eredményhirdetés

210 13 24
                                    

hölgyeim és uraim, elérkeztünk a várva várt eredményhirdetéshez, a verseny legeslegizgalmasabb részéhez. sok szavazatot kaptam, nagyon köszönöm mindenkinek, aki időt szánt arra, hogy végigolvassa a műveket és írjon nekem üzenetet a véleményéről. eleinte féltem tőle, hogy ez a közönségszavazás bizonytalan és kiszámíthatatlan lesz, de szerencsére nem siklott félre a terv, és ez nektek köszönhető.

mielőtt kihirdetném az eredményeket, szeretném leszögezni, hogy minden egyes mű szuper volt. imádtam mindegyiket olvasni. nagyon köszönöm minden egyes versenyzőnek az igényességet. alig voltak művek, amikben helyesírási hibát találtam, és mindenki szuperül betartotta a határidőt, vagy szólt, hogy problémái akadtak.

a verseny viszonylag könnyedén lefolyt, és ez nektek köszönhető leginkább. a versenyzőknek azért, amiért elviselték, hogy összekevertem az email címeket (még egyszer bocsánat, egyszerűen szétestem :D), a közönségnek meg azért, mert segített az értékelésben. egyszóval: nagyon jó volt veletek ezt a versenyt végigcsinálni minden hátránya ellenére!

és ezzel jöjjön az eredményhirdetés.

a szavazáson ugye három műre lehetett szavazni, a legjobbra három, a másodikra kettő, a harmadikra pedig egy pontot lehetett adni. úgy gondolom, a rendszer körülbelül igazságos volt, bár én nem vagyok száz százalékig biztos benne. a pontokat összesítettem, és értelemszerűen így választottam ki a dobogós helyezetteket.

igazából én úgy gondolom, ahogy korábban is említettem: mindegyik mű remek volt, tényleg nagyon jó írásokat kaptam, amiket élvezet volt olvasni. de mégis sikerült a közönség szavazatai alapján kiválasztani a legjobbakat.

nem tudom, mit ajánlhatnék fel nektek, igazából elég bizonytalan vagyok ebből a szempontból. követés, valami hasonló... de hát ez sem lenne igazságos, több versenyzőt is alapvetően követtem, így hát ennek nem lenne túl sok értelme. amit kértek természetesen a wattpad keretei között szívesen teljesítem, de szerintem a verseny lényege az írás volt, nem az eredmény.

a jutalom: akkor kérhettek bármit. mást igazán nem tudok felajánlani :D

rizsa, rizsa, rizsa. dob, dob, dob.

a harmadik helyen végzett egyenlő pontszámmal a "Balszerencsés kutyasétáltatás" és a "Babák" című mű, és íróik: CreativeGirl04 és ! gratulálok nektek, nagyon ügyesek voltatok! mindkét mű elképesztően kreatív volt. egy kicsit viccesnek tartom, hogy pont ti kötöttetek ki ugyanolyan pontszámmal, mivel a két írás szinte teljesen szöges ellentéte egymásnak :D köszönöm, hogy részt vetettek a versenyen!

a második helyre egy-egy ponttal többel, mint a harmadik helyen állók, szintén egyenlően érkezett a "Nyolc szemüveg naponta", illetve a "Félsz?" című mű. gratulálok The_Desert_Rose-nak és CsakEgySablon26-nak az elképesztő munkájukért, a csodás ötletekért és az igényes megvalósításért. mindketten megérdemlitek a helyezést, tényleg szuper lett mindkét írás!

prapraprapamm

az első helyre pedig a közönség kedvenc "Kitagadott vámpírvadász" futott be, elképesztően sok ponttal. elizadarlet, gratulálok az igényes és szépen kidolgozott írásodért, amiről első pillantásra is süt, hogy rengeteg munka van. az írásod egy teljes új világot teremt, igazi fantasyt olvashattunk, remekül megírva. köszönöm, hogy részt vettél a versenyen!

nos, nagyon szépen köszönöm a figyelmet! ezennel lezártnak tekintem ezt a versenyt. ha szeretnétek, máshol is nyugodtan publikálhatjátok most már a műveiteket (eddig is csak az anonimitás miatt nem). berekesztem a versenyt. a versenyzőknek rendelkezésére állok a kérésekkel (már amennyire tudok :D).

au revoir, 2020. augusztus 23.

ui.: ha valaki szeretne a továbbiakban hasonló versenyt, kérem jelezze, mert én komolyan elgondolkoztam a dolgon, csak egy kis bátorításra van szükségem :D

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 23, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

címzett: mindenkiWhere stories live. Discover now