Bölüm 17

1.5K 82 29
                                    

Uzun bir yolculuğun sonunda nihayet Busan'a gelmiştim. Eve vardığımda ne yapacağımı bilemediğimden -ve ruh halimin kötü olmasından dolayı- Jimin'in yanına gitmeye karar verdim. Jimin'in evine geldim ve kapı çalar çalmaz açıldı aniden kendimi jimin'e sımsıkı sarılırken buldum. Jimin ne olduğunu anlayamadan onu öpmeye başladım ve hiç birşey söylemeden salona geçtim. Jimin de kapıyı kapatıp yanıma geldi ve oturdu. Moralimin bozuk olduğunu anlamıştı. Ona ne diyeceğimi bilmiyordum. İş için gittiğimi söylemiştim ve ona yalan söylemek beni çok kötü hissettiriyordu. Biraz düşündükten sonra ona her şeyi anlatmaya karar verdim. O da bu süre zarfında bana hala meraklı gözlerle bakıyordu. En sonunda konuşmaya başladım.
"Jimin sana anlatmam gereken şeyler var ve bunları anlattıktan sonra senin tepkin ne olur bilmiyorum umarım beni anlamaya çalışırsın."
Jimin daha da meraklanmaya başlamıştı.
"Ne olursa olsun yanındayım lütfen anlat"
Bu sözleri biraz da olsun beni rahatlatmıştı ve anlatmaya başladım.
"Jimin ben sana iş için seoul'e gittiğimi söylemiştim ya hani"
"Evet"
"Bu yalandı. Yani seoul'e gittim ama iş için değildi."
"Peki ne içindi?"
"Jimin ben televizyonda babanın imza etkinliğini gördüm ve oraya gitmeye karar almıştım. Amacım ise babanı rezil etmekti herkese onun nasıl biri olduğunu göstermekti. Eğer bunu yapmazsam anneme karşı çok suçluluk hissedecektim. Senin bu duruma nasıl bir tepki vereceğini bilmediğim için sana bunu söylemedim ama şuan sana söylemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Tepkin ne olacak bilmiyorum ama özür dilerim lütfen beni anlamaya çalış benden uzaklaşma benimle kal."
Bunları anlatırken gözlerim dolmuştu ve kendimi zor tutuyordum . Jimin anlattıklarım karşısında çok şaşırmıştı ne diyeceğini bilmiyordum. En sonunda konuşmaya başladı.
"Jungkook ne demem gerektiğini bilmiyorum ama sana bu yaptıkların için kızgın değilim. Her ne kadar o adam benim babam olsa da cezasını çekmeli senden asla soğumam ve seni daima seveceğim. Sadece bana yalan söylemesen daha güzel olabilirdi ama sen de haklısın ne tepki vereceğimi bilmiyordun ama artık biliyorsun sen ne yaparsan yap daima arkandayım lütfen bir daha bana yalan söyleme."
Jiminin sözleri karşısında zor tuttuğum göz yaşlarımı artık tutamıyordum ağlamaya başladım. Jimin ağladığımı görünce bana sarıldı.
"Teşekkür ederim Jimin yanımda olduğun için" dedim. O hiç bir şey demedi bir süre sarıldık. Sonra yapacak bir şey bulamayıp televizyon seyretmeye karar verdik.
Kanalları dolaşırken bir habere denk geldik. Jiminin babasıyla alakalıydı. Bugün yaptığım konuşmayı biri çekmiş ve haber kanallarına atmıştı. Artık herkes o adamın nasıl biri olduğunu biliyordu. Haberin verdiği mutlulukla gülümsüyordum. Haber bitince başka bir kanal açıp film seyrettik ve gece geç olunca eve dönmeye karar verdim. Jimin her ne kadar kalmam için ısrar etse de artık eve gitmenin vakti gelmişti hem nasıl olsa yarın yine gelecektim. Vedalaştıktan sonra eve doğru yola koyuldum. Bir süre sonra eve vardım üstümü değiştirip dişlerimi fırçaladıktan sonra günün yorgunluğu ile kendimi yatağa attım ve bir süre sonra uykuya daldım.

 Bir süre sonra eve vardım üstümü değiştirip dişlerimi fırçaladıktan sonra günün yorgunluğu ile kendimi yatağa attım ve bir süre sonra uykuya daldım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


____________________________
Herkese selam uzun zamandır yazmadığım için nasıl bir bölüm oldu kestiremiyorum bir hatam varsa kusura bakmayın. Umarım bölümü beğenirsiniz . Sizi seviyorum.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 06, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

MY BOSS ~ JİKOOKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin