10 | nerede olursak olalım, asla kaybolmayacağız

1.4K 107 60
                                    

"dudaklarımı sana değdirdiğimde,  

omurlarındaki titremenin benim için alçalıp yükseldiğini hissedersin

seni benim için ağlatır." - lips on you, maroon 5

☆ nerede olursak olalım, asla kaybolmayacağız

- UYARI! CİNSEL İÇERİK! bittiği yere tekrar uyarı koyacağım, iyi okumalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

- UYARI! CİNSEL İÇERİK! bittiği yere tekrar uyarı koyacağım, iyi okumalar.

yumuşak bir özlemle başlayan öpücükler, jimin'in sevgilisinin üzerine tırmanması ve kalçalarını onun kucağına koymasıyla daha da vahşileşti. taehyung erkekliğinin üzerinde hissettiği dolgun ve yumuşak kalçalarla derin bir inleme bıraktı odaya. bunun için zamanın gelip gelmediğini bilmiyordu ama aklı şu an ondan çok uzaklarda - jimin'in güzel dudaklarında asılı kalmıştı, mantığını yitirmişti. elleri onun tişörtünü buldu ve elleri sinsi bir yılan gibi kıvrıldı sıcak tenine doğru, kumaşın sert hissiyatı ellerinin üzerini okşarken onu çıkarmak ve yırtıp atmak arasında kalmıştı.

şiddetle ihtiyacım var beni öpmene

içindeki dürtülerle savaşmadı ve tişörtü aceleyle jimin'in başından çekip attı, onun beyaz ve güzel teni gözlerinin önüne serilmişti.

"güzelim. sevgilim. sevdiğim tek adam." diye fısıldadı öpücükleri arasında ve onunla yer değiştirerek altına aldı, şimdi ona üstten bakarken güzelliğiyle büyülenmiş gibiydi. onun sıcak ve yumuşak tenine dokundu, bir eli yavaşça kalbinin üzerini buldu. bir kuş gibi çırpınan kalbinin varlığını hissetti, gülümsedi taehyung. jimin'in dudaklarının aralanışını hipnotize olmuş gibi izledi.

dudakların dudaklarımı hacze gelsin

uzandı ve onun dudaklarına atıldı tekrardan, jimin'in kadife mağarasını diliyle keşfe çıktı - alt dudağını kendi dudakları arasında alıp emerken onu öpmeye hayatı boyunca asla doyamayacağını fark etti. dudakları her an onun güzel teninde olsa ancak doyabilirdi ancak jimin onun kadar sabırlı değildi, soluklanmak için geri çekildiğinde hafifçe inildedi ve ereksiyon halindeki erkekliğini taehyung'a sürttü,

"lütfen..." diye inildedi jimin, taehyung'sa son kalan akıl kırıntılarını onun kutsalmış gibi hissettiren iniltileriyle kaybetmişti bile.

dokun! dokun! dokun etime,

taehyung, onun yaptığı hareketle derince inlerken dudaklarının arasına kurumuş bir gül gibi duran koyu göğüs uçlarını aldı. canını acıtmadan dişlerken ve nazikçe emerken jimin'in cennetteymiş gibi hissettiren iniltilerini duyabiliyordu. sessizce hırıldadı, ona zevk veriyor oluşu içinde bir yerlerde duran gururunu okşamıştı. biraz daha aşağılara indi ve ıslak öpücüklerini jimin'in karnına kondurmaya başladı.

telepathic hearts; vminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin