1.5

4.3K 318 11
                                    

[Napišite u komentar šta mislite o Stoom /Stefania + Zoom/ . Izvinjavam se jer je ovo jako loše napisano.Stvarno mi je žao.]

S t o o m

„Ne lupaj" tiho je šapnula.Nije navikla na komplimente.Bilo je tu samo nekoliko osoba koje su joj po koji put dobacili 'lepa frizura' ali i to je bilo retko.

„Stefania, zar sebe ne smatraš lepom?" Idalje se nije okretao.Ona je nečija, srećna je, ne želi to da joj oduzme.Ako je bude gledao duže vreme znao je da će se zaljubiti i da će u tom slučaju morati biti njegova.

Ona se zbunila na njegovo pitanje.Smatra li sebe lepom devojkom? „Ne" prizna.Imala je na neki način fobiju od same sebe, mrzela je kako je izgledala spolja.Kada bi se pogledala u ogledalo uvek bi primetila sve sitne nesavršenosti i onda bi se uporedila sa nekom lepšom devojkom.I na kraju bi se rasplakala.

„Niko ti nikada nije rekao da si lepa?"

„Ne" iako zna da je on ne gleda spusti pogled.

„Dovraga, pa imaš dečka" prosikta

„Imam" potvrdi.Spartak je bio nešto o čemu ne želi da priča, čudan je bio njihov odnos.

„Pa čemu on služi ako ne da ti kaže koliko si prelepa?"

„Mi nemamo takav odnos Zoom.Mi svo više kao neki prijatelji sa povlasticama.Bez komplimenata, dodirivanja.Mi pričamo o svemu samo jednostavno imamo neke granice, i da.." Pokupala je da objasni, ali bilo joj je nepodnošljivo ne gledati ga u oči.

„Zašto to trpiš?"

„Zbog osvete" prizna.

H a r o l d

„O čemu sad pričaš ti?" brzo upita.Naravno da je posle noći provedene pričajući sa njom o svemu mislio da su zajedno.Ali pogrešio je.

„Harold" prvi put ga je nazvala punim imenom „Sve bi bilo uredu da ti nisi odlučio umesto mene"

„O čemu ti?" idalje je bio zbunjen.Bio je tako srećan mislivši da su ponovo zajedno i da će sve biti kao pre.Da će biti srećni.

„Odlučio si da ne uradimo to.Da sam premlada, da nije pravi trenutak za to.Nisi imao pravo za to" rekla je glasnije nego što je nameravala pa je privukla pažnju nekoliko ljudi u staromodnom lokalu.

„Pa si otišla prvom liku koga si videla i uradila sve što nisi sa mnom?" sarkastično je pitao.

„Imao si priliku.Mogao si biti prvi" slegnula je ramenima „Ali nisi"

Ispustio je čudan krik.Hteo je da se da joj kaže svašta, hteo je da zapali celo mesto.Ali da li će mu biti laške posle toga?Da li će ona biti njegova?Neće.Zato je hladno izustio ; -„A ti se ni malo ne kaješ."

„Zašto bi?Kao da je bitno ko je prvi" Tada je shvatio da ona više nije ista, postala je osoba koju ne poznaje.Shvatio je da njih dvoje zajedno ne bi išlo.Više.

Kada je videla da on ništa nema da doda uzela je gucci tašnu sa stola. „Zbogom Harold.Ali ovaj put zauvek" blago je prislonila usne na njegov obraz te nestala, kao povetarac.Ali ovaj put zauvek.Znao je to.

„Kuja" Pogled mu je sad bio usmeren ka devojci koja je sedela nekoliko stolova iza. „Znaš Harold počela sam da govorim mnoge proste reči zbog tebe.Budiš ono najgore u meni."

Pogrešan broj ☏Where stories live. Discover now