78. Zabalte si a vyrážíme!

953 90 13
                                    

- O dvě hodiny později -

Spokojený Naruto s bříškem plným úžasného ramenu poklidně kráčel vedle Sasukeho a oba dva mířili do Hlavní budovy za Hokage. Není času nazbyt a musí Itachiho a Orochimara najít, co nejdřív.

˚•˚•˚

,,Jste si opravdu jistí?" zajímala se Tsunade, když jí oba dva mladíci obeznámili se svým úmyslem najít jednoho nebo druhého hledaného a obávaného ninju.

,,Dattebayo," zazubil se Naruto.

Blondýna usazená za stolem si hluboce povzdechla. Čekala, že se nakonec k tomuhle rozhodnutí dopracují, jenom si myslela, že to bude aspoň ještě chvíli trvat.

,,Budete potřebovat tým," upozornila je, ,,Nepustím jenom vás dva samotné. To je moc riskantní."

,,S tím počítáme," přikývnul Sasuke.

,,Vyberte si koho chcete, ale Sakura je jako jedna z pomalu nejschopnějších medic-ninjů podmínkou,"

,,S tím taky počítáme," vydechnul opět Sasuke, tentokrát to však doplnil s protočením očí.

,,Výborně. Sežeňte si tým a sejdeme se potom tady. A... Nikomu ani muk o tom, kým je Naruto označený, nesmíme si dovolit začít šířit paniku," upozornila je ještě na odchodu.

˚•˚•˚

V kanceláři se o hodinu a půl později sešlo nakonec šest ninjů připravených k nové misi – Naruto, Sasuke, Kiba, Shikamaru, Sakura a Ino.

Hokage si je přeměřovala zkoumavým pohledem. V duchu usoudila, že výběr dalších tří ninjů byl chvályhodný.

Ino, jakožto druhá beta týmu a zároveň další z lepších medic-ninjů se jim určitě bude hodit. Nehledě na její schopnosti co se týkalo pohrávání si s myslí jiného člověka. S ní to ,,přemlouvání" rozhodně půjde mnohem lehčeji.

Shikamaru, alfa a výborný stratég s nadprůměrnou inteligencí, který dokáže vybruslit snad z každé nastolené nepříjemné situace s chladným uvažováním podobným jako má Uchiha.

A nakonec Kiba se svým věrným Akamarem. Další alfa, která má navíc skvělou schopnost stopování a sledování určitého cíle.

,,Tak co je to za tak důležitou misi, že mi Sasuke ani Naruto nemohli říct přímé podrobnosti?" zajímal se Inuzuka poměrně z vesela a spokojeně drbal Akamara mezi ušima.

,,Tahle mise je extrémně důležitá, ale přesto její přímé podrobnosti jsou velmi tajné. Jediné, co vám mohu nyní sdělit je, že se vydáte hledat Orochimara, popřípadě musíte najít někoho z Akatsuki, nejlépe Sasukeho bratra, aby vám sdělil polohy všech Orochimarových skrýší." vysvětlila Tsunade.

Shikamaru se lehce zachmuřil. Tohle vypadalo jako opravdu velmi náročná mise a to jich má jít jenom šest? Šest proti Orochimarovi nebo někomu z Akatsuki? Určitě v tom muselo být ještě něco jiného a to něco, jim Hokage z nějakých důvodů tajila.

,,Proč je nás tu ale tak málo?" prohodil nakonec chytře hnědovlásek s culíkem.

,,Vybrali si vás,"

,,Vybrali? Kdo?"

Tsunade kývla hlavou ke dvěma chlapcům, kteří patřili do jednoho týmu.

,,Hej, co se děje?!" vypísknul najednou Kiba a rentgenovým pohledem se zaměřil na Naruta, který se pod ním nepříjemně ošil.

,,Podrobnosti vám říct nemůžeme, musíte se smířit jenom s tím, co je vaším úkolem. Bližší důvody vám není možné sdělit."

Kiba pozdvihnul obočí a založil si s odfrknutím ruce na prsou. Však on to z Uzumakiho dostane. Byl přece pověstný tím, že mu huba jela od rána do večera a občas prozradil i to, co nevěděl.

,,Očekávám zprávy minimálně každé dva dny," upozornila na sebe ještě blondýna za stolem.

˚•˚•˚

,,Co se děje, Sakuro? Něco mi tu prostě nesedí. Najednou se tu z ničehonic objeví Sasuke i Naruto s tím, že máme nějakou misi? Oba dva byli přes půl roku pryč a najednou se tu prostě objeví? Co za tím vězí? Ty určitě musíš vědět něco bližšího." zajímala se bystře Ino, když o několik desítek minut později vyrážel jejich tým z Konohy a ona sloučila krok se svojí růžovovlasou kamarádkou.

Sakura si tiše povzdechla.

,,Nemůžu ti nic říct, Ino. Slyšela si. Máme zákaz." podívala se na ní omluvným pohledem.

,,Takže něco víš," přimhouřila blondýnka oči.

Zelenooká kunoichi přikývla.

,,Vím asi tak z osmdesáti procent všechno, co se stalo, když byl Sasuke a Naruto mimo vesnici," vydechla.

,,Tváříš se u toho, jako kdyby ti umřeli rodiče. Co se sakra stalo? To je to tak šílený nebo co?"

,,Ino... Tohle není na mě, abych ti to mohla říct. Já to nezažila a nepocítila. Musí ti to chtít říct oni sami nebo Hokage." zamručela nakonec.

Ino si odfrkla. Její ženská přirozenost přímo lačnila po jistě sakra delikátních drbech a přímo se lehce ošívala nad tím, že jí někdo brání, aby se je mohla dozvědět.

˚•˚•˚

,,Co si myslíš, že se děje?" podíval se Kiba na Shikamara a nadhodil si svůj batoh na zádech.

Mladík se na něj podíval s unuděným výrazem.

,,Netuším, ale... Nebude to nejspíš nic hezkýho ani dobrýho... Ale jsem děsně línej to vůbec zjišťovat. Možná je dobře, že jsme byli těch detailů ušetření." zamručel s rukama schovanýma v kapsách.

,,Všimnul sis, jak se Naruto pořád ošíval? Myslíš, že se to týká jeho a Sasukeho? Proč by se jinak po tak dlouhý době vrátili jen tak do Konohy? A ještě k tomu oba dva nastejno, když každej byl na jiný straně?"

,,Kibo... Nerejpej se v tom. Nech to bejt." poradil mu Shikamaru a utrápeně si povzdychnul.

,,Nemůžu to nechat bejt," zavrčel na něj zamračeně, ,,Něco tady smrdí a neříkej, že to necejtíš!"

˚•˚•˚

,,Proč mám takovej pocit, že jsme teďka středem všech debat?" zamručel nespokojeně Naruto k Sasukemu.

,,Protože je to nejspíš pravda?" ušklíbnul se černovlásek znalecky.

I jemu bylo jasné, že to nikdo z těch tří, co nic nevěděli, nenechají jen tak být. Nebo aspoň minimálně dva z nich. U Shikamara si nebyl tolik jistý, že by ho nějaké klepy zajímali.

,,Neměli bychom jim o tom říct?" zauvažoval tiše blonďák.

,,Vážně se chceš chlubit tím, že tě ten hadí plajzák de facto znásilnil a označil?" pozdvihl obočí Sasuke.

Blonďák se zamračil a uhnul pohledem.

,,Jenže co když se nás budou ptát?"

,,Tak si něco vymyslíme,"

,,A co?"

Sasuke si povzdechl.

,,Víš, že Hokage nechce, aby někdo znal podrobnosti,"

,,Ale jsou to naši kamarádi,"

Černovlásek si opět povzdechnul. Lehce svraštil obočí, ale musel uznat, že má Uzumaki pravdu. Nejspíš si zaslouží vědět, o co jde. Rozkaz nerozkaz.

Ráno se podíváme zase po dlouhé době za Itachim a Deidarou a brzy se tito dva shledají s konožským týmem. ^-^

Give It the Fuck Up [SasuNaru, ItaDei - A/B/O] ✓Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ