kezdődjék

160 22 3
                                    

sziasztok!

mint tudjátok, tegnap lejárt a beküldés határideje, ezért csapjunk is bele a lecsóba. a legtöbb versenyző írását megkaptam, innen is köszönöm annak, aki jelezte a késést, és mindenkinek, aki a kérésemre korábban beküldte az írást. ma délelőtt még mindent rendbe raktam, átmásoltam mindent egy megfelelő dokumentumba, ezért csak most jutottam el odáig, hogy nektek is jelezzek a folytatásról.

a versenyzőknek még a mai nap folyamán el fogok küldeni egy aprócska kritikát az írásokról. kérlek, minél hamarabb olvassátok el, mert van, akinek valamilyen kérdést is felteszek a levélben, amire jó lenne, ha minél gyorsabban válaszolnátok. előre is köszönöm :D

most, hogy (szinte) minden novella publikálásra kész, tisztázom az értékeléssel kapcsolatos információkat.

ahogy mondtam, a közönség, vagyis az olvasók, vagyis ti fogjátok eldönteni, hogy melyik írás nyerje meg ezt a versenyecskét. minden novellát publikálni fogok ebben a könyvben, úgy, hogy semelyiknek nem lesz kiírva a szerzője. azonosítani címmel fogjuk őket, hogy bele ne kavarodjunk a különféle számozásokba.

kizárólag az szavazhat, aki mindegyik írást elolvasta, hogy igazságos legyen a "mérkőzés". ahogy mondtam, még várok a versenyre néhány késő művet, ezért ha mindegyik írás kikerült, egy fejezettel jelezni fogom, hogy kint van az összes. kérlek, addig senki ne próbáljon meg szavazni, mert nem fogom elfogadni.

mivel nem tudom ellenőrizni, hogy a szavazók minden művet olvasták-e, ezért kérek mindenkit, hogy legyen becsületes. ha nem vagyunk becsületesek, akkor a versenynek semmi értelme. semmi másban nem tudok bízni, csak a ti szavaitokban.

minden olvasó három műre szavazhat majd. az egyikre három, a másikra kettő, a harmadikra meg egy pontot adhat. magyarán kiválasztja az ő "top hármát" az írások közül. ehhez privátban egy ilyesmi üzenetet kell majd elküldenetek nekem:

"viii. henrik": 3 pont
"i. erzsébet": 2 pont
"stuart jakab": 1 pont

és értelemszerűen a brit uralkodók neve helyett az írások címét fogom kérni.

abban a fejezetben, amiben jelzem majd, hogy kint van az összes novella, jelezni fogom, hogy meddig lehet majd elküldeni a szavazatokat, és akkor majd tartunk egy kis eredményhirdetést. ahogy már korábban említettem, továbbra sem tudom, milyen jutalommal szolgálhatnék az első helyezettnek, de majdcsak lesz valami :D

még valami. a versenyzők is szavazhatnak. értelemszerűen a saját művükre nem, de ha van kedvetek, akkor nyugodtan szavazzatok, erre nincs kikötésem :D

a mai nap folyamán elküldöm a kritikákat, és elkezdem publikálni azokat az írásokat, amikkel kapcsolatban semmi kérdésem nem volt a szerzők felé.

au revor, 2020. augusztus 07.

címzett: mindenkiWhere stories live. Discover now