Csipi x 🙀

70 6 0
                                    

Hanahaki betegség, vagy mi a rák

Csipinek volt egy szokása. Egy szokása amit nem egyedül csinált. (Ez de perverzen hangzik xd). Ez a szokás pedig a verekedés. Cs mindig talál valakit akivel összekaphat, de van egy ember akit különösen szeret gyepálni. Ez az ember nem más, mint Katsuki Bakugo. Sosem verték még egymást úgy, hogy az egyikük súlyosabban megsérüljön, eddig a pillanatig...
A mérges sündisznó valami olyat tett a gombával amiről nem tehetett, de mégis halál közeli állapotba hozta. Így most Cseprek a mosdója felett gombákat hányt. Pontosan tudta mi ez (a kis okos)...ez azért van mert nem vallja be az érzéseit élete szerelmének. Dum dum dum! Ahogy éppen rókázta a rókagombát, belépett Ms. Verver a fürdőbe.
- Ki az? - Kérdezte, hiszen Vera mindig tufja mi van.
- Ő... - Mondta Csipi, mert nyílván mindketten értették mi a f*sz van.
És ez ment hónapokig. Cseperke és Bakugo minden nap egy kicsit megütögették egymást. Eközben Csipi naponta gombákat hányt.
- Valld be neki. - Közölte Mina egy napon az erdei Cseperkével.
- Hm?
- Valld be neki. Mindannyian tudjuk mi van veled, még ő is, csak nem veszi észre, hogy miatta van.
Viszont Cseperke ezt nem tette meg, nem vallotta be neki az örök szerelmét (micsoda dráma!). Addig a pontig amíg ez nem lett még rosszabb...Annyira rossz, hogy Cseperke a halálán volt. Egy hetet hagyott ki az iskolából, ami már Bakugot is elkezdte zavarni. Pénték délután a fiú úgy döntött, hogy meglátogatja a lányt.
- Oi liba! - Üvöltött be Bakuhoe a házba, ahol nyílván nem voltak ott a szülők mert ez egy fingfic, az üvöltésre csak motyogást hallott vissza a fürdőből. (Nem, nem az akusztika miatt.)
- Te mi a sz*rt csin- - Elakadt a mondandójában amikor meglátta Csipit hányni a wc felett.
- Ki az? - Kérdezte, mert ő is nagyon tudta miről van szó. Itt mindenki tudja miről van szó...Lehet egy kicsit túl okosnak írok meg mindenkit, na mindegy...
Cseperke csak pár gombával válaszolt, a szájából.
- Oi liba! Mondd el ki az, aztán valld be neki, mert rohadtul nincs kedvem ahhoz hogy meghalj.
- Te vagy az... - Mondta Cseperke mielőtt kilehelte a lelkét. Nem, igazából csak még egyet hányt utána. Egy jó nagyot. Kicsit zöldeset.
- Helyes - Közölte Katsuki majd megcsókolta! Nem, igazából nem csókolta meg mert előbb hányt, de ágyba tette (aludni, te kis perverz). Mivel abban a pillanatban amikor Csipcsupka szerelmet vallott neki elmúlt a betegsége.
Vége.

Írta: Zsófi/Zsóka/Zsó-sama

Weeb Költők TársaságaWhere stories live. Discover now