1.3

4.2K 321 6
                                    

[OSTAVITE KOMENTAR.HVALA.]


H a r o l d

-Biću tamo u 2- brzo je rekao te prekinuo vezu.

Bio je i više nego zadovoljan.Pričali su skoro celu noć o svemu; o toj pijanoj noći, danima koje su provodili odvojeno, o novom društvu.Čak i o najmanjim sitnicama tima šta su zadnje pojeli.Žašto ne početi sve ispočetka?

Bilo je već jedan, brzo je ušao u kupatilo, skinuo sve sa sebe te uleteo pod tuš.Dok se topla voda spuštala niz njegovo telo pomisio na svoju neznanku, Afroditu.

Video ju je zar ne?To je bila ona lepotica sa malenim pegicama na prćastom nosiću?Ta devojka sa prelepom kovedžavom kosom i još lepšim očima?
Sudbina se poigrava njime, bio je siguran u to.

Onda se setio svih onih govornih poruka koje mu je ostavila. Ona se njemu javila kada je trebao nekoga a kako joj on vraća?

Brzo je završio tuširanje te je navukao odeću koju je doneo sa sobom u kupatilo.Brzo je istrčao iz prostorije i zgrabio telefon.Listao je imenik.

„Chace, Klara, Lion.." uistinu zaboravio je kako ju je memorisao u sopstvenom imeniku a onda je došao do jednog imena Prosta devojka

Nije čekao ni sekundu odmah ju je pozvao.

A f r o d i t a

Nepomično je sedela i gledala nebo.Toliko toga možeš videti na njemu.Noću zvezde a danju oblaci.Čudno je bilo što je volela da gleda više oblake nego zvezde.Bila bi neopisivo srećna kada bi primetila da neki od milion oblaka liči na neki predmet iz njenog života.

Gledala bi i maštala.Ali znala je snovi su kao oblaci, tako lepi a tako daleko.Prstima je polako prošla kroz svoju neukroćenu, gustu kosu i uzdahnula.


Secrets I have held in my heart

Are harder to hide than I thought

Dobro poznata melodija je odzvanjala prostorijom.Afrodita se na trenutak opustila dok je slušala dobro poznate stihove.

„Telefon" shvatila je.Blago se nagnula te rukom dohvatila telefon.

-Molim?-

-Afrodita- uzdahnuo je. -Oh ko se to setio da se javi?- pitala je sarkastično.U ovom trenutku nije želela da razgovara sa njim ali ne želi da prekine vezu.Ipak posle nekog vremena čuti taj umirujuć glas, možda je vredelo dočekati ovaj dan.

-Izvini- brzo je izustio. -Bio sam veoma zauzet u zadnje vreme, mnogo toga se dogodilo ali sad sam te nazvao, ne?-

-Šta mi znači sada?- Možda je zvučala nezahvalno, ali bila je samo povređena.

-Izvini stvarno- brzo je promrmljao -Nego šta je bilo sa onim Krisom, ili kako se već zove?-

-S' kim?- ne razmišljajući je pitala.A onda se setila da ga je pomenula u jednoj govornoj poruci koju mu je poslala. -Ah, pa jednostavno sam mu rekla istinu-

-Koja glasi kako?- pitao je pomalo iznenađeno.

-Rekla sam mu da mi se više ne sviđa, ups rekla sam mu da mi se nikad nije sviđao, da je sve to bila moja zabluda.Iluzija.-

-Sad baš razmišljam o tome, zamisli da nisi pogrešila broj i da si mu izjavila ljubav umesto meni.Vi biste bili zajedno sad?- Govorio je pomalo zamišljeno.

-On voli Summer a ne mene-

Tiho je zapsovao -Boginjo, žurim.Moram da palim ali zovem te-

-Čekaj, čekaj.Pa upravo sam ti rekla da dečko koji mi se na neki način sviđao voli drugu a ti kažeš da moraš da pališ?-
Bila je zatečena.Ne može to da uradi.

-Imam sastanak i evo trebao sam da budem tamo pre pet minuta a ja sam još u kući i pričam sa tobom I takođe oblačim košulju.Dva u jedan.- osmehnuo se.

-Sastanak sa kim?- Bila je previše radoznala da bi shvatila da joj u stomaku nešto dešava. -Sa Tay-

-Da li je moguće da si joj oprostio?Pa raskinula je preko poruke sa tobom i ko zna šta je još uradila.Ne mogu da verujem- razočarano je rekla. -Uredu ljudima treba dati drugu šansu, ali ja mislim da je ona ne zaslužuje-

-Pa volim je, to je jedino bitno- brzo je izgovorio.

-Ne mogu da verujem- Još jednom je rekla.

-Zašto te je briga uopšte?- poludeo je verovatno ne shvatavši šta pita.

-Možda zato što mi je stalo do tebe i ne želim da budeš tužan.- rekla je drsko te nastavila tiho -Možda zato što sam možda zaljubljena u tebe, glupane-

Oh God ovo je bilo skroz spontano verujte mi.Nisam želela ovo ali eto tako je ispalo.Iskreno mi se ne sviđa kako sam napisala ovo, ali uredu.Zamolila bih vas da u komentarima napišete šta vam se NE dopada u ovoj priči, malo saveta ne škodi, ne?

POSLUŠAJTE PESMU.hvala.xx

Pogrešan broj ☏Where stories live. Discover now