Ένας γάμος θυσία.

800 72 2
                                    

Νουλιφέρ pov

- σταμάτα να κλαις.

  Με πρόσταξε η μητέρα μου. Τι άλλο να έκανα; με σταμάτησαν από το σχολείο και με ετοιμάζουν για θυσία στους Ραχμάν, σε έναν άντρα με την πιο άσχημη φήμη. Λένε πως στην Αμερική κάνει αμαρτωλή ζωή όπως αυτή των απίστων , γεγονός που σήμαινε πολλές γυναίκες. Να χαρώ που θα με στείλουν σε αυτόν τον άντρα ;

   Το χαμάμ έκανε την αναπνοή μου ακόμα χειρότερη, τα δάκρυα παρέα με τον καυτό ατμό του χαμάμ με έκαναν να μην μπορώ να αναπνεύσω.

  Η γυναίκα που είχε αναλάβει την φροντίδα μου συνέχισε να μου τρίβει την πλάτη με διάφορα έλαια. Γιατί με ετοίμαζαν έτσι; θα με έτρωγε ο Μποράν κι έπρεπε να έχω τόσο απαλό και μυρωδάτο δέρμα;

....
....

     Μετά το χαμάμ ο οδηγός των Ραχμάν μας πήγε στο σπίτι τους για να ετοιμαστώ για τον γάμο. Ήταν ένα σπίτι που σου προκαλούσε δέος, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έμπαινα εδώ μέσα ως νύφη, θα με υποδέχονταν με ροδοπέταλα κι σερμπέτι* . Ποιοι ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι;

  

   Η μέλλουσα κουνιάδα μου με οδήγησε από τις σκάλες προς τη μεγάλη πόρτα σαν να ήμουν σε κάστρο.

  ηπόρτα ήταν ήδη ανοιχτή.

...

...

   Ο πατέρας μου έδωσε τα χρήματα δυο μηνών δουλειάς για αυτό το νυφικό, νυφικό από την δύση, πανάκριβο όπως έλεγε η πωλήτρια. Δεν θα με παρεδιδε στους Ραχμάν με κάνα φτηνιάρικο χρωματιστό φόρεμα .

   Μου πέρασε την κόκκινη κορδέλα, το σύμβολο της αγνότητάς μου... Η αγνότητά μου που θα χανόταν σε λίγες ώρες από έναν άντρα που έτρεμα.

Ο πατέρας μου πέρασε μπροστά μου και πήρε το πρόσωπο μου στα χέρια του.

- Δεν θα σε έδινα στους Ραχμάν αν δεν εξαρτόταν η ζωή μας... Ο αδερφός σου μας κατέστρεψε.

   Με φίλησε στο μέτωπο στοργικά και χάιδεψε το μάγουλο μου με τον αντίχειρα του. Δεν είχε κάτι άλλο να κάνει, αναγκαστηκε εξαιτίας του αδερφού μου, Ο Σελίμ έφταιγε για όλα, ισοπέδωσε τα όνειρα και το μέλλον μου. Εύχομαι να τον τιμωρήσει ο Αλλάχ !

- Κανε υπομονή σε παρακαλώ. Ο Μποράν δεν μένει πολύ στην Ρας Αλ Καΐμα, μένει στην Αμερική. Μόλις φύγει τα ζητήσω από τον Ραχμάν εφέντε να σε στείλει στο σπίτι μας και να σε αφήσει να συνεχίσεις το σχολείο. Μετά θα τα κανονίσω εγώ όλα. Θα κάνουμε τα χαρτιά και θα φύγουνε από δω.

Αισθησιακή θυσίαWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu