Part 18

1.4K 168 5
                                    

'' όταν βγήκα από το σπίτι σου είπα να πάω από το στενό για να παραλειψω τα δυο τετράγωνα και να φτάσω πιο γρήγορα, πήγα προς το στενό και είδα δυο αγόρια,γελουσαν και εβριζαν, ήμουν σίγουρη ότι ήταν μεθυσμένοι οπότε έκανα στροφή αλλά με είδαν και από τότε ετρεχα... τους ακουγα απο πισω μου να μου φωναζουν...Είχες δίκιο, επρεπε να σε αφήσω να με πας σπίτι...πραγματικά έχω τρομοκρατηθει " μου είπε και κοιταξε κάτω!

"Έλα δω...θα σε πάω.." ανασηκωσα τότε ώμους μου και αρχησαμε να περπαταμε "σε πειραξαν?'' ήθελα να μάθω και τις λεπτομέρειες...

"Ο..όχι...σε βρήκα... βσκα νομίζω ότι βαρεθηκαν να τρέχουν πίσω μου " έβλεπα το πρόσωπο της,ήταν ακόμα τρομοκρατημενη ''είσαι σίγουρα καλά?" την ρώτησα "ν..ναι όλα καλά...απλά τρέμω λίγο..."

άκουσα μερικά αναφυλητα που της ξέφυγαν, την κοιταξα και κατάλαβα ότι εκλαιγε ...Σταμάτησα μπροστά της "σε ρωταω ξανά... σε πειραξαν?"

"ο..όχι.." δεν με έπεισε, συνέχισε να κλαίει πιο δυνατά..."κοιτα με! "

Έπιασα το πρόσωπο της ανάμεσά στα χέρια μου και το έφερα απέναντι από το δικό μου "όλα θα πάνε καλά..."

"δε... δεν θα πάνε..."

''Τι εννοείς?" Σκουπισε τα δάκρυα της με το μανίκι της ''σου είπα ότι ξεφυγα αλλά δεν έγινε έτσι... ξέρω και ποιοι ήταν αυτοί οι δυο και δεν ξέφυγα..."

"Τι...τι είναι αυτά που λες?" τα μάτια μου πεταχτηκαν έξω..''να...περπαταγα στο στενό και ξεπηδησαν ο.. Frank με τον Bo... ήταν όντως μεθυσμενοι ..."

''Ναι??" Σε λίγο θα έπρεπε να κραταω τα μάτια μλυ στα χέρια μου αν δεν μου έλεγε...Όσο αργουσε η φαντασία μου οργιαζε... ''τους ήξερα...εννοώ τους ξέρω... πήγα κοντά τους και άρχισαν να κάνουν σαν ηλιθιοι, ο Frank με έπιασε και αρχησε να μου λέει διάφορα...(πήρε ανάσα...) επόμενο ήταν να τον κλωτσισω και να τρεξω... (ανασηκωσε τους ωμους της )

Τότε με κινηγησαν και όταν δεν μπορούσαν άλλο ο Frank μου φώναξε θα τα πούμε σχολείο..."

Είχα μείνει...πραγματικά δεν ξέρω τι έπρεπε να πω τώρα...

"μην ανησυχεις... θα σε βοηθήσω...'' 

"δεν μπορείς να με βοηθησεις...μαζί είμαστε μόνο σε μερικά μαθήματα..."

Είπε και στραβωσε το στόμα της

"θα είμαστε μαζί στα διαλειματα...''

''Δλδ θα με βοηθησεις?"

"Ναι...γι...γιαυτό είναι οι... φίλοι..."

Τι μαλάκια πέταξα Παναγία μου...φίλοι.. πφ...

Melanie pov

Φίλοι?"ν..ναι γιαυτό είναι...οι...καλοί...φίλοι..." κοιταξα πάνω κάτω...Το σπίτι μου είναι ακριβώς εκεί...!"

Με πήγε έξω από την πόρτα "κ..καληνυχτα...και ευχαριστώ! "

"Τίποτα... (:" αχ...πάλι αυτό το χαμογελο ...Θα τον αγκαλιασω (((:

Χεχε...

Πήγα κοντά του και του έδωσα μια ζέστη αγκαλιά, έκλεισα τα μάτια μου και μυρισα την κολονια του...η αγαπημένη μου αντρική κολονια...

Αχ... οπα πολύ ώρα αγκαλιά... θα τον αφήσω,αλλά όχι πολύ γρήγορα... αργά "τα λέμε" του είπα και μπήκαν μέσα, άνοιξα το ματακι και τον είδα να απομακρύνεται...

ΑΛΟΧΑΧΑΧΑ ναι...ξέρω μικρο σαν το προηγούμενο αλλά no battery...

Οπότε πρέπει να του δώσω να φάει!!

Αύριο μεγαλύτερο...

Α ρε Derek....

Κάποια στιγμή θα βάλω τους ηθοποιούς για να τους δείτε απλά πρέπει να αποφασισω ή βσκα δεν ξέρω αν ξανά βάλω γιατί μπορεί να έχετε ήδη μια εικόνα τους και δεν θέλω να είναι κάτι άλλο από αυτό που θα αποφασισω....Αλλά θα το σκεφτώ κι άλλο, όποιος θέλει να με βρει στα social media για να γνωριστουμε ή δεν ξέρω και εγώ τι απλά μου στέλνει μνμ για να γίνουμε φίλοι στο fb ή στο instagram... (:

Derek DiaryWhere stories live. Discover now