14 | dudaklarını yaralarıma bastır, bana sevmeyi öğret

1.1K 80 115
                                    

"bilmiyor musun seni ne fena istediğimi?

seni sevebilmek için her şeyi yaparım." - don't you know, jaymes young

☆ 14 | dudaklarını yaralarıma bastır, bana sevmeyi öğret

☆ UYARI! cinsel içerik, bittiği yere de aynı uyarıyı koyacağım atlayabilirsiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☆ UYARI! cinsel içerik, bittiği yere de aynı uyarıyı koyacağım atlayabilirsiniz.

düğün sonlanıp, yeni döşenmiş evlerinin kapısından içeri girdiklerinde birbirlerinin gözlerine sadece kısa bir an baktılar ve sonra taehyung uzanıp jimin'i belinden kavrayıp kendine çekti, dudakları birbirine sertçe çarptı. jimin onun vahşi öpücüklerinden gülerek kaçındı,

"hey, hey, hey... biraz sakin ol sevgilim... daha gece yeni başlıyor." eşinin elini tutarak kendisiyle yatak odalarına çekiştirdi ve onu içeri ittirdi, üzerindeki gömleğin düğmelerini aceleyle çözerken bir yandan da taehyung'un sabırsız gözlerine bakıyordu.

"jimin, tüm kahrolası gece ne kadar çekici olduğunun farkında mıydın sen? seni tekrar tekrar öpmemek ne kadar zor oldu benim için bilemezsin."

"hımm... öyle mi?" diye mırıldandı jimin ve yatağın kenarına oturmuş eşine ilerlemeden önce makyaj masasından çilekli nemlendiriciyi alıp kapağını açtı, açılan paketten yükselen keskin çilek kokusu onu gülümsetti.

"evet, öyle. sana dayanamıyorum." jimin kocasına doğru döndüğünde şeytanca sırıttı,

"bak hayatım..." elindeki paketi göstererek. "bu senin en sevdiğin. şimdi sadece duracaksın ve ben de senin bedenini izlerimle süsleyeceğim." taehyung'un kocaman açılan gözlerine gülümsedi ve ufak adımlarla ona doğru yöneldi. nemlendiriciyi yavaşça dolgun dudaklarına yedirdi, taehyung'un ona uzanan ellerine olumsuz anlamda kafasını salladı.

"sadece bekle taetae. bana dokunursan bu gece sadece uyuruz, haberin olsun." dolgun dudaklarına sürdüğü koyu kırmızı çilekli nemlendirici sabırsız eşinin gözlerinin daha çok büyümesine neden oldu, yavaşça eğilip dudaklarını onun kalbinin üzerine bastırdı ve eşini uzanması yatağa ittirdi. birkaç saniye onun üzerinde dikilerek eşinin güzel tenine baktı, kalbinin üzerindeki dudak izi jimin'i gülümsetti. nemlendiriciyi yeniden sürdü ve eğilerek onun çıplak göğsüne öpücüklerini kondurmaya devam etti. her ufak öpücükte taehyung'un teninin dudakları altında titreyişini hissedebiliyordu, öpücükleri aşağı doğru indi ve en son öpücüğünü yavaşça kasık çizgisine bıraktı. uzunca bir öpücüktü, hafifçe emmiş ve dişlerini geçirmişti. taehyung'tan duyduğu yüksek sesli inleme onu güldürdü. pantolonun üzerinden eşinin yarı erekte halindeki erkekliğini sıktı,

"kim taehyung.... benim için oldukça kolaysın değil mi?" küçük parmakları pantolonun düğmesini ve fermuarını açıp iç çamaşırıyla birlikte çıkarmasına yardımcı oldu. jimin ufak ellerini onun erkekliğine sardı ve hafifçe üfledi, bu taehyung'un belini yatakta havaya bükülmesine neden oldu.

telepathic hearts; vminWhere stories live. Discover now