I long for you.

48 0 0
                                    


Srazila jsem toho člověka sebou k zemi a v tu chvíli jsme si uvědomila kdo to je. Draco. On za mnou opravdu šel. Pousmála jsem se sama pro sebe. Draco však tak štastně nevypadal.

,,Promin nechtěla jsem do tebe narazit." omluvila jsem se mu a zvedla se ze země. Draco vyskočil také ze země na nohy. Oba jsme se oprášili protože jsem byli od trávy a prachu.

,,Měla by ses koukat kam běžíš. Už po druhé jsem ti zachránil život." ušklíbl se.

,,Neřekla bych že si mi zachránil život ale dobře." uchechtla jsem se a nastavila jsem ruku. ,,Hůlku prosím"

,,Em ne?" řekli mi. Nechápavě jsem se na něj podívala.

,,Já tu hůlku potřebuju. Někdo za mnou ted celou dobu běžel a já bych se neměla kvůli tobě jak ochránit." zamračila jsem se. Draco se usmál a začal se ke mě pomalu přibližovat. Já jsem instinktivně začala ustupovat dozadu.

,,Já bych řekl že jí nepotřebuješ. Ty nejsi jako ostatní, nejsi křehká princeznička co by někoho nechala aby někomu ublížil." dopověděl to a já už neměla kam couvat, narazila jsem na strom a on byl už blízko u mě. ,,Máš kuráž." řekl a prohlížel si mě od hlavy až k patě. ,,Dneska ti to sluší." škodolibě se usmál a dal mi pramen hlasů co mi čouhal přes obličej za ucho.

Pod jeho dotykem mi naskočila husí kůže po celém těle a kolena se mi podlamovala. Ztěžka jsem polkla a dívala se mu do očí. Pohladil mě po tváři a pak po spodním rtu na který se zadíval.

,,Něco ti povím." pošeptal blízko mého ucha. Cítila jsem jeho teplý dech na svém ucho. Přivřela jsem lehce oči nad tím příjemným pocitem. ,,Něco mě k tobě táhne, tak strašně bych tě chtěl..." odmlčel se lehce se kousl do rtu. ,,Ta tvoje odvaha a nebojácnost, to jak jsi odsekla Pansy,.. taková neposlušnost se mi líbi." dořekl a natiskl se na mě ještě víc.

Náhle jsem zaslechla šum křoví a oba jsme se lekli. 

,,Draco!" ozvalo se zoufalím dívčím ač protivným hlasem. Draco se vypařil tak že jsem to ani nepostřehla. Já jsem zůstala opřená o strom celá udýchaná.

,,Hej ty! Willsnová!" křikla na mě dívka a mě bylo jasné kdo to je.

,,Kdo jiný než Pansy by se mohl schánět po Malfoyovi" dodala jsem otráveně. 

,,Viděla si ho?" zeptala se protivně. Zakroutila jsem otráveně očima.

,,I kdybych ho viděla tak ti to neřeknu." řekla jsem otráveně a vydala jsem se pryč od Pansy. Pansy tam zůstala jen stát a stále volala na Draca. Mě v hlavě začali jen probíhat myšlenky a vzpomínky na to co se to tu zase stalo. Tohle je pro mě tak zvláštní a nové. Taková touha která mě nutí za ním jít a vyhledávat jeho přítomnost a dotyky.

Holky na mě čekali venku před hradem s naštvaným výrazem. Bylo mi jasné že si poslechnu jak jsem strašná že jsem se na ně vykašlala a že jsem byla dlouho pryč. Holky mě vyslýchali kde jsem celou dobu byla a co jsem dělala. Lhala jsem jim a docela jsem je odbyla protože jsem chtěla jít do svého pokoje a vykoupat se. Byla jsem špinavá od toho pádu na zem.

Chloe se mnou do pokoje nešla protože si někde něco domluvila. Působila záhadně ale bylo mi jasné  že mi to řekne při nejbližší možné příležitosti. Nemáme před sebou tajemství. I já ji o Dracovi řeknu hned jak budeme sami na pokoji.

Vykoupala jsem a převlékla jsem se do černých legín a dlouhého svetru. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné. Rozhodla jsem se večer opět vydal na Astronomickou věž. Doufám že tam bude a že se ho budu moct zeptat co to má znamenat. Ty věci co se za poslední dny stali byli opravdu zvláštní. 

Opět jsem se na Astronomické věži opřela o zábradlí a koukala do tmy. Dnes tu byla neobvyklá zima.

,,Hele kdo tu na mě zase čeká" zaslechla jsem za sebou. Bylo jasné kdo jiný by to mohl být. Otočila jsem se a škádlivě jsem se usmála.

,,Nečekám tu na tebe ale jen se kochám výhledem." snažila jsem se znít trochu provokativně a škádlivě abych ho přinutila se ke mě opět přiblížit.

,,Nelži sama sobě, ty po mě toužíš že?" ušklíbl se na mě. 

,,I kdyby to byla pravda tak tě to nemusí zajímat" odsekla jsem mu. On se ke mě zase začal přibližovat. Já jsem zůstala stát na místě ale on do mě lehce narazil a přinutil mě couvat až do doby než jsem narazila na zed. 

,,Mě to ale zajímá, ani nevíš jak moc" olízl si lehce rty. Jendou rukou se opřel o zed vedle mé hlavy a druhou odhodil mé vlasy z ramena a pohladil mě po krku. Jel po mém krku nahoru až k mé tváři kterou si chytl do dlaně. Zadíval se mi hluboce do očí. A najednou se to prostě stalo. Naše rty se spojily. 

Cítila jsem jak se ke mě silněji tiskne a já jsem spolupracovala. Ruce jsem mu obmotala kolem krku a víc ho na sebe přitiskla. Jeho ruce se mi obmotali kolem pasu. Bylo to velice intenzivní a tolik vášně co jsme do toho oba dali. Cítila jsem jak po sobě vzájemně toužíme a nemůžeme se jeden druhého nabažit. 

Přikrčil se ke mě a vyhoupl si mě na sebe tak že jsem měla nohy kolem jeho boků. Držel mě za stehna aby nespadla. Líbali jsem se tak vášnivě. Nemám tušení jak dlouho to trvalo ale odtáhli jsme se od sebe a Draco mě pomalu pustil na zem. Oba jsme byli udýchaní a Draco se na mě šibalsky usmál. Podal mi moji hůlku, otočil se a odešel beze slov jako by se nic nestalo. 

Já jsem zůstala opřená o zed stát a snažila jsem se uvědomit si co se to tu sakra stalo.  


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I can not stop thinking about you. (FF Draco Malfoy)Where stories live. Discover now