1

2.9K 212 325
                                    

"Louis uyuyakalmış."

Araba durduğunda Zayn, Harry ile aralarında oturan çocuğa bakarak söyledi.

Bununla Harry de ona döndü ve uyandırmamaya dikat ederek yüzüne düşen perçemini kulağının arkasına sıkıştırdı.

"Bugünlerde her yerde uyuyakalıyor."

Onları izleyen Zayn'e bakarak mırıldandığında o da başını sallayarak onayladı.

"Pek keyfi de yok birkaç gündür, hasta mı oluyor acaba?"

Ön koltukta oturan Niall da arkasını dönerek eklediğinde Harry elini Louis'in alnı ve yanaklarında gezdirdi.

"Ateşi yok."

Sürücü koltuğunda oturan Liam da anahtarı kontaktan çıkararak konuşmaya dahil oldu.

"Son zamanlarda programımız çok yoğundu, ona ağır gelmiş olabilir mi? Ne de olsa aramızda tek alfa olmayan o."

Louis dışında hepsi ilk kızgınlıklarına girmişti ve hepsinin beklenildiği gibi birer alfa olduğu ortaya çıkmıştı. Louis ise henüz kızgınlığa girmese de kimse onun bir alfa olmasını beklemiyordu, kendisi dışında. Çünkü kabul etmese de Louis diğerlerine göre oldukça küçük ve güçsüzdü. Kişiliği bir beta olduğunu düşündürmese ve erkek omegalar bu kadar nadir olmasa oldukça kıvrımlı vücudu ile omega olmasını bile bekleyebilirlerdi.

"Belki de." dedi Harry ve Louis'i kucağına çekerken devam etti. "Ben onu içeri taşırım."

Arabadan inip hep birlikte içeri girdiklerinde bir yandan ne yemek sipariş edeceklerini konuşuyorlardı. Pizza da karar kılarak koltuklara oturduklarında Harry de büyük koltuğa oturup Louis'i göğsüne yaslanacak şekilde yanına yerleştirdi.

"Odasına götürmeyecek misin?"

Niall Louis'i işaret ederek sorduğunda Harry göğsünde uyuyan çocuğa bakarak konuştu.

"Bütün gün hiçbir şey yemedi. Şimdi götürürsem sabah kadar uyanmayacak."

Bunun üzerine Niall kafasını sallayıp önüne döndü ve Zayn siparişleri verdikten sonra hepsi bir süre telefonlarına gömüldü. Kurye kapıyı çalana dek de öyle kaldılar. Liam kapıyı açmak için ayaklanırken zilin sesi Louis'i rahat uykusundan uyandırmıştı.

Küçük olan uyanmak istemeyerek yaslandığı sıcak göğüse biraz daha sokuldu. Normalde sırnaşık biri olmayan Louis'in uyku sersemi hareketlerini gülümseyerek izleyen Harry, küçük olanın "Alfa." diyerek burnunu tişörtüne bastırmasıyla şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı.

Diğer alfalar da aynı şekilde kafalarını telefonlarından kaldırıp hayretle onlara dönmüştü.

Kimseden ses çıkmazken Louis bir süre alfanın rahatlatıcı kokusunun tadını çıkardı. Ne yaptığını fark ettiğinde ise alfalarınkinden çok daha fazla bir şok içerisinde gözlerini araladı. Hızla Harry'den uzaklaşıp onun şaşkın gözleri ile karşılaştığında mavileri kocaman olmuş yanakları koyu bir kırmızı tonuna bürünmüştü.

Louis hiçbir zaman sırnaşık biri olmasa da sevdiği insanlarla temas halinde olmayı severdi. Ama Harry'e alfa diye seslenmek de neyin nesiydi.

"Pizzalar geldi!"

Liam sessizliği bozarak odaya girdiğinde Louis bir an için rahatlamıştı. Ama ilginin hala üzerinde olduğunu fark edince rahatsızca yerinde kıpırdandı. Liam da durumu fark ettiğinde bir kez daha sessizliği bozdu.

"Neler oluyor?"

"Louis uykusunda Harry'e alfa diye seslendi."

Niall bir an duraksamadan konuştuğunda Louis kızarma sınırlarını zorluyordu. Yine de durumu kurtarabilmek adına içinden Niall'a küfürler saydırırarak konuştu.

1D's Little OmegaWhere stories live. Discover now