4. Heat

1.7K 128 23
                                    

- O čtrnáct dní později –

Naruto se probudil s velkým návalem horka a s neutuchajícím otravným mravenčením po celém těle. Cítil, jak má rozšířené zorničky a najednou vnímal svět kolem sebe úplně jinak.

,,Co to sakra je, ttebayo?!" zavrčel nechápavě.

A pak to ucítil. Do tváří se mu nahrnula červeň a začalo se mu poměrně špatně dýchat.

,,No do hajzlu! To už je to tady, ttebayo?! Takhle rychle?!" vypísknul vylekaně a prudce se na posteli posadil.

Jeho tělo bylo jako v jednom ohni. Cítil nepříjemné vibrace po celém těle a měl šílené nutkání se sám sebe začít dotýkat.

,,Prášky!" plácnul se do čela a začal se přehrabovat v šuplíku nočního stolku.

Jenže tam nebyly.

,,Kde kurva jsou, ttebayo?!" začínal pomalu propadat panice.

V trenkách vyskočil z postele a začal prozkoumávat celý svůj malý byt. Nakouknul do každého koutu, do každé skříně, do každého šuplíku i kapsy.

,,Já je ztratil, ttebayo... Baka! Baka! Baka!" nadával a měl chuť hlavou mlátit o zeď.

Co má teď jako sakra dělat?! Ve svitku bylo jasně napsané, že alfy vycítí omegu při heatu.

Narutem prostupovala jedna vlna vzrušení za druhou.

,,Tohle... Není dobrý... Ttebayo," zadýchal se a cítil svůj rostoucí penis mezi nohama, jak se do něj valila krev snad z celého těla.

Nikdy takovýhle šílený pocit vzrušení nezažil. Svalil se zpět do postele a blaženě si rukou zajel pod trenky. Uchopil do dlaně svůj pulzující penis a pár zkušenými tahy jej postavil do plné výšky a mohutnosti. Pevně jej sevřel a se zavřenýma očima a pootevřenými ústy, začal přetahovat a stahovat předkožku přes žalud. Záchvěvy vzrušení, které mu prostupovaly tělem, ho doháněly pomalu ale jistě k vytouženému orgasmu.

˚•˚•˚

Po vyvrcholení a omytí se rychle obléknul. Na nějakou ranní hygienu teď kašlal, důležitější bylo obstarat si ty posraný léky. Vyčistit zuby si může přece potom!

Vyběhnul ven z bytu a snažil se dělat jako by nic. Všímal si ale pohledů ostatních lidí. Jak žen, tak i mužů. Museli to být rozhodně alfy, protože v jejich očích se tak podivně vždycky zablesklo.

Zahloubaný do myšlenek si ani nevšimnul opodál jdoucího Kiby, který ihned poté, co ucítil jeho pach, jej zatáhnul do postranní uličky, kde jej narazil na zeď.

,,Kibo?! Sakra pusť mě! Musím za Tsunade!" vyjeknul Naruto vylekaně, ale když zacítil vůni, kterou Inuzuka jako alfa vydával, zatajil se mu dech a oči se mu nebezpečně rozšířily vzrušením.

Už teď cítil, že se dostal do pěkného maléru.

,,Hmm... Tak Uzumaki je omega..." zavrněl Kiba čichající k jeho krku a olizující si suché rty.

Naruto zběsile ucuknul hlavou.

,,Kibo, pusť, prosím!" naléhal, ale sám na sobě cítil, že se jeho kalhoty nadouvají.

,,Ale no tak, Naruto. Cítím, že to chceš... Že to potřebuješ... Tak se tomu nebraň, kámo. Uděláme si navzájem dobře a pak si půjdeme po svých, platí? Já pomůžu tobě a ty zase mě." nabídnul mu chtivě a rukou mu zajel do vzrušeného rozkroku.

Naruto vypísknul.

,,Kibo! Ne! Sakra nedělej to, ttebayo!" vřískal a sám byl překvapen tím, že mu nikdo ještě nepřišel na pomoc, i když se u východu z uličky motala spousta lidí.

Give It the Fuck Up [SasuNaru, ItaDei - A/B/O] ✓Where stories live. Discover now