5

2K 176 275
                                    

Hepsi çıkmak için kapının önünde toplandıklarında Harry rahatsızca kıpırdanarak diğerlerini durdurdu.

"Ne oldu Harry?"

Liam sorduğunda Harry'nin gözleri Louis'i buldu. O da diğerleri gibi merakla kendisine bakıyordu.

"Louis..." diyerek duraksadığında omega mavilerini etrafta gezdirerek kendini gelecek şeye hazırladı. Harry söylemekte zorlanıyorsa kesinlikle rahatsız olacağı bir şey gelecekti.

"Kokusu çok belirgin ve öylece çıkmamız onun için tehlikeli olur mu diye düşünmeden edemiyorum."

Herkesin sabırsızlandığını görünce hızlıca konuştu uzun alfa. Bununla diğer alfalar da ona dönüp etrafı koklarken Louis utançla yerine sinmişti.

"Omega olduğu kolaylıkla fark ediliyor evet ama özellikle etrafa da yayılmıyor bence. Bir sorun olacağını sanmıyorum."

Liam tekrar konuştuğunda herkesin ona dönmesiyle küçük omega çaktırmadan kendisini kokladı, o sadece saçlarından yayılan vanilyalı şampuanının kokusunu alabiliyordu.

"Dışarıdaki bütün alfalar onun üzerine atlamak için hazır beklemiyor Harry, sakin ol."

Niall sırıtarak konuştuğunda Louis kızarırken Harry gözlerini devirdi. Sonra sabah beri üzerinde olan hırkayı çıkardı ve küçük olana yöneldi.

"Yine de tedbiri elden bırakmamak gerek."

"Harry, buna gerek olduğunu sanmıyorum."

Louis ne yapacağını anlayarak konuşsa da büyük olan oralı olmayarak hırkasını ona giydirdi, kendi kokusunun onunkini bastırmasını umuyordu. Büyük hırkanın içinde küçücük kalmış çocuğun görüntüsü karşısında gülümsememek için dudaklarını ısırarak küçük ellerini dışarı çıkarıp kollarını bileklerine kadar katladı. Sonrasında fermuarını çekmek için eğildiğinde omega kıpkırmızı olmuş suratı ile konuştu.

"Harry tamam artık, hadi."

Harry yine onu dinlememeye niyetliyken Zayn çocuğu kolunun altına çekti.

"Hadi geç kalacağız."

İmalı bakışlarını kıvırcık alfaya göndererek konuştuktan sonra sessizce soluğunu bırakan omegayı dışarı çıkardı.

"Merak etme Lou, abartıyor."

Önden onunla birlikte ilerlerken rahatlamasını umarak söyledi. Louis bununla kafasını sallarken alfanın kafasını öbür tarafa çevirerek fısıldadığı şeyi duyunca tökezledi.

"Üzerine atlama ihtimali olan tek alfa kendisi."

"Hey, iyi misin?"

Zayn düşmemesi için yakaladığı küçük bedeni sıkıca tutmaya devam ederek sordu. Louis bir kere daha kafasını sallarken duyduğu şeyi belli etmeye niyeti yoktu. Gerçekten Harry'nin ona karşı böyle hissettiğini mi düşünüyorlardı.

Yürümeye devam ettiklerinde kafasını iki yana salladı, muhtemelen Harry de onun gibi birlikte geçirdikleri gecenin etkisi altında kalmıştı. Yoksa böyle bir şey olmasının imkanı yoktu, kaldı ki Harry her zaman ona karşı korumacı davranırdı. Onu küçük kardeşi gibi görüyordu.

Arabaya ulaştıklarında Liam uzaktan kumandayla çoktan kilidi açmıştı. Zayn kapıyı açarak Louis'e yol verdi.

"Hadi, prenses."

Louis gözlerini devirerek koltuğa oturup kenara kaydı, hep onu ortaya oturtuyorlardı. Herkes arabadaki yerini aldığında kollarını göğsüne bağlayarak konuştu.

1D's Little OmegaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin