Ninth Flower

168 31 10
                                    

Birkaç hafta rutin hâlinde ilerlemişti. Sevgilisiyle çiçekçime gelen Kunhang, her gün kıskançlığından kafayı yiyen ben... Yukhei'nin düzenli hâle getirdiği 'grup' buluşmaları ve beni ziyarete gelen yeni arkadaşlarım. Evet, birkaç hafta bundan ibaretti. Sosyalleşmiş olmam garip geliyordu ama şu an Kun hyungun evinde toplanan grup bunu bana hatırlatır nitelikteydi. Kunhang randevusu olduğu için yoktu ve bu beni artık üzüyordu. Göğsümde yer edinen ağrıya artık alışmıştım.

Ortamın en küçüğü olan Yangyang, ayaklanıp ellerini çırptığında hepimiz şaşkınca ona dönmüştük, Yangyang ise televizyondan şarkı açıp garip hareketlerle dans etmeye başlamıştı.

"Çok sıkıcısınız, dans edin hadi!"

İlk ayaklanan kişi beni şaşırtmayarak Yukhei olmuştu. Yüksek sesi kulağımı tırmalarken ikisinin saçma hareketlerini izliyordum ki Ten de onlara eşlik etmeye başlamıştı. Sicheng, Kun ve ben ise kınayan bakışlarla onları izliyorduk. Yani, Yukhei bağırarak beni kucaklayana kadar öyleydi.

"Yukhei indirsene beni!"

Yukei gürültülü kahkahasını atarken beni sırtına almış ve evde koşturmaya başlamıştı. Düşmemek için omuzlarına tutunurken kahkaha atmıştım. Bu çocukların yanında sakin ya da üzgün kalmak çok zordu çünkü hepsi birbirinden farklı kişiliğe sahipti. Yukhei evde deli gibi koşturmaya devam ederken salonun ortasında dengesini kaybedip ikimizin de yeri boylamasını sağlamıştı. Canım acısa da kahkaha atmaya devam ederken yerde yuvarlanıp Yukhei'nin göğsüne sertçe vurdum.

"Aptal beni niye düşünüyorsun?"

Yukhei gülerek göğsünü tutarken diğerleri de düşüşümüze gülmekle meşguldu. Gülme seslerimizi bölen şey ise çalan kapı olmuştu. Sicheng ayaklanıp kapıya bakarken bir yandan da neden kapılara sürekli kendisinin baktığına dair huysuzlanıyordu.

Sicheng'in arkasından giren beden ise Kunhang'dan başkası değildi fakat bir sorun vardı, Kunhang, hiç de iyi görünmüyordu.

Merhaba! Birkaç gündür üzerimde olan ilhamsızlık deprem stresiyle ve kaçırdığım derslerle birleşince buraya taslak yazmayı oldukça boşmamış bulundum. Elimde bölüm var fakat bir anda tıkanıp sizi bekletmek istemediğim için bölüm biriktirmeye çalışıyorum o yüzden arayı açabilirim ama hiç olmazsa hafta bir atmaya çalışacağım. O yüzden lütfen beni sabırla bekleyin. ♥️

Flower Boy |Xiaodery|Where stories live. Discover now