Is hi looking at me?

61 1 1
                                    

Vlak nás odvezl do Bradavic celkem rychle a mi jsme celou cestu jen klábosili o blbostech. Ovšem když jsme vystupovali tak jsme potkali Harryho A Rona.

,,Ahoj!" pozdravili nám jednohlasně.

,,Tak jaký byli prázdniny holky?" zeptal se Harry s úsměvem. Holky si s nimi povídali a já se kochala výhledem na Bradavice. At sem chodil kdokoliv a dělo se tu cokoliv tak to je jedno z nejhezčích míst co znám.

Všichni jsme postupovali k hradu. Před hradem byli bystrozorové. Trochu nás to vyděsilo ale vzhledem k posledním událostem co se stali s Harrym a Voldemortem tak to chápu. U všech zavazadel jsem viděla stát pana Filche a profesora Snape. Společně s nimi tam stál velice hezký, vysoký blondák jménem Draco Malfoy.

Ano ten Draco Malfoy po kterém polovina holek v Bradavicích toužila. Stál tam a pan Filch mu prohledával věci jako to udělali u všech.

,,A co je tohle za klacek?!" zeptal se podezřívavě Filch.

,,To není klace kreténe to je vycházková hůl!" odsekl mu Malfoy. Lehce jsem se nad tím pousmála protože mi to přišlo zkrátka vtipné. Ale nebudu vám lhát, Draco je opravdu moc hezký a přitažlivý. Lhala bych kdybych neřekla že se mi nelíbí. Ve 4 ročníku jsem pro něj měla slabost ale to už je pryč , byla jsem jen dítě a každá holka má několik děckých lásek.

Postupovali jsme dál a já se letmě podávala ještě na Draca, abych pravdu řekla ani nevím proč. V tu chvíli se na mě koukl i on a přísahala bych že se mu lehce zvedl jeden koutek úst ale to není možné. Byla to určitě jen moje bujná představivost.

Všichni jsme šli do hradu kde nás přivítala učitelka McGonagallová.

,,Dobrý večer studenti, vítám vás opět v novém školním roce, postupujte dál prosím do svých pokojů kde na vás budou čekat zavazadla. Převlečte se prosím do svých hábitů a přijde na večeři." jen co to profesorka dopověděla tak se všichni studenti rozeběhli do svých pokojů.

Všichni kolem mě proběhli a já jsem zůstala stát na místě. Nechci se mezi ně cpát, a tak raději počkám než se tu vyklidí. Když se to konečně trochu uklidnilo tak jsem šla pomalu směrem ke Zmijozelkým kolejím. Proběhla kolem mě Pansy Parkinsonová a strčila do mě.

,,Davej bacha ne!" vysyčela na mě Pansy.

,,Ty si dávej bacha, máš koukat kam jdeš!" odsekla jsem jí na zpět a prošla jsem kolem ní a strčila do ní ramenem. Zůstala jen stát a koukat jak opařená.

,,Toho budeš litovat ty blondatá mrcho" křikla na mě. Jen jsem zvedla ruku a ukázala jsem jí prostředníček. Nebudu se s ní zahazovat nemá to smysl.

Došla jsem do pokoje kde už na mě čekala Chloe převlečená do hábitu.

,,Kde si byli?" zeptala se mě a upravovala si svoje středně dlouhé černé vlasy.

,,Zdržela mě Pansy" řekla jsem otráveně a šla se převléct, vzala jsem si školné uniformu která se skládala ze sukně, košile, hábitu a kravaty.

,,Proč musíme mít tak dlouhý sukně, vypadám jak babička. Není divu že o mě pak nikdo ani nezavadí." postěžovala si Chloe a sukni si vytáhla více do pasu.

,,Radši pojd ty babičko." zasmála jsem se jí. Chloe se na mě ublíženě podívala a šla hned za mnou.

,,Ti dám takovou babičku!" odpověděla mi trochu opožděně. Jen jsem se tomu zasmála a společně jsme šli na večeři. Po schodech jsme viděli několik metrů před námi jít Malfoye s jeho partičkou a za nimi se vtírala Pansy. Draco se na moment ohledl a vypadalo to jako by ten krátký pohled věnoval mě ale o tom pochybuju. Bud koukal jinam a nebo mám něco s hábitem.

,,Hele nepřijde ti že Draco je nějaký jiný?" zeptala se mě Chloe.

,,Jak to myslíš? Podle mě je pořád stejný." odpověděla jsem.

,,Je víc... no jak bych to řekla. Vypadá víc sexy." kousla se Chloe do rtu. ,,Zmužněl hodně a je prostě o dost přitažlivější." dodala ještě.

,,Ježiši Chloe!" napomenula jsem jí a zasmála se. Chloe se ke mě lehce naklonila a zašeptala.

,,Já vím že po něm furt toužíš." ušklíbla se na mě.

,,Ne!" šeptla jsem aby mě nikdo neslyšel. ,,Jako je hezky a přitažlivý ale Chloe budme upřímné, on by o mě nezavadil ani pohledem. Já nejsem jako Pansy. Nejsem tak hezká tak proč by se měl zahazovat se mnou." dodala jsem a Chloe se mi začala smát. ,,Co?" koukla jsem na ní nechápavě.

,,Ty si přiznala že se ti líbí!" vyjekla Chloe a začala se mnou třást.

,,Možná trochu." přiznala jsem a trochu se začervenala. Chloe byla úplně radostí bez sebe.

,,Takže tento rok máme za úkol tě s ním dát dohromady." zapískala radostně.

,,Ne! Chloe zapomen na takové blbosti ano." zarazila jsem Chloe s vážným pohledem.

,,Jen možná." vyplázla na mě jazyk a spěchala si sednout ke stolu. Všichni jsme se usadila a profesor Brumbál měl jako každý rok proslov. Já ho moc nevnímala protože jen pár míst odemě seděl Draco s Pansy naproti. Pansy se k němu furt měla a on úplně štastný nebyl a v ten moment si všiml že na něj koukám. Rychle jsem otočila hlavu a dělala jsem jako by nic.

Proboha jsem nenápadnost sama. Po chvilce jsem se lehce pootočila zpět a Draco na mě pořád koukal a lehce se usmíval. Popravdě jsem nevěděla jestli to je na mě nebo na někoho jiného. Spíš jsem byla jen naivní a myslela jsem si že by o mě měl zájem někdo jako je on. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I can not stop thinking about you. (FF Draco Malfoy)Onde histórias criam vida. Descubra agora