🦋Karol, Que Le Pasa A Mi Familia'dan neden ayrıldı?🦋

162 27 2
                                    

Karol Sevilla, '¿Que Le Pasa A Mi Familia?' (Ailemin nesi var?) Programına katıldığı onaylanan sanatçılardan biriydi, ancak kayıtlara başladıktan sadece birkaç hafta sonra geri çekildi.

13 Ekim'de Juan Osorio, Meksikalı şarkıcının artık melodramda olmayacağını açıkladı.
'Todo para la mujer' adlı radyo programında, "Çok heyecanlıydım, geçen hafta bana projeden ayrıldığını söylemesi için bir elçi gönderdi, ki bu pek hoşuma gitmedi." dedi.

Yapımcı, tercümanın "Mil Besos Por Segundo" kararından rahatsız olmasına rağmen, bir şarkıcının çalışma programının "zor" olduğunu anlıyor.

"Pek çok taahhüdü olmalı, şarkıcılık kariyerindeyken zor. Bir romanda kahramanlık olmadığını biliyoruz, katılmak zorunda olan bir grup oyuncu var, paylaşmak istemiyordu." dedi.

Ancak, Juan Osorio zaten oyuncunun yerini aldı, o Daniela Castro'nun en büyük kızı.

Daniela Ordaz, 'kaykay' tutkunu bir çocuk olan Lalo'yu canlandıracak yapımcının oğlu Emilio Osorio'nun kız arkadaşını oynayacak.

Juan, Cadena de amarguras'ın baş kahramanının ilk doğanının canlandırdığı ilk gençlik karakteri hakkında, "İlk kez sahneye çıktı, hayran oldum, hangi kız olduğunu bilmiyorlar." dedi.

İlk olarak, yapımcının geçen Temmuz ayında yaşadığı saldırganlık sorunları nedeniyle işe almamaya karar verdiği Livia Brito'ydu. Daha sonra projenin bir parçası olmayacağını açıklayan José Ron. Bu hafta Juan Osorio, Ariadne Díaz ve Karol Sevilla'nın ayrılışını doğruladı.
•••

𝗞𝗮𝗿𝗼𝗹 𝗦𝗲𝘃𝗶𝗹𝗹𝗮Where stories live. Discover now