uskoisin että se olisi. Toivoin ainakin niin. Asunnon etsiminen ei ollut mukavaa ja olihan se myös kamalan stressaavaa puuhaa.
Huomenna siis menisimme katsomaan sitä iltapäivällä.

Laitoimme yhdessä Jiminin kanssa Yoonwanin nukkumaan, ja menimme sen jälkeen takaisin olohuoneeseen katsomaan kahdestaan leffaa. Vedin Jiminin kiinni itseeni kietoen käteni nuoremman pienen kehon ympärille. Katsoimme leffaa aika myöhään yöhön, kunnes menimme itsekin unille.

-hp-

What Is Life Really Like? 💫🕊️Where stories live. Discover now