13

1.5K 76 2
                                    

Miután felkísértek leültem Jennie mellé és a fülhallgatómat elő keresve zenét kapcsoltam. Gyomor idegem lett. A fejemet a padra hajtottam úgy pihentem le. Pár perc múlva valaki bökdösni kezdte a vállam.

Felemeltem a fejem és Jennie mutatott az osztályfőnök irányába. Eltettem a fülest utána ülő helyzetbe tornáztam magam. Miközben hallgattam az osztályfőnököt majdnem elaludtam. Azokat mondta el, amiket már a buszon is elmondott.

Miután végzett a mondandójával elmehettünk. A lányok és én visszamentünk a koliba, én mentem a szobába, hogy átöltözek. Kinyitottam az ajtót és előszedtem valami kényelmes ruhadarabot. Egy mackó nadrág és egy bő pulcsit vettem ki. Azt átvettem, a hajamat felkontyoltam. Belebújtam a papucsomba aztán elindultam le. A társalgóban ott voltak a lányok. Leültem melléjük és beszélgettünk.

- de mitől lettél rosszul? - kérdezősködött Jisoo.

- nem tudom. Ettem, ittam, jól voltam. - tártam szét a karjaimat.

- leesett a vérnyomásod. - mondta Jennie.

- szerintem a tömeget nem bírod. - jegyezte meg Chaeyoung.

- azt meg hogy ne bírná? - értetlenkedett Lisa.

- anyának a testvére se bírja. Mindig hányingere van, szédül, melege lesz. Ezek mind csak akkor jönnek ki rajta, ha nagyobb tömegben van, vagy zsúfolt helyeken. Egy nyolcvan  fős tömeget még elvisel, de egy száz főset vagy annál többet nem. - magyarázta.

- te kis antiszoci. - dorgált Jisoo.

- Yiren! - rohant felénk Felix. - jól vagy? - guggolt le elém.

- igen. - mosolyogtam rá.

- most itt helyben legszívesebben megcsókolnálak, de nem lehet, ezért csak egy puszit kapsz. - suttogta a fülembe. Egy kis pír jelent meg az arcomon, amin jót kuncogott. Nyomott egy puszit az orromra.

- ti együtt vagytok? - kérdezte Mark.

- testvérek vagyunk, te barom! - állt fel Felix.

- oh. - ült le. - Lia hol van?- nézett körbe Mark.

- elment a boltba. - válaszolta Jennie. - miért érdekel?

- a barátnőm. - vonta meg a vállát. A lányokkal "uuu"zni kezdtünk. Az ajtó kicsapódott és Lia lépett be rajta két szatyorral.

- emlegetett szamár.- nevetett Chae.

- mik ezek a szatyrok? - néztem a kezére.

- ma. Főzni. Fogunk.  - tette le a két szatyrot.

- és mit? - kérdezte Mark.

- kimchit, rament. - vette ki a hozzávalókat.

- és csak mi, va-

- az egész koli. - vágott közbe. 

Délutánig ültünk ott a társalgóban. A kollégium vezetőkkel jóban lettünk, a kollégisták délután érkeztek meg. Összebarátkoztunk velük is. Már az udvarban főzzük az ételeket, a többiek akiknek még nincs dolguk kártyáznak, zenét hallgatnak,  beszélgetnek. Mi pedig csináljuk a munkánkat. Mikor végeztünk elmentem mosogatni. A konyhában mosogattam amikor két kar fonódott a derekamra. Mosolyogva fordultam meg, de nem az a személy volt mögöttem akire számítottam . Nem Felix volt az. Egy ismeretlen srác volt az. Őt még nem is láttam itt. 

- te ki vagy?- kérdeztem.

- a barátod. - válaszolta egy önelégült vigyorral.

- azt kötve hiszem. - ráztam meg a fejem.

- van barátod?

- van.

- hogy hívják?

- úgy ahogy téged nem. - mondtam és ott hagytam. Felmentem a szobába, meglepetésemre Felix már ott volt. - hát te?

- felszöktem.- ült fel. Az ölébe ültetett és a hajamat kezdte piszkálni.

- kihúztad magad a munka alól? piszkáltam én is a tincseit.

- soha. - már majdnem összeért a szánk amikor ajtó nyitódást hallottunk, gyors kiszálltam az öléből és felmentem az ágyamra.

- szóval itt vagytok! - jött be Lia.

- igen. - mondtam. Lia leült az ágyára és telefonozni kezdett.

- mikor menjünk fürdeni? - kérdeztem Liat.

- mehetünk. - rántott vállat. Előszedtük a cuccainkat és mentünk is. Mikor felkapcsoltuk a villanyt a pára elszívó hangosan kezdett el búgni, mire mind a ketten szívbajt kaptunk. Miután megnyugtattuk magunkat beálltunk egy-egy zuhanykabinba. Lezuhanyoztunk és fel vettük a pizsamáinkat.

- vigyázz! - hallottam Mark hangját amikor kinyitottam a szoba ajtaját. Egy párna szállt felénk. Ami arcba is talált.

- a ku...namatata! - kiabáltam. Felix és Mark felnevettek, Lia meg kuncogott. Felmásztam az ágyra és befészkeltem magam. - jó éjt. - mondtam és a fejemre húztam a takarót, amikor a telefonom jelzett hogy jött egy üzenet. - a kurva anyádat akárki vagy!- takaróztam ki. Lemásztam és megnéztem ki üzen ilyenkor. - bassza meg! - láttam meg Felix profil képjét. Vissza írtam neki egy bocsit és vissza feküdtem. - jó éjt mégegyszer! - mondtam, a többiek felnevettek és ők is lefeküdtek aludni.

Szüleim Titka (Felix ff.) Befejezett Where stories live. Discover now