"Just friends"

36 1 0
                                    

Druhý den jsem brzy vstala a šla jsem se nalíčit. Dnes jsem se cítila opravdu skvěle, takhle dobře jsem se necítila už dlouho.
Vyšla jsem z pokoje ale k mému překvapení hned naproti mým dveřím stál Draco opřený o protější zed.

,,Ahoj" pozdravila jsem ho s úsměvem. Bylo příjemné překvapení že tu na mě čekal.

,,Ahoj" usmál se a lehce se kousl do rtu.

,,Co tu děláš?" zeptala jsem se a trochu se k němu přiblížila.

,,No říkal jsem si že bych tě doprovodil na snídani a pak na hodinu" ušklíbl se.

,,To je od tebe moc hezké" uculila jsem se. Bylo to od něj moc hezké. Vyrazili jsme spolu do velké haly směrem na snídani. Draco mě celou dobu poštuchoval a vyprávěl mi různé historky. Musím přiznat že je hodně vtipný a hodně se s ním nasměju.
U snídaně jsem se chtěla s Dracem rozloučit ale on šel stale se mnou a sedl si ke mě. Byla jsem dost překvapená protože normálně seděl u svých přítel ale dnes ne.

,,Tak co to bude?" zeptal se  mě s úsměvem.

,,Um nechám se překvapit" uculila jsem se na něj. Draco se na mě šibalsky podíval a začal nandavat na talíř horu jídla. Talíř položil předemě a sedl si.

,,Draco tohle nemůžu nikdy sníst" zasmála jsem se. Na talíři byli ometela z vajíček se šunkou a sýrem, opečená slanina, smažená cibulka a zelenina. Draco mi vzal příbor a ukrojil kousek.

,,Když to nesníš tak ti pomůžu." usmál se a vidličku mi dal před pusu. Otevřela jsem pusu a snědla sousto. Musela jsem se tomu smát protože to bylo vtipné a roztomilé. Draco mi pomohl dojíst snídani. Za celou dobu mi něják nedocházelo že jsme všem na očích a že na nás všichni překvapivě koukají.

Zvedla jsem se od stolu a vzala Draca za ruku, táhla jsem ho za sebou ze sálu pryč od všech ostatních.

,,Hej zpomal trochu" volal na mě Draco se smíchem. Zastavila jsem a zatáhla ho mezi sloupy. Draco na mě jen překvapivě koukal. Natiskla jsem ho na zed a šibalsky se usmála.
Vlastně jsem nevěděla co to dělám ale v ten moment jsem chtěla jen jedno. Cítit jeho rty na těch mých.
Udělala jsem mu to co on udělal vždycky mě. Pohladila jsem ho po tváři a on přivřel lehce oči. Stoupla jsem si na špičky, byl přece jen o něco vyšší než já a přitiskla jsem své rty na ty jeho. Draco hned začal spolupracovat ale já jsem se hned odtáhla a usmála se na něj provokativně. Chytla jsem ho za ruku a pokračovala v cestě do třídy.

,,Jen přátelé" dodala jsem se skousla si spodní ret. Draco byl celkem vykolejený z toho co jsem právě udělala že se nechal jen vláčet do třídy.
Ve třidě jsem si sedla s Dracem do poslední lavice.

,,Co to mělo znamenat?" zeptal se Draco když se konečně vzpamatoval. Já jsem se jen usmála a naklonila jsem se k němu blíž.

,,Chtěla jsem tě políbit a tak jsem si řekla proč si nedat menší pauzu od přátelství" zašeptala jsem mu do ucha.
Bylo na něm vidět že ho moje chování překvapuje a nic z toho nečekal.
Během vyuky jsme si s Dracem neustále povídali a dělali blbosti. Házeli jsme po sobě papírky a různě jsme se poštuchovali. Ale jelikož jsme nejspíš vyrušovali učitele tak nás hned napomenul.

,,Willsnová a Malfoy! Už toho mám dost! Oba budete dnes po škole a uklidíte učebnu!" vykřikl profesor a bouchl rukou do stolu.

Já jsem se s Dracem jen zasmála. Popravdě jsem byla ráda že s ním budu i po škole. Tenhle Draco byl totiž úplně jiný než jsem znala a než ho znali ostatní. Se mnou se smál jako nikdy a vypadal štastně.

Po vyučování jsme s Dracem zůstali tedy v učebně a začali uklízet. Učitel nám zabavil hůlky aby jsme si nemohli pomáhat kouzly a odešel pryč se slovy ,,Až to bude hotové přijdte za mnou!"

Začala jsem vytírat podlahu a Drako otíral lavice. Jenže co jineho ho nemohlo napadlou než po mě hodil mokry hadr který mě trefil do zad. Jen jsem se naštvaně otočila a hadr jsem sebrala a namočila ho pořádně do vody a rozběhla se za ním. Draco předemnou utíkal a smál se. Já jsem po něm hadr hodila a přistál mu na hlavě.
Draco se jen zamračeně podíval protože mu voda tekla po celém obličeji a vlasy měl úplně mokré. Já jsem se mu strašně moc smála protože vypadal jak zmoklá slepice ale v tom Draco popadl kýbl s vodou a rozběhl se ke mě.
Začala jsem utíkat ,,Draco to mi nemůžeš udělat" křičela jsem a zároveň se nemohla přestat smát.

,,Mas pravdu to by ode mě bylo hnusny" řekl a vydal se pomalu ke mě. Vypadalo to jako by si ke mě pro něco šel a na tváři měl ten svůj šibalský výraz. Ale co si budeme povídat ty mokré vlasy ho dělali ještě přitažlivější jestli to je ještě možné. Draco ke mě přišel a v tom na mě vychrstl kýbl s vodou.
Vykřikla jsem protože voda byla úplně studená a Draco se mi začal smát. Rozběhla jsem se za nim a snažila se ho chytit ale boty mi neskutečně klouzali.
Rozhodla jsem se udělat takovou malou lest a nechala Draca běžet na místo kde mě polil a schovat se za lavici. Draco dál utíkal a vůbec si nevšiml že za ním neběžím. Když přiběhl na místo vyskočila jsem přímo před nej. Draco se lekl a narazil do mě.

Samozřejmě jsme oba uklouzli a spadli na zem do té kaluže. Oba jsme se hlasitě smáli. Oba jsme leželi na zádech a Draco se ke mě otočil na bok a dal si přezemě ruku. Dracův výraz se změnil na lehký úsměv a pomalu se začal nadzvedat nade mě. Začal se ke mě pomalu sklánět a já se mi vůbec nebránila.

,,Co se to tu sakra děje?!" vykřikl profesor mezi dveřmi. Draco ze mě rychle slezl a vyskočil na nohy.

,,Pane profesore já vám to vysvětlím" začal Draco ale profesor ho přerušil.

,,Pane Malfoy vyříkáme si to za chvilku, je tu vás otec a chce vás okamžitě vidět. Čeká na chodbě." vysyčel učitel a pokynul Dracovi ven z dveří. Draco se rychle vydal na chodbu.

,,A vy to tu uklidte!" vykřikl a odešel. Já jsem šla pomalu ke dveřím abych lépe slyšela. Dracův otec pěkně zuřil kvůli tomu jak Draco vypadal.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I can not stop thinking about you. (FF Draco Malfoy)Where stories live. Discover now