I have no choise.

42 0 0
                                    




,,Jak to sakra vypadáš!" procedil mezi zuby Dracův otec. ,,Řekl jsem ti snad že máš držet dobré jméno rodiny a ty se tu válíš v kaluži vody a vypadáš jak úplný idiot!" vykřil na ně. Draco jen se sklopenou hlavou poslouchal a nic neříkal.

,,Promin otče, uklouzl jsem. Byla to nehoda" řekl tiše. Tak tichého jsem ho neznala. Nechal si od něj všechno líbit a to nebyl Draco jakého všichni známe. Byl uplně jiný a bylo vidět že ze svého otce ma strach a respekt.

,,Jsi pro mě neustále jen zklamání." dodal a podíval se na Draca zhnuseně. ,,Dám ti ale šanci to napravit. Ty víš kdo, pro tebe má práci a chce se s tebou zítra setkat u nás ve vile." zašeptal Dracův otec.

,,Otče ale já nechci.." nestihl to Draco doříct protože ho otec hned zastavil.

,,Mě nezajímá co chceš nebo ne! Prostě to uděláš. Večer pro tebe s matkou přijdeme konec diskuze!" Procedil mezi zuby a dal se na odchod. ,,Neboj se tady na té škole ti za ten jeden den nic neuteče" zasmál se. Skoro bych řekla že to byl výsměch. Draco zůstal stát na místě a frustrovaně si prohrábl vlasy.
Vešel zpět do třídy a viděl mě hned za rohem.

..Co všechno si slyšela?" zeptal se Draco vystrašeně.

,,Všechno Draco." špitla jsem a přišla jsem k němu. ,,Draco já sice nevím co po tobě tvůj otec chce ale nemusíš dělat nic co sám nechce" pousmála jsem se na něj. Draco začal nervozně pochodovat po třídě.

,,Chris ty to nechápeš. Já nemám na výběr. Bud to udělám nebo se stane něco zlého." vysyčel frustrovaně ,,Možná ti povím víc až přijedu ale momentálně nejsem schopný přemýšlet." řekl a opřel se o okno. ,,Budu muset jít abych se připravil" řekl poměrně tiše. Otočil se a vydal se ke mě.

,,To je v pohodě, jen běž já to tu uklidím" usmála jsem se. Snažila jsem se ho uklidnit aspon trošičku.

,,Děkuju" usmál se a objal mě. ,,Uvidíme se hned jak se vrátím" usmál se a odešel. Bylo mi ho líto. Nevěděla jsem sice stoprocentně o co se jedná ale asi to nebude úplně nějáká primitivní záležitost.

Uklidila jsem rychle učebnu a šla jsem do pokoje se vykoupat a převléct. Byla mi strašná zima jak jsem byla celá promočená a zrovna teplé počasí už taky nebylo. Chloe byla bohužel v pokoji a hned se zděsila když mě viděla.

,,Co se sakra stalo?" rozhodila nechápavě rukama.

,,Byla jsem s Dracem" řekla jsem jednoduše s úsměvem a svlékla si promočený hábit. Chloe mě logicky začala vyslýchat co se stalo a jak to že se bavíme. Vše jsem ji pověděla, úplně vše. Jen na mě koukala s otevřenou pusou a vypadala trochu naštvaně ale pak nakonec povolila a řekla že je ráda že jsme se začali zase bavit ale pokud mi znovu ublíží tak že mu udělí lekci.

Přemýšlela jsem celou dobu o tom co se to vlastně stalo a co měl Dracův otec na mysli. Ráda bych se utěšila tím že to je jen nějáká primitivní věc ale co si budeme nalhávat. Dracův otec byl smrtijed a nic dobrého z jeho činů nikdy nevzniklo. Jen doufám že Draco bude ušetřený těchto temných záležitostí.

Draco se měl vrátit v neděli odpoledne a já jsem mezitím celý víkend strávila s holkama bud nad úkoly nebo jsme seděli u Tří koštat a povídali si. Ovšem mé myšlenky byli stále u Draca. Nemohla jsem to pustit z hlavy a celkem jsem se o něj bála. Zároven jsem myslela na ty naše chvilky kdy jsme spolu byli štastní a bezstarostní.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Dec 06, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

I can not stop thinking about you. (FF Draco Malfoy)Kde žijí příběhy. Začni objevovat