Part 22

1.4K 167 10
                                    

Έβαλα το ημερολόγιο μου πίσω στο συρταρι και ξαπλωσα... Οι ώρες περναγαν και το ξανά σκεφτομουν

Καλύτερα αύριο, γυρισα

πλευρό και κοιμηθηκα αλλά

όχι για πολύ, ο εφιαλτης μου

ξανά ήρθε, η Claire με ξανά επισκευτηκε ...Σηκωθηκα

πάνω και έκανα μερικούς  κύκλους, πήγα στο μπάνιο και επλινα το πρόσωπο μου, αν συνεχιστεί αυτό θα αυτοκτονησω!Βγηκα από το μπανιο ,κλείνοντας την πορτα πίσω μου με το ποδι, ανεβηκα την σκάλα και ξανά ξαπλωσα!

Το να ξανά κοιμηθω ήταν αδύνατο, οπότε έκλεινα τα

μάτια μου η εικόνα της Claire's στην μπανιερα εμφανιζόταν.

Το πρωί ήρθε πολύ δύσκολα, η ώρα πέρναγε αργά και βασανιστηκα και εγώ πλέον δεν νυσταζα,εσφυξα το σαγονι μου και σηκωθηκα ορθιος ''δεν θα το πετυχεις! " φωναξα στην Claire, κι όμως ήξερα ότι το πετύχαινε, ήμουν αυπνος δυο εβδομάδες και το κέφι μου είχε φύγει, εσυρα το σώμα μου μέχρι την ντουλαπα,φόρεσα το αγαπημένο μου μαύρο τζιν και μια  μαύρη κοντομανικη μπλουζα, πήρα τα κλειδιά και βγηκα απο το δωμάτιο "Ξυπνααα Lila, ΞΥΠΝΆ!! " η θεία Rose φώναζε και ξανά φώναζε,χαμογελασα και μπηκα  στο δωμάτιο της Lila's ,κοιμωταν αγκαλιά με τον κυριο αγκαλιτσα, πήγα κοντά της και άρχισα να την γαργαλαω ''μη... χαχαχαχαχαα...μη.. σταματα...χααχαααα "

''θα σηκωθεις μικρη μου πριγκίπισσα?" "Χαχαχαχαχχα ναι....ΝΑΙ χαχαχαχα σταματα! "

Melanie pov

Σηκωθηκα όπως πάντα δυο ώρες νωρίτερα, έκανα επανάληψη και εφαγα πρωινό με τους γονεις μου,ντυθηκα και έκανα τα μαλλιά μου μπουκλες, πρώτη ωρα είχαμε Χημεία, Χημεία =Derek σκέφτηκα και χαμογελασα, στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αλλά τωρα....

Έχει κάνει τόσα πράγματα για μενα και ειναι ΤΌΣΟ γλυκό, στραβωνω το στόμα μου και σφυγκο τα ψρυδια μου, το μόνο

προβλημα ειναι η Carlie,

τι θα της πω? Της άρεσε από

την αρχή.... Δεν μπορώ να το κάνω αυτό!

Έπεσα στο κρεβάτι κοιτώντας το ταβανι "είναι...φίλη μου!"

Πεταχτηκα πάνω δειχνωντας με το δάχτυλο ''μπορώ να την ρωτήσω...ΝΑΙ!Αν πει ναι θα πεοχωρησω,αν μου πει ότι ενδιαφέρεται θα κάνω πίσω...

Πήρα την τσάντα μου και βγήκα έξω, η Carlie ήταν ήδη απέναντι στην στάση για το λεωφορείο! Περασα τον δρόμο προσεκτικά και πήγα δίπλα της "Καλημέρα Carlie " 

Derek DiaryΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα