Sixteenth Flower

171 23 7
                                    

Ortaya söylediğimiz üç büyük porsiyon patates ve 7 içecekle beraber en küçüğümüz olduğu için elinde küçük torbayı tutan Yangyang'a bakıyorduk hepimiz. İlk kendi çekmek istediğini söyleyip tepinirken sessiz olması için onu uyaran kişi Kun hyung olmuştu. Kağıtları karıştırıp çektiğinde açmış ve gördüğü yazıyla gözlerini devirmişti.

"Kendimi çektim, bir daha deneyeceğim."

Bir kere daha çektiğinde memnun ifadeyle kağıdı cebine attı ve yanda duran Sicheng'a poşeti uzattı.

"Kimse bir başkasına söylemeyecek ona göre"

Elini uyarı amaçlı sallamasına güldüm. Herkes sırayla çektikten sonra sıra bana geldiğinde elimi poşete uzattım ve kalan kağıdı çekip açtım. Ten hyung'un çıkmasıyla gülümseyip kağıdı telefon kabının arkasına koydum ve ağzıma keyifle patates attım.

"Yılbaşına sevgilimle girebilirdim, olsaydı. Size kaldığıma inanamıyorum."

Sicheng hepimize tiksinir gibi baktı ve içecdğinden bir yudum aldı. Ardından yanında duran Ten hyung sırıtarak ona baktı.

"Hepimize sevgili olup harem kurabilirdin."

"Sizinle mi? Iy. O kadar düşmedim."

Bu konuşma beni ve masadaki herkesi güldürürken gözlerim yine Kunhang'ın güzel gülümsemesine takılmıştı. Onun da bana baktığını görmemle gözlerimi kaçırıp içeceğimddn bir yudum aldım ve kızaran yanaklarımı gizlemeye çalıştım.

Bir süre daha yıl başı kutlaması için plan yaparken şimdiden çıkacak kaosa kendimi hazırlamam gerektiğini fark etmiştim. Hepimiz yemek yerken keyfimin oldukça yerinde olduğunu söyleyebilirdim.

Başta Ten hyung'un hediyesi olmak üzere düşündüğüm çok şey vardı. Ne alabilirdim bilmiyordum ve açıkması bana kimin çıktığını da merak ediyordum.

°Yazar Notu°

Yaşıyorum... Bir süredir ne yazmak için aklıma bir şey geliyor ne de yazacak enerjiyi kendimde bulabiliyorum. Sürekli bahanelere sığınıyor gibi gördüğümü biliyorum ama Aralık ayından bu yana kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bu sıralar daha iyi olduğumu ve en azından yazma isteğimi geri getirmeye uğraştığımı söyleyebilirim. Sizi beklettiğim ve verdiğim sözleri tutamadığım için özür dilerim. Söz veriyorum daha iyi olacağım. Bu saçma bölümü de telafi edeceğim ama şimdilik burası boş kalmasın diye atıyorum. :(

Kafamda olayları bozmadan nasıl devam edeceğimi düşünüyorum ve muhtemelen final yakında olabilir ;-; Çok konuştum üzgünüm hazır burdayken bunu da söylemek istedim. Sizi seviyorum, en kısa zamanda tekrar bildiriminizde beni görmeniz için uğraşacağım. ♥️

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 08, 2021 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Flower Boy |Xiaodery|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin