6

2.2K 177 438
                                    

Eve döndüklerinde Louis direk odasına çıkmıştı. Kendini yatağına atıp telefonunu cebinden çıkardığında ise annesinden gelen sayısız arama ile karşılaştı. Jay oğlunun omega olduğunu televizyondan öğrenmenin şoku ile yaptığı her şeyi bırakarak onu aramaya başlamıştı. Telefon bir kez daha çalmaya başladığında Louis soluğunu bırakarak aramayı cevapladı.

"Bebeğim,"

Annesinin endişeli ama şefkatli sesi kulaklarına dolduğunda Louis kendini yeniden ağlamaya hazır hissetti. Rahat konuşabilmek için boğazını temizlerken hafifçe doğrularak sırtını başlığa dayadı ve bacaklarını kendine çekerek büyük yatakta ufacık bir yer kaplamayı başardı. Sonra annesi devam etti.

"İyi misin?"

"İyiyim."

Mavilerinden sessizce süzülen yaşlara rağmen söylediğinde yüzüne kapanan telefona şaşkınlıkla baktı. Çok geçmeden gelen görüntülü arama bunun nedenini açıklıyordu. Hızlıca gözlerini silerek yüzüne yerleştirdiği gülümseme ile telefonu açtı.

"Louis Tomlinson kaç yaşına geldin, hala annene yalan söylememen gerektiğini öğrenemedin mi?"

Jay'in sahte bir sinirle söyledikleri omegayı güldürmüştü. Küçük oğlunun tatlı gülüşü Jay'i biraz da olsa rahatlatmıştı ama endişesini tamamen dindirebilmek için olan her şeyi duymaya ihtiyacı vardı. Louis de annesinden hiçbir şeyi saklamadan olanı biteni anlattı. Telefonu kapatmak üzereyken Niall kapıyı çalmadan içeri dalsa da konuşmaları bittiği için önemsemedi.

"Louis sen yine de çocuklara da dikkat et. Hepsi alfa sonuçta ne olur ne olmaz bebeğim, öpüyorum seni."

Jay telefonu kapattığında Niall kahkahalara boğulurken Louis yastığı ile kendini boğma çalışmalarına başlamıştı. Sarışın alfa yastığı çekmese başarmaya da oldukça yakındı. Niall omeganın kızarmış küçük suratını avuçlarının arasına aldı ve sahte bir ciddiyete bürünerek konuştu.

"Merak etme Lou, benden sana zarar gelmez. Biliyorsun, ben Larry shipliyorum."

Louis gözlerini devirerek yüzünü alfanın ellerinden kurtardı. Niall bir süre daha aralıklarla gülmeye devam ettikten sonra omeganın somurtkan ifadesi karşısında kendini durdurmayı başardı. Açıkçası buraya ona göstermeye geldiği şeyi hatırlayınca bu pek de zor olmamıştı. Yatağın başına doğru ilerleyerek sırtını yasladı. Küçük olan somurtmaya devam ederek ne yaptığını çözmeye çalışıyordu. Sonra alfa onu kolundan tutarak yanına çekti ve kolunun altına aldı.

"Ne yapıyorsun?!"

Louis çıkmaya çalışarak sordu ama Niall bir yere kıpırdamasına izin vermedi.

"Harry'nin sunucuyu yumrukladığı videoyu izleteceğim."

Duydukları ile şok içerisinde sarışın alfaya dönen Louis kıpırdamayı kesmişti.

"Harry'nin sunucuyu yumrukladığı video ne demek?!"

"Söylediğim gibi Louis, biricik alfanın omegasını ağlatan sunucuyu yumrukladığı video."

Louis cevap veremeden telefona döndüğünde Niall da direk videoyu başlattı. Fancam olduğu belli olan video başladığında Louis sahnenin dışına doğru koşar adımlarla ilerlerken Harry de yerinden fırlayarak Josh'un yakasına yapışıyordu. Sinirli görüntüsü Louis'in izlerken bile korkmasına sebep olmuştu. Yanına geldiğinde nasıl o kadar sakin olduğuna anlam veremezken Harry'nin bir şeyler fısıldadığını görmesiyle ekrana yaklaştı ama hiçbir şey duyulmuyordu. Bu sırada Niall videoyu durdurarak müdahele etti.

1D's Little OmegaWhere stories live. Discover now