19

357 24 0
                                    

Düşünüyordu. O bir psikologtu fakat yine de ikilemdeydi ve duygularını kontrol edemiyordu. Kendini sakinleştirmeye çalışıyordu fakat nafile olmuyordu.

"Hayır Yoongi, sen psikolog olduğun için dedi. Başka bir anlamda demedi. Umut verme kendine. Hem o açıdan da olsa sarhoştu ama sarhoşken insanlae doğruları söylerler..."

İçinde çelişen bir çok düşünce vardı. Ne yapacapını bilemiyordu. Az sonra bir hastası gelicekti. Kendini hazırlamalıydı.

Sonunda düşünceleri kafasından sildiğinde hastasıda gelmişti ve konuşmaya başlamışlardı. Gelen hastasının adı Taeyeondu ve o bir liseliydi. Aşk problemleri yaşıyordu.

"Bay Min sizin dedikleriniz doğruymuş. Asıl olay gariplik, insanların bakışları, arkadaşların söyledileri değilmiş. Sen ve senin sevdiğinin düşündüğüymüş. Önemli olan sadece sevgiymiş!"

Yoongi kafasını olumlu anlamda salladı. Kendisi, kendi söylediklerini unutmuştu. Kendi söküğünü dikemeyen bir terziydi. "Evet" dedi sadece "Evet öyle" Taeyeonun kendi sözlerini kendine hatırlatması onu mutlu etmişti.

My Patient | YoonnieWhere stories live. Discover now