7 | sen kimsin?

1.2K 136 89
                                    

"arkamda olduğunu söylediğin tüm zamanları hatırlıyorum,

ama şimdi ayrıyız, farklı yollara ayrılıyoruz." - aj mitchell, I don't want you back

☆ sen kimsin?

"neden buradasın?" taehyung'un sert sesi, gülümseyen hoseok'un suratına çarptığında kapıdaki adam yüzündeki gülümsemeyi hiç bozmadan ona döndü,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"neden buradasın?" taehyung'un sert sesi, gülümseyen hoseok'un suratına çarptığında kapıdaki adam yüzündeki gülümsemeyi hiç bozmadan ona döndü,

"jimin'le bir şey konuşmak istiyordum aslında, bunu anneme söyledim o da evinin adresini verdi." taehyung, tıslarcasına bir ses çıkardı - annesinin neden böyle davrandığına dair hiçbir fikri yoktu, bu adamı jimin'in evine kadar yollamanın taehyung'u nasıl delirteceğini düşünmemiş olması neredeyse imkansızdı. 

"konuşamazsın, şimdi git."

"taehyung!" jimin uyarırcasına iki kardeşin arasına girdiğinde, genç adam sıkıntıyla soludu. onun bu işin içine hiç girmesini istemiyordu. abisinin onu ne gibi sözlerle zehirleyebileceğini tahmin bile edemiyordu. geçmişi öğrenmek, sadece daha fazla karmaşa ve acıya sebep olacaktı. jimin'i kaybetmenin düşüncesi bile göğüs kafesini sıkıştırırken gerçekte olursa neler yapabileceğini tahmin bile edemiyordu - tam öyle bir delirme anında kendinden bile korkacak hale gelebilirdi.

"jimin. lütfen."

sevgilisinin yüzünde oynaşan tereddütü gördü ama jimin onu kıracak birisi değildi ve daha dün bu adam yüzünden tartışmışlarken şimdi tekrardan aralarına girmesine izin vermeyeceğini biliyordu, akıllı erkek arkadaşı da en az onun kadar çoğu şeyin farkındaydı.

"bay jung," diye mırıldandı jimin... "sizinle daha sonra ve daha uygun bir yerde konuşsak iyi olur, evime kadar gelmenize gerek yoktu." hoseok, yüzündeki gülümsemeyi bozmadan saygıyla eğilip selam verdi,

"elbette jimin, oh - bu benim hatam. sana önceden haber vermeliydim ama daha sonra beni haberdar et lütfen. çok önemli şeylerden bahsedeceğim." hoseok tekrar selam verdi ve sakin adımlarla arabasına doğru ilerlemeye başladı, abisi gözden kaybolunca taehyung  dışarıyı izlemeyi kesti ve sıkıntılı duran sevgilisine döndü.

"jimin... istersen, onunla görüşmene gerek yok. ben onu bir şekilde durdurabilirim. buna alışkınım."

jimin, ona bir cevap vermeden önce taehyung'u kolundan tuttu ve içeri çekti,

"şu an bunları düşünmek istemiyorum, sadece erkek arkadaşımla güzel bir kahvaltı yapıp tembellik yapmak istiyorum. çok mu fazla?"

taehyung, onun isteğine kıkırdadı ve önünde ilerleyen sevgilisinin beline kollarını dolayarak onu havaya kaldırdı. bir anda kendini havada bulan jimin'se şaşkınlıkla ufak bir çığlık attı ve taehyung'un esmer kollarına sımsıkı tutundu.

telepathic hearts; vminWhere stories live. Discover now