2

2.3K 191 423
                                    

Louis gece yarısı titreyerek uyandı. Vücudu sırılsıklamdı ve zihni neler olduğunu idrak edemeyecek kadar bulanıktı. Alt kısımlarında hissettiği sancı ile yatakta oturur pozisyona geldi.

Tüm vücudu sızlıyordu, çıplak ayaklarını soğuk zeminle buluşturup bilinçsizce odasından dışarı çıktığında tek istediği bu acıyı dindirebilmekti. Attığı her adımda vücudu yaprak gibi titriyordu. Kendini odasının karşısında yer alan Harry'e ait odanın kapısında bulduğunda tereddüt etmeden içeri girdi, düşünebildiği tek şey taze ağaçlarla dolu bir orman gibi kokan alfanın yanına gitmekti.

"Alfa..."

Ağlamaklı sesi Harry'nin derin olmayan uykusunu bölmek için yeterli olmuştu. Alfa bir problem olduğunu hissederek hızla gözlerini araladı. Aralık kapının önündeki küçük figürü fark ettiğinde ise aynı şekilde hızla doğrulmuştu.

"Louis?"

Sesindeki endişeyle sordu ama odayı sarmaya başlayan koku neler olduğu hakkında bir fikir veriyordu.

Louis Harry'ye doğru bir adım ancak atabilmişken Harry aralarındaki mesafeyi kapattı ve titreyen bedene destek olarak onu yatağına oturttu. Kendisi de karşısına oturduğunda çoktan ciğerlerine dolan papatya kokusunun büyüsüne kapılmamak için kendine uyarılar veriyordu.

"Louis sen-"

"Çok acıyor."

Küçük olan Harry'nin cümlesini tamamlanmasına izin vermeden ağlamaya başladı. Terden alnına yapışmış saçları, kızarmış yanakları ve yaşlarla parlayan okyanuslarıyla Louis çok güzeldi.

Aslında Louis acıdan dolayı ağlamıyordu, Harry'yi gördüğünde zihnindeki bulutlar dağılmış içi saf ihtiyaçla dolmuştu. Harry'nin fark ettiği şeyi Louis de anlamıştı, o bir omegaydı ve alfanın kendisine dokunmasını her şeyden çok istiyordu ve bu çok utanç vericiydi. Ayrıca Louis Harry'nin cümlesini tamamlamasını istememişti.

"Ha-Harry bir şey yap."

Louis daha çok ağlamaya başladı, alfanın en ufak temasına muhtaç hissediyordu ama bunu ona nasıl söyleyebilirdi. Harry ise ne yapacağını şaşırmış bir şekilde Louis'e bakıyordu.

"Ne yapmalıyım?" diye sordu, herhangi bir cevap alacağından emin değildi.

Louis bununla daha fazla dayanamayarak alfaya yaklaştı ve kolunun altında kendine bir yer edindi. Harry kendine sokulan küçük bedene bakarken kalbinin teklediğini hissetti. Kolunu etrafına sardığında Louis başını alfanın göğsüne gömmüştü.

"Üşüyorum." diye mırıldandı hıçkırıklarının arasında. Bunun sadece bir bahane olduğunun her ikisi de farkındaydı.

Yine de Harry çözebileceği bir şey bulmuş olmanın heyecanıyla harekete geçti. Louis'i geriye doğru çektiğinde küçük olanın gözleri henüz durulamamışken yeniden yaşlarla dolmuştu. Harry onu istemiyor muydu?

Harry bu bakışları çözmekte zorlanmadı, en yakın arkadaşının her tepkisini bilmesi bir yana omegaların kızgınlıkları ile ilgili aldıkları ders hala hatırındaydı.

"Sadece üzerini değiştirmek için." dedi.

Omega rahatlayarak başını salladığında Harry Louis'i öpmek istedi, o fazla güzeldi. Aklından geçenlerle başını iki yana salladı, alfasına hakim olmak zorundaydı. Küçük olanın sırılsıklam olmuş tişörtünü eteklerinden tutup çıkardığında Louis kavrulan tenine değen soğuk parmaklarla inlemesine engel olamamıştı. Bununla Louis utançla başını önüne eğerken Harry yutkundu, zorlu bir gece olacaktı.

1D's Little OmegaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin