🦋Bilgiler🦋

822 79 10
                                    

-BİLGİLER-

• Ad, soyad

Karol Itzitery Piña Cisneros

Doğum tarihi, yeri

9 Kasım 1999
Mexico City, Meksika

• Takma adları

Karolita
Sevillita

Göz rengi

Yeşil

Saç rengi

Platin sarısı
Kahverengi (doğal)

Meslek

Aktris
Şarkıcı
YouTuber

•••

Profesyonel olarak Karol Sevilla ismiyle bilinen Karol Itzitery Piña Cisneros (d. 9 Kasım 1999), Meksikalı bir aktris ve şarkıcıdır. Soy Luna'da Luna Valente'yi canlandırıyor.

YAŞAM VE KARİYER

Karol Sevilla, Meksika'nın Mexico City şehrinde büyüdü. 2006 yılından itibaren 2008 yılında mezun olana kadar Televisa Çocuk Sanat Eğitim Merkezi'ne katıldı. Mauricio adında bir ağabeyi var.

Kariyerine altı yaşında, televizyon dizilerinde ve telenovelalarda rol almadan önce televizyon reklamlarında oynayarak başladı. 2011'de Amorcito Corazón'da kahramanın kızı María Luz olarak rol aldı. 2012 ve 2014'te, 2008'den 2015'e kadar, La Rosa de Guadalupe antolojisinin birkaç bölümünde yer aldı. Ayrıca Oz Büyücüsü, Fantabulosa ve Timbiriche adlı müzikal tiyatro yapımlarında yer aldı.

2016'dan 2018'e kadar Soy Luna'da başrolü oynadı ve Latin Amerika ve Avrupa'da üç tura katıldı. Soy Luna'nın bitiminden sonra Sevilla, Ralph Breaks the Internet'in İspanyolca dublajında ​​Dani Fernández'i seslendirdi. Ayrıca film müziğine "El lugar" şarkısıyla katkıda bulundu.

𝗞𝗮𝗿𝗼𝗹 𝗦𝗲𝘃𝗶𝗹𝗹𝗮Where stories live. Discover now