Η ξεμυαλίστρια Νουλιφέρ

1.2K 81 13
                                    

Νουλιφέρ pov

Δεν γινόταν να πάω σχολείο σήμερα, ήταν αδύνατον, οι αναγούλες προκαλούσαν ατέλειωτους εμετούς και απίστευτη κούραση στο σώμα μου. Για αυτό αναγκαστικά έμεινα στο κρεβάτι .

- Θέλω την μαμά μου.
 
  Είπα αδύναμη στην Φατμά.

- Τι να την κάνεις τη μαμά σου ολόκληρη γυναίκα; φας την σούπα σου.

  Μου σήκωσε το κουτάλι για να φάω.

- Δεν θέλω να φάω. Είμαι πολύ κουρασμένη. Μπορείτε σε παρακαλώ να μου τη φέρετε λίγο;

- Όχι δεν θα στην φέρουμε. Φέραμε εσένα σε αυτό το σπίτι. Δεν θα φέρουμε και το υπόλοιπο σόι.

  Σηκώθηκε με το πιάτο στα χέρια της. Ξέχασα να την ευχαρίστησω και για την φροντίδα.

  Τι την πείραζε αν ερχόταν η μαμά να με δει για λίγο καιρό; δεν θα της μολύνουμε το σπίτι.

...
...

   Μποράν pov

Η εταιρία στην Αμερική καλά λειτουργούσε, αυτή εδώ όμως δεν ξέρω πως βγάζει τόσα λεφτά. Πού είναι τα βιβλία εσόδων και εξόδων πρώτα από όλα; και ένα ακόμα, γιατί δεν υπάρχει μια σέξι γραμματέας με καλλίγραμμα πόδια και κοντή φούστα; αχ μου έλειψε και η Έιμι τώρα , να μου λέει καλημέρα, να της πετάω πράγματα, να την βρίζω, να την προστάζω. Σε αυτό το γραφείο έχω ένα τύπο με κελεμπία αηδία από πάνω ως κάτω.

- Έχουμε τον διαγωνισμό στην Πράγα. Θέλω όλα να γίνουν τέλεια, για αυτό θέλω ό,τι βιβλίο έχετε και δεν έχετε. Καιρός να μπει μια τάξη εδώ. Ά επίσης θέλω μια μηχανή εσπρέσο, ξερνάω κάθε πρωί με αυτό τον παραδοσιακό.

   Ο Σαλιμ έφυγε από το γραφείο μου αφήνοντας με μόνο στις σκέψεις μου . Η κατάσταση ήταν παντού σκατά, τι να φτιάξω;

Η εικόνα του πατέρα μου ήταν η χειρότερη, και δεν μπορούσα να δεχτώ να κερδίσει τις εκλογές με λάδωμα. Θέλω να βγει δίκαια κι ας μην πιστεύω πως το αξίζει.

   Όλοι αντιδρούν στην πολιτική του πατέρα μου, παντού υπάρχουν εξεγέρσεις, να σταματήσω πρώτα αυτές και μετά να να στα οικονομικά. Προχθές σκοτώθηκαν τρία νεαρά αγόρια στην προσπάθεια τους να σηκώσουν το ανάστημά τους.

  Άνοιξα το λάπτοπ να δω τα μέλς μου. Πολλά από την Άλεξ, είχα μέρες να της μιλήσω, δεν μου άρεσε που την κορόιδευα. Και δεν μου άρεσε να κοροϊδεύω ούτε την μάγισσα, για αυτό δεν κρατούσα επαφή μαζί της.

Αισθησιακή θυσίαWhere stories live. Discover now