Okay..

45 0 0
                                    




Po tom co se stalo na Astronomické věži jsem šla do svého pokoje. Měla jsem dost smíšené pocity a nevěděla jsem co si z toho vyvodit. Potřebovala jsem se na to vyspat, byla jsem neskutečně unavená po celém tom dni. V pokoji jsem se převlékla potichu do pyžama abych nevzbudila Chloe a šla jsem spát.

Druhý den jsem se vzbudila celkem brzo čemuž se dost divím. Šla jsem se upravit do koupelny. Nanesla jsem si lehký makeup a tenké krátké linky a nalíčila řasy. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné. Vrátila jsem se do pokoje a oblékla se do kalhot, košile, kravaty a hábitu.

Rozhodla jsem se dneska jít bez Chloe na snídani a nechat jí ještě spát, přece jen bylo docela brzy. Šla jsem docela loudavým krokem po schodech. Slyšela jsem za sebou Pansy jak okolo mě proběhla do velkého sálu a k mému překvapení za ní šel Draco. S úsměvem jsem se na něj podívala a chtěla ho pozdravit ale on se na mě jen krátce podíval a beze slov šel dál. Zůstala jsem stát na místě a nechápala jsem ho.

Sedla jsem si ke stolu a vzala jsem si jednu vafli. Můj pohled opět skončil u Draca a on se na mě podíval za celou dobu jednou a to jen velmi krátce jako by ho obtěžovalo že se na něj dívám. Snídani jsem samozřejmě nesnědla a jen se v ní rýpala.

,,No nazdar" pozdravila mě usmívající se Chloe. Jen jsem lehce zvedla koutky a přikývla na pozdrav. Chloe mi celou snídani něco povídala ale já se soustředila jen na něho a na to jak mě ignoruje. Vyčítala jsem si to a přemýšlela jsem co jsem udělala špatně.

Šla jsem na první hodinu lektvaru s profesorem Křiklanem. Sedla jsem si úplně dozadu a Chloe vedle mě. Vedle našeho stolu seděl Draco s Pansy. Profesor Křiklan začal něco vykládat ale já ho nevnímala stejně jako Chloe která se se mnou snažila komunikovat.

,,Willsonová a Malfoy." řekl pan profesor Křuklan důrazněji a já jsem nechápavě vykulila oči. ,,Do dvojic prosím" dodal když vyděl můj nechápavý výraz. Chloe do mě provokativně drkla loktem ale já jsem nereagovala. Šla jsem si tedy sednou vedle Draca.

Jak jsem mohla předpokládat tak Draco se mnou ani nemluvil. Profesor Křiklan chtěl at připravíme lektvar živoucí smrti. Bylo mezi námi velké napětí a panovalo ticho.

,,Začneš nebo mám já?" zeptala jsem se Draca a rozhodla se to ticho prolomit. On ale jen otočil hlavou na druhou stranu ode mě a neodpověděl. ,,Sakra můžeš mi říct co jsem udělala?!" procedila jsem mezi zuby. Draco mi v tu chvíli věnoval krátký pohled.

,,Uděláme lektvar a pak budu dělat že neexistuješ jo?" pousmál se provokativně.

,,Cože?" řekla jsem nechápavě a svraštila obočí.

,,Nebudu se zahazovat s takovým odpadem jako si ty!" vysyčel na mě. V tu chvíli to bylo jako by mi někdo probodl srdce. Strašně mě zabolelo na hrudi a do očí se mi začali hrnout slzy. Možná si říkáte že jsem citlivka ale zkuste si jen představit že kluk který vás tak krásně a vášnivě políbí a probouzí ve vás něco o čem jste sami nevěděli že můžete cítit vám řekne že jste odpad.

,,Aha.." dodala jsem a z oči mi začali stékat slzy. Sebrala jsem si všechny své učebnice z lavice a utekla jsem ze třídy. Slyšela jsem profesora jak na Malfoye volá aby za mnou šel. Pochopitelně ho poslal když jsme spolu byli ve dvojici a nikoho jiného poslat nemohl. Draco za mnou šel a já se zastavila a otočila. Měla jsem oči uslzené a pořád mi z nich tekly slzy.

,,Nech mě být!" vykřikla jsem na něj. Draco se zastavil a nevěděl co říct. Otočila jsem se na zpět a běžela jsem do Astronomické věže. Zahodila jsem na zem učebnice co jsem nesla celou dobu a sesypala se na zem. Rozvzlykala jsem se a držela si ruku na hrudi. Bolelo to. Nechápu ho, on mě políbil a ted jsem pro něj odpad.

Seděla jsem opřená o zábradlí a koukala jsem do lesů kolem Bradavic. Nevěděla jsem co jsem udělala tak strašného a proč se tak chová po tom co mě políbil. Ten polibek pro něj musel něco znamenat.

,,Ahoj." pozdravil mě tiše Harry. Nepodívala jsem se na něj a ani jsem neodpověděla. Šel pomalu ke mě a sedli si vedle mě. Objal mě kolem ramen a přitáhl mě k sobě.

,,Pověz mi co se stalo." zašeptal a kolébal se se mnou do stran.

,,Harry... je tu jeden kluk. Chová se ke mě divně, pořád se potkáváme a škádlili jsme se a včera mě políbil ale nebyl to jen polibek. Bylo v tom něco víc a ne jen z mojí strany,... a dneska mi řekl že se nebude zahazovat s takovým odpadem jako jsem já.." dodala jsem a zabořila mu hlavu do hrudi.

,,V tom případě si tě nezaslouží. Ty jsi tak hodná a obětavá někdo kdo ti tohle řekne si tě nezaslouží!" zašeptá Harry. Chtěla jsem Harrymu říct tak moc že jde o Draca ale nešlo to on by se naštval. Nenávidí se navzájem.

Harry mi pomohl vstát a doprovodil mě do pokoje. V pokoji nikdo nebyl a tak jsem si lehla do postele a zavřela oči. Potřebovala jsem si odpočinout a na nic nemyslet.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I can not stop thinking about you. (FF Draco Malfoy)Where stories live. Discover now