το καθήκον μιας γυναίκας

1.6K 87 3
                                    

Μποράν pov

Μου'χαν λασκάρει οι βίδες εδώ μέσα πραγματικά! Τόσα χαρτιά, ακαταστασία, θέλω να μάθω αμέσως τον άνθρωπο που ελέγχει τα λογιστικά της εταιρίας μου.

- Ορίστε.

   Κούνησα νευρικά το πιγούνι μου. Δεν της ζήτησα να μου φέρει καφέ! Ούτε να σκύβει το κεφάλι της όποτε βρισκόμουν μπροστά της.

- ευχαριστώ.

  Αναγκάστηκα να το πω, όχι πως το ήθελα.

- Φύγε Νουλιφέρ βλέπεις πως έχω δουλειά..

  Με τα μάτια μου της έδειξα τα ατελείωτα χαρτιά πάνω στο γραφείο μου, κι αυτά ήταν μόνο για το πρώτο τρίμηνο!

Δεν κουνήθηκε, Οκ το πιάσαμε θέλει να μιλήσουμε.

   Ξεφύσιξα και άφησα κάτω τα χαρτιά μου για να μιλήσουμε. Έκατσε στην θέση που της υπέδειξα .

  Μπορώ να πω πως χωρίς την μαντίλα ήταν άλλος άνθρωπος, ένας επικίνδυνος πειρασμός που μόλις τον κοιτούσες απλά υπέκυπτες. Δεν νομίζω πως υπάρχει άντρας που θα καταφέρει να πει <<όχι>> σε αυτό το πλάσμα.

  Μαύρα μακριά μαλλιά ,παντού μεταξένιες μπούκλες , λεπτά καλλίγραμμα κατάμαυρα φρύδια, μακριές μαύρες βλεφαρίδες που ανήκαν σε μεγάλα καλοσχηματισμένα πράσινα μάτια, μεγάλο πρόσωπο, λευκό δέρμα αν και κάπως ηλιοκαμένο. Τα χείλη της γίνονταν συνήθως κόκκινα επειδή τα δαγκώνει όλη την ώρα από το άγχος και την αμηχανία της. Δεν είχε καταλάβει ακόμα πόσο ερωτικό φαινόταν αυτό στα μάτια των ανδρών.

Φορούσε ένα μαύρο μακρύ φούτερ και μια μαύρη φούρμα που δυστυχώς ή ευτυχώς έκρυβαν το σώμα της. Ένα αισθησιακό σώμα. Πραγματικά αν ήταν άλλες οι συνθήκες, η Νουλιφέρ θα ήταν η τέλεια γυναίκα, αυτό οφείλω να το παραδεχτώ.

- Θες να συζητήσουμε κάτι;

   Την ρώτησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα. Μου ενευσε καταφατικά. Έλεγα όλη την ώρα στον εαυτό μου να μην κοιτάω το καταραμένο πρόσωπο της, ήταν πρόσωπο μάγισσας!

- Αύριο... Δηλαδή επειδή δεν έχω μιλήσει στους γονείς μου από τον γάμο... Αύριο το μεσημέρι μπορώ να πάω να τους επισκεφτώ ;

  Άλλο έθιμο και τούτο; μου ζήτησε την άδεια για να μιλήσει στην μητέρα της; εντάξει Μποράν, μην ξεχνάς πού βρίσκεσαι, μέχρι και λιθοβολισμό μπορείς να δεις εδώ.

   Κούνησα πρώτα το κεφάλι μου για να συνέλθω από την ερώτηση

- Φυσικά και μπορείς Νουλιφέρ, τι ερώτηση είναι αυτή! Είσαι ελεύθερη να βγαίνεις όποτε θέλεις από το σπίτι.

Αισθησιακή θυσίαWhere stories live. Discover now