He can't take his eyes off you.

52 0 0
                                    

Celou noc jsem nemohla spát, neustále jsem o něm přemýšlela. Nemohla jsem přestat myslet na to jak jsem se s ním cítila, ten pocit jsem nikdy s nikým nezažila. Takovou přitažlivost jsem opravdu ještě nepocítila.

Aby jste mě pochopili Harry byl taková moje první "láska" ale nemilovala jsem ho. Měla jsem ho ráda ale ty city byli jen platonické. Necítila jsem s ním to co jsem cítila z doteku Draca. S ním jsou mé city velmi intenzivní a silné. Ta touha po něm je tak strašně silná jako kdybych byla očarovaná.

Jelikož jsem celou noc nespala tak jsem docela brzy vstala a šla se upravit do koupelny než se vzbudí Chloe. Dala jsem si lehký makeup, pudr, namalovala jsem si tenké středně dlouhé linky a nalíčila si řasy. Na závěr jsem si dala lehký průhledný lesk na rty. Po nalíčení jsem si vlasy spletla do neupraveného francouzského copu.

Vyšla jsem z koupelny a Chloe už byla vzhůru a koukala na mě s otevřenou pusou.

,,No ty kráso! Ty ses teda vyfikla." Vypískla štastně. Já jsem se lehce líčila skoro každý den jako každá dívka v dnešní době ale musím říct že dnes jsem si s tím dala opravdu práci aby mi to slušelo. Abych se přiznala, tajně doufám že potkám Draca a že si mě všimne.

,,Christy! To je kvůli Dracovi že jo!" vyskočila z postele a přiběhla ke mě. ,,Jsi fakt kočka!" uculila se.

,,Ne to není kvůli... " zasekla jsem se ve větě protože mi došlo že bych lhala nejen Chloe ale i sama sobě. ,,..dobře je to kvůli němu. Já ho včera večer potkala a prostě.." vychrlila jsem ze sebe. Ve skutečnosti jsem si to chtěla nechat jen pro sebe ale něják mi to ujelo. Chloe na mě šokovaně koukala a mě bylo jasné co ji napadlo.

,,Ne! Nic se nestalo." rychle jsem dokončila větu. ,,Ale cítím se s ním tak jak ještě s nikým, takhle mě to ještě k nikomu netáhlo," pousmála jsem se sama pro sebe.

,,O můj bože! Ty ses do něj zamilovala! Přiznej to!" začala Chloe pištět.

,,Ne nezamilovala, však ho ani neznám. Ale něco mě k němu opravdu táhne." zakousla jsem se do svého spodního rtu.

,,Ty a on spolu budete! To mi věř a dneska z tebe nespustí oči!" culila se na mě Chloe. Já jsem se celá začervenala a přesně v to jsem někde hluboko uvnitř chtěla.

Chloe se také šla připravit a nalíčit a já se mezitím oblékla do školní uniformy. Vzala jsem opět sukni, košily, kravatu a svetr. Když jsme s Chloe byli obě připravené tak jsme vyrazili na snídani. Celou cestu do mě rýpala že ze mě Draco nebude moct spustit oči. Já v to doufala ale nemyslím si že se to stane.

Přišli jsme společně do velkého sálu a šli jsme si sednou k našemu stolu. Hned jsem pohledem hledala Draca ale ještě tu nebyl. Posadili jsme se a začali jíst. Dnes jsem si dala k snídani palačinky s boruvkami, jahodami a čokoládou. Byli neskutečně výborné ale já se v jídle trochu štourala protože jsem čekala až se objeví.

Zahlédla jsem vcházet Hermionu a GInny a tak jsem jim zamávala společně s Chloe. Dneska jdeme všechny čtyři po vyučování společně do Prasinek podívat se do nějákých obchodů. Můj pohled se ovšem hned přesměroval na blondáka který vcházel hlavními dveřmi. Ale nevěnoval mi ani jeden jediný pohled a tak jsem se zklamaně vrátila k jídlu. Byla jsem trochu zklamaná protože jsem doufala že by mě mohl pohledem vyhledávat jako včera ale nestalo se.

S Chloe jsem se zvedli od stolu a šli pomalu pryč na první hodinu. Cestou jsme šli kolem Draca a on si mě všiml ale já jsem ho ignorovala. Nebudu mu věnovat pozornost jakou zjevně chce. Kluci přece rádi dobívají to co jim je odepřené tak to zkusíme na něj. Pokračovala jsem tedy pryč a nevěnovala jsem mu ani jeden pohled.

,,Chris pořád na tebe kouká!" řekla radostně Chloe. Já se jen škodolibě pousmála a pokračovala jsem v chůzi.

Celý den byl celkem nudný a ničím zvláštní asi jako každý jiný den ve škole. Těšila jsem se do Prasinek s holkama. Chloe se rozhodla že půjdeme rovnou po hodině takže jsem počkali venku na holky a vyrazily jsme společně.

Chloe samozřejmě holkám vykecala všechno co se stalo s Dracem a Hermiona sice moc nadšeně nevypadala ale nakonec řekla že jí to nevadí a že je to moje věc. Ovšem si myslím že Harry a Ron takovou radost mít nebudou. Musím přiznat že Harry nebude vůbec nadšený až se o něm dozví. S holkama jsem se rozhodli jít nakonec ke Třem koštatum na máslový ležák a k mému překvapení tam byl i Draco se svojí partičkou.

,,Od doby co jsme přišli se na tebe pořád dívá!" zaštěbetala Ginny.

,,A co vy holky? máte někoho vyhlídlého?" zeptala jsem se zvědavě. Ginny mi samozřejmě řekla že má zájem o Harryho, Hermiona ačkoliv si to nechce přiznat má zajem o Rona a Chloe se zamlouval George nebo Fred. Chloe byla velice vybíravá ohledně kluků a měla moc ráda jejich pozornost. Holky celou dobu mluvili o tom jak se jim vede ale já je nevnímala protože jsem oči nenápadně pokukovala po Dracovi.

,,Holky jdu se na chvíli projít jo?" řekla jsem a zvedla jsem se od stolu. Hned jsem upoutala Dracovu pozornost. Odešla jsem ven a šla se pomalu projít k lesu. Ano chtěla jsem vědět jestli půjde za mnou ale také jsem si chtěla vyčistit hlavu a užít si trochu toho čerstvého vzduchu.

Po nějáké době co jsem se procházela jsem přestala doufat že by se tu objevil. Došla jsem k jezeru uprostřed lesa a sedla jsem si na zem. Nebe bylo krásně modré a já slyšela jen cvrlikání ptáčku. Házela jsem malé kamínky do jezírka. Začala jsem být dost unavené, nakonec se není čemu divit když jsem celou noc nespala a tak jsem se rozhodla vrátit. Holky budou určitě už vyšilovat že jsem dlouho pryč.

Po cestě na zpět jsem měla hodně nepříjemný pocit že mě někdo sleduje. Měla jsem strach protože jsem neměla stále svou hůlku kterou u sebe má stále Draco. Zaslechla jsem šustnutí v křoví a rychle jsem se otočila. Nikoho jsem neviděla ale měla jsem velký strach. Začala jsem utíkat. Neustále jsem se koukala dozadu jestli za mnou nikdo neběží ale v tom jsem do někoho silně narazila.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I can not stop thinking about you. (FF Draco Malfoy)Where stories live. Discover now